coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Nem könnyü vele indulni, mert ha kicsit nagyobb gázzal indulok, akkor egyböl pörög a kerék. Hidd el Antinak is elpörög :lol: :lol: csak valamiért nincs hangja a gumijának,csak érzed hogy pörög. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Ki jön még ki Lacházára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 jah az enyém is befullad vmiért rajtnál...már BW2-is észrevettem a szlalomnál meg most is Kecson :lol: Mennyit fogyaszt most?És érzésre jól megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Hidd el Antinak is elpörög :lol: :D csak valamiért nincs hangja a gumijának,csak érzed hogy pörög. Hankooknak tényleg nincs hangja, havernak is az volt az XE A Corsáján és neki sem akart megnyikkanni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Ki jön még ki Lacházára? Sztm én megyek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Redi. Vezérlöt már kicserélted? :lol: És jössz Lacházára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Anti ha jó az autója,remélem Tom is jön,Én is megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Anti ha jó az autója,remélem Tom is jön,Én is megyek. És ki akar ellenem menni, Antin kívül? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Redi. Vezérlöt már kicserélted? :D igen a gsitominak hála most délután kicseréltük.....mert ugye opelnél logikusan gondolkoznak és 20 féle csavarhuzoval kellene felszerelkezni 2 sz@ros műanyagdarab leszedéséhez :lol: :D torx nem volt kéznél, cégben meg ilyen nincs mert ott egy csillaggal mindent meg tudok csinálni szal most ott kopog a padlón ilyne Anti styleban majd aláteszek vmi szivacsot....tapasztalatok nincsennek még de figyelem, hogy mizu van És ki akar ellenem menni, Antin kívül? ;) gondolom lesznek ott páran ;) de nézegetem az eddigi eredményeket, a multkor A4-es kategóriában 10,55 volt a csucsidő....szal ha 14.00-nak is örülnél akkor nem kell helyet csinálni a polcon a kupának :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 És ki akar ellenem menni, Antin kívül? :lol: Én simán,de a bordó caravanos srác is tutti beválallja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 igen a gsitominak hála most délután kicseréltük.....mert ugye opelnél logikusan gondolkoznak és 20 féle csavarhuzoval kellene felszerelkezni 2 sz@ros műanyagdarab leszedéséhez :lol: :lol: torx nem volt kéznél, cégben meg ilyen nincs mert ott egy csillaggal mindent meg tudok csinálni szal most ott kopog a padlón ilyne Anti styleban majd aláteszek vmi szivacsot....tapasztalatok nincsennek még de figyelem, hogy mizu van Kíváncsi vagyok. Jobban se megy, mint eddig, vagy csak nem próbáltad? BC értékei sem változtak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Kíváncsi vagyok. Jobban se megy, mint eddig, vagy csak nem próbáltad? BC értékei sem változtak? Mit adtál neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Kíváncsi vagyok. Jobban se megy, mint eddig, vagy csak nem próbáltad? BC értékei sem változtak? alapjárait fogyi nem változott igazábol nem votl tul sok lehetőség próbálni, hogy menniyvel megy jobban....de kecsó óta nagyon megy az autó...legalábbis érzésre :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Én simán,de a bordó caravanos srác is tutti beválallja :lol: Akkor jó. :lol: Már csak abban reménykedek, hogy ne essen az esö. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Mit adtál neki? komputert Akkor jó. :D Már csak abban reménykedek, hogy ne essen az esö. háhá ráb@szol mert fellocsolom a pályát és megyunk egyet :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Mit adtál neki? Egy másik vezérlöt, mert lehet, hogy amiatt eszik neki túl sokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Akkor jó. :lol: Már csak abban reménykedek, hogy ne essen az esö. Akkor el van b@szva az egész sajnos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 igen a gsitominak hála most délután kicseréltük.....mert ugye opelnél logikusan gondolkoznak és 20 féle csavarhuzoval kellene felszerelkezni 2 sz@ros műanyagdarab leszedéséhez :lol: :lol: torx nem volt kéznél, cégben meg ilyen nincs mert ott egy csillaggal mindent meg tudok csinálni szal most ott kopog a padlón ilyne Anti styleban majd aláteszek vmi szivacsot....tapasztalatok nincsennek még de figyelem, hogy mizu van Azt azért ugye tudod ahoz,hogy megtudd milyen menni is kéne vele nem elég csak figyelni hogy mizu van :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 háhá ráb@szol mert fellocsolom a pályát és megyunk egyet :lol: :lol: Nekem mindegy, csak gyere ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Egy másik vezérlöt, mert lehet, hogy amiatt eszik neki túl sokat. Gyári chippel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Gyári chippel? Igen egy teljesen gyári vezérlö, amivel még a nehéz Vectrám is lazán 9 liter alatt fogyasztott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Azt azért ugye tudod ahoz,hogy megtudd milyen menni is kéne vele nem elég csak figyelni hogy mizu van :lol: :D hmm hol is voltunk legutóbb ahol te nem jöttél autóval....hmm nézzük csak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Most nekem is elmegy az autó 8-9literrel.Ráadásul a klimát is használom.Mikor megvettem 11-13volt a fogyim.Kevesebbet fogyaszt mint a coupe astrám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 lehet e azon állitani, hogy ne kelljen olyan magasra visszaengedni a kuplungot, hogy fogjon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Na itt van egy pár kép azokról a féltengelyekröl, amik elvileg már úton vannak felém. :lol: http://www.corsafan.de/forum/attachment.php?attachmentid=102 http://www.corsafan.de/forum/attachment.php?attachmentid=103 http://www.corsafan.de/forum/attachment.php?attachmentid=104 lehet e azon állitani, hogy ne kelljen olyan magasra visszaengedni a kuplungot, hogy fogjon? Igen, ha kijössz Lacházára, megcsinálom neked. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts