coupe Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Igen, ha kijössz Lacházára, megcsinálom neked. :D Ez zsarolás :lol: :lol: :D
redline Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Na itt van egy pár kép azokról a féltengelyekröl, amik elvileg már úton vannak felém. :D http://www.corsafan.de/forum/attachment.php?attachmentid=102 http://www.corsafan.de/forum/attachment.php?attachmentid=103 http://www.corsafan.de/forum/attachment.php?attachmentid=104 Ez a cucc nekem nem tunik annyira különlegesnek, ezt tényleg nem tudja senki leesztergálni? :lol: Bár én abszolute fű vagyok a témához, nekem a krómról a szántalpas butorláb jut eszembe :lol: Igen, ha kijössz Lacházára, megcsinálom neked. ;) köszi legalább ezt is megtanulom :D
Demó Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 köszi legalább ezt is megtanulom :lol: Tehát jössz? :lol:
gsi.tamás Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Norbi! Holnap kocsival mész dolgozni? (jó lenne)
redline Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Norbi! Holnap kocsival mész dolgozni? (jó lenne) ha beindul :lol: Tehát jössz? :D megyek mert a Dininek meg kell mutatni ki az úr a házban :D :lol:
gsi.tamás Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Akkor hívlak majd mikor megyek. Hánykor leszel bent? Mikor lesz ez a lacháza?
Demó Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Ez a cucc nekem nem tunik annyira különlegesnek, ezt tényleg nem tudja senki leesztergálni? :lol: Bár én abszolute fű vagyok a témához, nekem a krómról a szántalpas butorláb jut eszembe :lol: Nem a kinézetében van a lényeg, hanem az anyagágan, a megmunkálásban és a hökezelésben. Ebben még hosszában is van egy furat, ami nem csak könnyíti az egészet, hanem megnöveli az ellenállását csavarodás ellen. Ezeknek a tengelyeknek darabja 700Nm forgatónyomatékot bír tartósan, ami a gyári tengelyekröl korántsem mondható el.
opel16v Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Ez a cucc nekem nem tunik annyira különlegesnek, ezt tényleg nem tudja senki leesztergálni? :lol: Bár én abszolute fű vagyok a témához, nekem a krómról a szántalpas butorláb jut eszembe :lol: Jó anyag kell hozzá, és jó szaki, aki szikraforgácsolni is tud. :D És itthon ez valszeg többe lett volna, mint amennyiért jön a cucc :D
Demó Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 megyek mert a Dininek meg kell mutatni ki az úr a házban :D :lol: Akkor majd megnézzük, hogy mi a különbség a két fehér GSI között. :lol: Jó anyag kell hozzá, és jó szaki, aki szikraforgácsolni is tud. :D És itthon ez valszeg többe lett volna, mint amennyiért jön a cucc ;) Söt, ez nem is szikraforgácsolva lett, mert az se lett volna ilyen tartós, hanem a profil bele lett préselve, ami megint erösíti a fogazást.
redline Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Akkor hívlak majd mikor megyek. Hánykor leszel bent? Mikor lesz ez a lacháza? hö? :lol: holnap is szerelünk? :D nem lesz ez sok, eddig 2 nap volt a héten és mindkétszer ott görnyedtél az autómban :lol: de bennvagyok mint mindig, lacháza meg most szombaton
gsi.tamás Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Lehet kinézek én is. Nem nagy szerelés két mozdulat csak.
Atommanó Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Azért annyival kiegészíteném, hogy a C20XE A corsa 14-es ideje az nem általános, hanem egyenlőre magyar rekord...Ehhez elengedhetetlen egy jó szlik, tengely, meg chip... ja és kész a kocsika...féltengely kicserélve, olajfolyás megszüntetve, vezérléscsere megoldva...mi kell még??? Ja találtunk egy kis olajos trutyit a vízben, de remélhetőleg, ez csak a hengfejszerelés közben került oda és csapódott ki... :lol: , de az is lehet, hogy ettől megy ilyen jól...mint a Norbi Calija, ami több mint 20.000 km-ota produkálja ezt, és mind a mai napig jól megy... :lol:
Demó Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Azért annyival kiegészíteném, hogy a C20XE A corsa 14-es ideje az nem általános, hanem egyenlőre magyar rekord...Ehhez elengedhetetlen egy jó szlik, tengely, meg chip... A németek szerint is a közepes 14-es reális lehet. Én nem merek semmit se mondani addig, míg nincs semmi a kezemben, mert még nem láttam XE Corsát gyorsulni 1/4 mérföldöm.
redline Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 A németek szerint is a közepes 14-es reális lehet. Én nem merek semmit se mondani addig, míg nincs semmi a kezemben, mert még nem láttam XE Corsát gyorsulni 1/4 mérföldöm. de akkor mi a répával mennek 11-12es időket A4-es kategóriában?
redline Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 pl turbós Civic... :lol: de azzal sem tudnak sztem elindulni
Demó Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 pl turbós Civic... :lol: Pedig az a szívó 1.6-os Civic , ami 13-as idöt ment, az is elég tanulságos volt. :lol: de azzal sem tudnak sztem elindulni slickek és egy jó sperr rengeteget tud segíteni.
Tom Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Az volt a kérdés a Topic elején. :lol: Az S2000-et majd ki kell próbálni. :D Láttam már szívó GSi-t, ami lenyomta a S2000-et... :lol: Az volt a kérdés, hogy milyen eredményeket érhet el egy majdnem széria C20XE A Corsa. Gyártották szériában a c20xe corsát? ;) ;) :D
Atommanó Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Igen a Filu...egy üléssel, 2 dl benyával, felhúzva...stb...ment egy gyári S2000-es ellen... :lol:
redline Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Láttam már szívó GSi-t, ami lenyomta a S2000-et... :lol: ott már erősen bejátszhatott, hogy ki mennyire volt ügyes... Gyártották szériában a c20xe corsát? ;) ;) :D miért, hogy másként is lehetne ilyen auto az utakon? :lol: :D
Tom Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 És ki akar ellenem menni, Antin kívül? :D Én megyek ellened, ezen ne muljon. :lol: ott már erősen bejátszhatott, hogy ki mennyire volt ügyes... Nyilván. De inkább szerencse volt. Azért jó látni hogy 800 ezer forintot érő gép elveri 8 milliósat. :lol: mint a Norbi Calija, ami több mint 20.000 km-ota produkálja ezt, és mind a mai napig jól megy... :D Láttam már olyan gépet, ami lenyomta azt a Calit. ;) ;) :D :P
gsi.tamás Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Meg ugye a Filu F16-os váltóval ment ami + még rövidítve is volt. Szét is forgatott vagy 5-öt.
Tom Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Meg ugye a Filu F16-os váltóval ment ami + még rövidítve is volt. Szét is forgatott vagy 5-öt. A részletek sohasem érdekelnek senkit. :lol:
Atommanó Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 A részletek sohasem érdekelnek senkit. :lol: Ez így van...
Demó Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Azt S2000-ben is 60000-80000 km-enként motort kell cserélni. :lol:
Recommended Posts