redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Azért jó látni hogy 800 ezer forintot érő gép elveri 8 milliósat. :lol: hmm ha lenyomok egy 30 millios dizel béjemwét akkor többet ér az autom? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Azt S2000-ben is 60000-80000 km-enként motort kell cserélni. :lol: Anti, C20XE tapasztalatok? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Láttam már olyan gépet, ami lenyomta azt a Calit. :lol: :D :D ;) Biztos valami übertuti GSI volt amire azon a héten megint rálocsoltak 170.000-et... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Azt S2000-ben is 60000-80000 km-enként motort kell cserélni. :D tényleg? ezt honnan tudod? :lol: (csak mert akkor nem is álmodozok, hogy egyszer használtan esetleg.... :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 hmm ha lenyomok egy 30 millios dizel béjemwét akkor többet ér az autom? :lol: Egy bizonyos szempontból igen. Számomra mondjuk akkor is többet ér a GSi-m, ha nem nyomom le. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Azt S2000-ben is 60000-80000 km-enként motort kell cserélni. :D Hallottam már olyan GSi-ről amiben ez az intervallum 12.000 volt... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Biztos valami übertuti GSI volt amire azon a héten megint rálocsoltak 170.000-et... :lol: Áh, csak jó kezekben volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 tényleg? ezt honnan tudod? :lol: (csak mert akkor nem is álmodozok, hogy egyszer használtan esetleg.... :lol: ) Már nem is tudom, hogy hol olvastam, de állítólag olcsóbb kicserélni, mint javítgatni. Hallottam már olyan GSi-ről amiben ez az intervallum 12.000 volt... :D :D ;) A Turbóssal már megvan a 12000? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Már meg...12.000 nél égett össze a hengerfejtömítés 500-al késöbb meg a veztengely tört el, meg ugye a szelepek nyitva maradtak, hogy jobban szellőzzön a repedt hengerfej... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 ....Nekem nagyon tetszik :lol:.... Jah, király :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Már meg...12.000 nél égett össze a hengerfejtömítés 500-al késöbb meg a veztengely tört el, meg ugye a szelepek nyitva maradtak, hogy jobban szellőzzön a repedt hengerfej... :lol: Akkor már biztos elég jó volt a motor öblítése. :lol: Most már majcsak összeáll a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Már meg...12.000 nél égett össze a hengerfejtömítés 500-al késöbb meg a veztengely tört el, meg ugye a szelepek nyitva maradtak, hogy jobban szellőzzön a repedt hengerfej... :lol: rájöttem, hogy nekem kellene az a kocsi.....amióta megvan mostanában kerult bele a 12 000. km :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Akkor már biztos elég jó volt a motor öblítése. :lol: Hát néha áldozatot kell hozni hozni a tuning oltárán, ha azt akarjuk hogy úgy menjen az autónk, mint egy közel gyári C20XE Corsa. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 rájöttem, hogy nekem kellene az a kocsi.....amióta megvan mostanában kerult bele a 12 000. km :lol: Akkor nálad sokáig bírná. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Na itt van egy pár kép azokról a féltengelyekröl, amik elvileg már úton vannak felém. :lol: http://www.corsafan.de/forum/attachment.php?attachmentid=102 http://www.corsafan.de/forum/attachment.php?attachmentid=103 http://www.corsafan.de/forum/attachment.php?attachmentid=104 Ezek nem fénykardok ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Ez így van... Én kérek elnézést! Úgy látszik ....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Ezek nem fénykardok ? :lol: és azt hittem én fogom kérdezni a legnagyobb hülyeséget :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Hát néha áldozatot kell hozni hozni a tuning oltárán, ha azt akarjuk hogy úgy menjen az autónk, mint egy közel gyári C20XE Corsa. :lol: Azokból úgyis olyan sok van, föleg a majdnem gyáriakból. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 amióta megvan mostanában kerult bele a 12 000. km :lol: Nekem most lesz 9000km 7 hónap alatt és volt némi holtidő, amikor valamiért nem ment a gép. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Nekem most lesz 9000km 7 hónap alatt és volt némi holtidő, amikor valamiért nem ment a gép. :lol: :D De nem a C20XE miatt, mert az nem megy tönkre. (Remélem :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Nekem most lesz 9000km 7 hónap alatt és volt némi holtidő, amikor valamiért nem ment a gép. :lol: :D jó de te/ti nyáron mentek mint a töketlen kutya és meg max munkahelyre jártam be vele.... erröl jut eszembe viszont időszerű lenne egy olajcsere nálam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 és azt hittem én fogom kérdezni a legnagyobb hülyeséget :lol: :lol: Versenyben voltál te is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Ezek nem fénykardok ? :lol: Majdnem, ennyi pénzért már azt is vehettem volna. :lol: Tényleg, ez lesz a legdrágább alkatrész a kocsin, még drágább, mint a motor váltóval volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 De nem a C20XE miatt, mert az nem megy tönkre. (Remélem :lol: ) Hát a motor eddig pont rendben van. Kopp-kopp. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Majdnem, ennyi pénzért már azt is vehettem volna. :D Tényleg, ez lesz a legdrágább alkatrész a kocsin, még drágább, mint a motor váltóval volt. Nagyon drágaságosságos volt ? Sokan használják ezeket ? Hát a motor eddig pont rendben van. Kopp-kopp. :lol: Ezt elcseszted. Máris kopog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts