sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Atommanó írta: Na kíváncsi vagyok mennyit mond... :lol: :lol: :D nem meri beírni :D ;) ;)
coupe Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Atommanó írta: Na kíváncsi vagyok mennyit mond... :lol: :lol: :D Ha azt nézed hogy Te a tiedet adnád csak a felnit 110ért,akkor Én az kérnék 180at ez enyémért.Mivel ennyit nem add érte senki megmarad ;) :D
Rattesid Dénes Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Én azt hiszem tudom a választ az árával kapcsolatban :lol: coupe írta: Ha azt nézed hogy Te a tiedet adnád csak a felnit 110ért,akkor Én az kérnék 180at ez enyémért.Mivel ennyit nem add érte senki megmarad :D :lol: Tekintettel a felnire és a gumákra sztm annyit érnek
sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Rattesid Dénes írta: Én azt hiszem tudom a választ az árával kapcsolatban :lol: Tekintettel a felnire és a gumákra sztm annyit érnek Elhiszem......
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Hát ez az én sem akarom akarom eladni, de ha valaki ad érte ennyit, akkor odaadom...ha nem akkor megy a Corsa alá... :lol: :lol:
coupe Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Atommanó írta: Hát ez az én sem akarom akarom eladni, de ha valaki ad érte ennyit, akkor odaadom...ha nem akkor megy a Corsa alá... :D :D Én inkább elcserélném Rattesid Dénessel ;) :lol: :lol:
Demó Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 coupe írta: Én inkább elcserélném Rattesid Dénessel :D :lol: :lol: biztos belemenne. :D
coupe Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Demó írta: biztos belemenne. :lol: De miért :lol: ?
sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 coupe írta: Én inkább elcserélném Rattesid Dénessel :D :lol: :lol: jah hát monjuk nem hiszem h jól állnának a fehér artec felnik az caravannak de Diny bizti ráfizetne egy 20-30-at..... :D
Demó Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Diny, megvannak elölre a pogácsák is? Mornak máshogy nem fért el elöl, mert útban volt a féknyereg.
Rattesid Dénes Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Demó írta: Diny, megvannak elölre a pogácsák is? Mornak máshogy nem fért el elöl, mert útban volt a féknyereg. Nem kell alá pogácsa nekem lagalább is elfért. Esetleg csak az új fékbetétnél lesz para :lol:
coupe Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Rattesid Dénes írta: Nem kell alá pogácsa nekem lagalább is elfért. Esetleg csak az új fékbetétnél lesz para :lol: Így már nem is kell :lol:
Rattesid Dénes Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 sárgaGSI írta: jah hát monjuk nem hiszem h jól állnának a fehér artec felnik az caravannak de Diny bizti ráfizetne egy 20-30-at..... :lol: Hát talán még rá is fizetnék :lol:
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Srácok! Kezdem elveszteni a fonalat...sötttttt már el is vesztettem... Most akkor ki kinek a felnijére is pályázik? :lol:
Rattesid Dénes Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 coupe írta: Így már nem is kell :lol: Subinak is csak akkor ért bele egy kicsit majd legfeljebb nem kerül bele új fékbetét fog az vason is :lol: :D :D
coupe Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Atommanó írta: Srácok! Kezdem elveszteni a fonalat...sötttttt már el is vesztettem... Most akkor ki kinek a felnijére is pályázik? :lol: Van itt kavarás bőven :lol: :D :D
sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Atommanó írta: Srácok! Kezdem elveszteni a fonalat...sötttttt már el is vesztettem... Most akkor ki kinek a felnijére is pályázik? :lol: Elmagyarázom :lol: A Coupé szeretné a Diny 7x15-ös Artec felnijét elcserélni az ő saját azevjeire(bizti a komfort miatt)..... :D :D ;) vagy esetleg van neki még Exip, pókhálós fajta.....????
Demó Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...:MEWA:IT&ih=010 Ezen is agyalok még. 8x15, 195/45 R15-tel már elég jól néz ki. :lol:
Rattesid Dénes Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 sárgaGSI írta: Elmagyarázom :lol: A Coupé szeretné a Diny 7x15-ös Artec felnijét elcserélni az ő saját azevjeire(bizti a komfort miatt)..... :D :D ;) vagy esetleg van neki még Exip, pókhálós fajta.....???? Persze azért egy tizest ráfizetnék :lol:
coupe Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Demó írta: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...:MEWA:IT&ih=010 Ezen is agyalok még. Szép csak nem ezekkel a kupakokkal :lol:
sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Rattesid Dénes írta: Persze azért egy tizest ráfizetnék :lol: nah akkor mindenki érti????? Eccerű ez mint az ágyba sz.ás.....
coupe Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Rattesid Dénes írta: Persze azért egy tizest ráfizetnék :D Arra volna eszed mi?,de narancssárgán villogó indexre már nincs mi :lol: :lol: :D
sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 coupe írta: Arra volna eszed mi?,de narancssárgán villogó indexre már nincs mi :lol: :lol: :D minek az Ő úgysem látja....... :D
Rattesid Dénes Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 coupe írta: Arra volna eszed mi?,de narancssárgán villogó indexre már nincs mi :lol: :lol: :D Most mééé szép ez így is tunying... :D
Recommended Posts