mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 GSi.Tomié beindult? :lol: az este folyamán 1x igen, csak utána elég sokáig nem. :lol: valaki megírhatná, hogy mi lett, húzni kellett vagy ment magától? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Vót ilyen ? Akkor Omega. A 2.5 biztos és a TD biztos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Jajj ne sajnáltasd magad azt is mondd el hogy mér :D bibiiii azt nem mondom el :D Hát de milyen verdád lesz már, ha elkészül... Én örülök, ha beindul az enyém. :lol: jah csak mire kifizetek mindenki tolhatom a lakatoshoz megint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Anti ha találtál képet a Kazera-ról ahol kocsin van akkor tedd be légyszi mert kíváncsi vagyok rája :lol: ez nagyon béna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Szonik motorja elég zsírul néz ki. :lol: Majd kiderül mit bir. Demo én megvédelek, nem kell mindig sietni. Tom, ezek a felnik nem 5*114-esek? Jó az neked? Korrekt.. És mi az hogy Yokohama design? Ezek inkább olyan Techno felninek tűnnek elsőre... Na Gsi. Tomi, beindult tegnap a Bömi?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Tom, ezek a felnik nem 5*114-esek? Jó az neked? Az árából ítélve szerintem nekem nem nagyon lesz ezzel gondom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Nem! Roh@djon ki a szíve! Már az utólagos riasztónak mert 98%, hogy az a bűnös. Istvánnak nem győzök hálálkodni este is haza húzott. Köszi még 1x István! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Ezt mondom... Ha már van rajta gumi, már akkor nem tetszik... Klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Klikk Hát azért nem olyan hányás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Hát azért nem olyan hányás... :lol: nem hányás de nem is esek seggre tőle...olyan semmilyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 nem hányás de nem is esek seggre tőle...olyan semmilyen :lol: Az tény hogy 1000 dollát nem ér, meg még mindig kérdés, hogy mit mutat egy GSi-n. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Nem! Roh@djon ki a szíve! Már az utólagos riasztónak mert 98%, hogy az a bűnös. Istvánnak nem győzök hálálkodni este is haza húzott. Köszi még 1x István! Igazán nincs mit :D és még így is elég jól gyorsul a gsi ha egy 1600kilós BMW van mögékötve :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Felüljáróra felfelé is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Na végre nem én lógtam a Caravan végén... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Igazán nincs mit :D és még így is elég jól gyorsul a gsi ha egy 1600kilós BMW van mögékötve :lol: :lol: kár volt leszedni a matrinyákat Coupé!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 kár volt leszedni a matrinyákat Coupé!!!!! :lol: Matrica nélkül is lehet vontatni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Te már megint otthon vagy? Még fel sem kelt a nap... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Te már megint otthon vagy? Még fel sem kelt a nap... :lol: Tegnap és ma is szabin vagyok,mert tegnap a fogorvos nagyon lefárasztott.Meg amúgy is gyógyszerészeknek kiállítás van siófokon és ilyenkor mindenki ott van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 És mi nem vagyunk ott Siófokon... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 És mi nem vagyunk ott Siófokon... :lol: :lol: Hát nem :D mondjuk örülök hogy nem kell ott állnom 12órát,de azért az esti partykat sajnálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Pedig jól megígérted, hogy elviszel... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 És mi nem vagyunk ott Siófokon... :lol: :D Igen, mi miért nem vagyunk Siófokon? :D Nem lehet este becsatlakozni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 AtiAnti, Krisztián hozott cídít ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Na találtam még pár szép darabot... Ezt még anno Sonique találta, de szerintem nagyon szép...mondjuk 18-asban... AtiAnti, Krisztián hozott cídít ? Hozott! Este kiviszem, már ha jössz...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Hozott! Este kiviszem, már ha jössz...:-) Firkáld is meg pls. Köffi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts