Tom Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Mennyi a darabja? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Végre... Csak töröljék is el. Anti ez a felni ez gyönyörű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 jol néz ki mind2, de igy nem tudom megmondani, hogy melyik lenne a jobb...vegyél lécci mindkettőböl és majd meglátjuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 A feketét. Ez evidens :lol: ....Végre... Csak töröljék is el..... "az adó beépítését az üzemben tartási díjba" nagyszerű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Most kértem rá pontos árat, várom a választ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 jol néz ki mind2, de igy nem tudom megmondani, hogy melyik lenne a jobb...vegyél lécci mindkettőböl és majd meglátjuk :lol: felsőő Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Végre... Csak töröljék is el. Én kifizettem, van róla számlám is :D A feketét. Ez evidens :lol: "az adó beépítését az üzemben tartási díjba" nagyszerű :D Ezek szerint kifizethetem még1x? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Most jövök a gumistól, mert full lapos volt a bal1. Kérdezi, hogy becsusztunk e valahová? Mert por meg homok került a gumi és a felni közé és emiatt eresztett le :lol: :lol: :D köszi Laci4nek a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 ....Ezek szerint kifizethetem még1x? :lol:.... Szerintem ha eltörlik, akkor lesz helyette valamimás. Nem mindegy hogy hívják ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 A szép kombim. :lol: Az CaraVan a képen. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Az CaraVan a képen. :D :D ;) Az örök harc :lol: Kombi, amit az Opeléknél Caravan-nak hívnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Anti, ez naon kúl felni. MOzi mehet sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Albi nem gyütt privi! :lol: Most néztem meg hátha. Jé és jött csak nem írta ki, hogy van egy új üzenetem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Albi nem gyütt privi! :lol: Most néztem meg hátha. Jé és jött csak nem írta ki, hogy van egy új üzenetem! :D Mi van srácok ? Dúl a láv ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Mi van srácok ? Dúl a láv ? :lol: Közöd? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Lett ilyen is: http://www.csergoe.hu/phpbb2/index.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Lett ilyen is: http://www.csergoe.hu/phpbb2/index.php hahahahhahhaaa akarjátok ti ezt? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 hahahahhahhaaa akarjátok ti ezt? :lol: :lol: :D Pont ezt akartam Én is kérdezni :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 hahahahhahhaaa akarjátok ti ezt? :lol: :lol: :D Nemtom még :D. Nem én találtam ki, de lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Közöd? ;) :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Viktor! Hívtalak! Mozi miatt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 http://www.csergoe.hu/phpbb2/index.php Wow! :lol: Majd jól telepakolom az eladó cuccaimmal! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Wow! :D Majd jól telepakolom az eladó cuccaimmal! :D ;) látod Viktor erre gondoltam :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 BMW.Tomi + Coupé thx 4 da help. Megvettem. Este megmutatom. Nem olyan jó mint gondoltam, de remélem megérte. Majd este mondjátok meg hogy balek vagyok-e vagy árban vettem (mert hűdejól bizti nem jártam) Tomi, kivigyelek Lurdyba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 BMW.Tomi + Coupé thx 4 da help. Megvettem. Este megmutatom. Nem olyan jó mint gondoltam, de remélem megérte. Majd este mondjátok meg hogy balek vagyok-e vagy árban vettem (mert hűdejól bizti nem jártam) Tomi, kivigyelek Lurdyba? Mit vettél? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts