coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Ez a mostani chip nagyon jó utcára,keveset fogyaszt az autó,de nem olyan jó mint a másik.Szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Anti, majd kipróbálom a Corsa alá az én 17eseimet és elmesélem a tapasztalatokat. :lol: De akkor már valami "normális" motor is kellene bele.Mondjuk C20XE.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Anti már meg is találtam a megfelelő felniket a corsád alá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Ezek eladók valahol? Amúgy nagyon ritka felnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Amúgy nagyon ritka felnik. Pont ezért menne Anti gépe alá,tök egyedi lenne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Pont ezért menne Anti gépe alá,tök egyedi lenne! :lol: Miért a mostani egyedi? :lol: :D :D Napi 3-4-et látok belöle a városban.Egy ideig fényképeztem,de már tök feleslegesnek érzem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Azev A ból kevesebb van miiii? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Miért a mostani egyedi? :lol: :lol: :D Napi 3-4-et látok belöle a városban.Egy ideig fényképeztem,de már tök feleslegesnek érzem ;) Ááááá ez a turós vas is már tucattermék! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Azev A ból kevesebb van miiii? :lol: :D Most már eljutottunk oda hogy igen ;) :D de az legalább nem replica utánzat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Azev A ból kevesebb van miiii? :lol: :lol: Mondjuk abból is elég sok van. Nekem 7,5x16-os lesz rajta kasztnizás után. 195/40, vagy 45 R16-tal. Azok a felnik lesznek alatta, amelyikek még az Irmscher kombim alatt voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Mondjuk abból is elég sok van. Nekem 7,5x16-os lesz rajta kasztnizás után. 195/40, vagy 45 R16-tal. Most már biztos hogy eladom..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Mondjuk abból is elég sok van. Nekem 7,5x16-os lesz rajta kasztnizás után. 195/40, vagy 45 R16-tal. Ma én is majdnem vettem olyan tucat felniket csak lassú voltam, KÁR!!! :lol: ugye Coupé??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Most már biztos hogy eladom..... :lol: Nem Azev A lesz, nem kell miattam eladnod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Most már biztos hogy eladom..... :lol: Megveszem de a hátsókból ugyis leflexelek vagy 4 cm-t mer nem férne el Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Ma én is majdnem vettem olyan tucat felniket csak lassú voltam, KÁR!!! :lol: ugye Coupé??? :D Még megveheted az enyémet is :D Nem Azev A lesz, nem kell miattam eladnod. :lol: Csak akkor adnám el ha egy schmidt-et tudnék venni helyette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Ezek a felnik mennek a Corsa alá. A szép kombim. :lol: És milyen jól ment... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Szép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Peti ez a régi caravánod a képen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Peti ez a régi caravánod a képen? :lol: igen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Cép ótó volt... Nem tudom...néha nagyon tetszenek a Schmidtek, néha meg nem annyira... A bitang erős meg csak az inox-os eljárással készített, annak meg überbrutál ára van... Vergődök... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Most már biztos hogy eladom..... :lol: Ha jól körbe nézek még nálam is akad négy darab Azev :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Ha jól körbe nézek még nálam is akad négy darab Azev ;) :D Nem érdekel. ;) :D Telipolíroztatom télen az egészet legalább 1évig egyedibb lesz :lol: Cép ótó volt... Nem tudom...néha nagyon tetszenek a Schmidtek, néha meg nem annyira... A bitang erős meg csak az inox-os eljárással készített, annak meg überbrutál ára van... Vergődök... :lol: Sajnos nagyon drága :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Annyit mondok: 15-ös gyári Vectra felni. Én tudok élni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Hidd el Coupé megvenném de nem az én pénztárcámhoz szabták..... mennyit is kérnél érte????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Na kíváncsi vagyok mennyit mond... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts