Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 "du bist schneller als: vws mit vr6, g40, g60 (nicht elend aufgepumpt), honda s2000, audi tt mit 180 ps hängt man um längen ab, 225ps werden wegen quattro zäh" :lol: Gyorsabb vagy, mint egy VR6, G40, G60 (nem agyonpumpálva), S2000, 180LE-s Audi TT , a 225 LE-s pedig a Quattro miatt lessú lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 de én legalább nem 30al mentem végig, meg nem indexeltem minden kanyar előtt :D :lol: Persze füvet nyírtál a pálya szélén.Nekem legalább sikerült a pályán maradnom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Nekünk nem hiszed el,csak a németeknek? Én is ilyesmit gondoltam, de még nem volt hivatalos idöm egy XE Corsáról sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Gyorsabb vagy, mint egy VR6, G40, G60 (nem agyonpumpálva), S2000, 180LE-s Audi TT , a 225 LE-s pedig a Quattro miatt lessú lesz. A vr6 még talán engem se verne oda,a 180LE vw konszern motorjait meg simán meg lehet fogni a gsi astrákkal is.Az s2000 hondát már biztos nem. Ezeket majdnem gyári c20xe corsákra írták? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Aztán majd megyek egy 15-ös idöt és jól beégek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Én is ilyesmit gondoltam, de még nem volt hivatalos idöm egy XE Corsáról sem. A Gézáék is mondták hogy itthon 14.00 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Én is ilyesmit gondoltam, de még nem volt hivatalos idöm egy XE Corsáról sem. Remélem hétvégén már sikerül valamit produkálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 A vr6 még talán engem se verne oda,a 180LE vw konszern motorjait meg simán meg lehet fogni a gsi astrákkal is.Az s2000 hondát már biztos nem. Ezeket majdnem gyári c20xe corsákra írták? Az volt a kérdés a Topic elején. :lol: Az S2000-et majd ki kell próbálni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Aztán majd megyek egy 15-ös idöt és jól beégek. :D Az elején biztos hogy nem fogsz jó időket menni,mert hozzá kell szokni,de utána :lol: Szorítunk neked,meg kell védeni a szívó motor becsületét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 A Gézáék is mondták hogy itthon 14.00 De abban voltak nagy tengelyek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 egy s2000-et én is kipróbálnék...naon tetszik az az autó :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Az volt a kérdés a Topic elején. :lol: Az S2000-et majd ki kell próbálni. :D Mi volt a kérdés?Ezt nem értem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Az elején biztos hogy nem fogsz jó időket menni,mert hozzá kell szokni,de utána :lol: Szorítunk neked,meg kell védeni a szívó motor becsületét :lol: Remélem most nem jön semmi közbe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Az elején biztos hogy nem fogsz jó időket menni,mert hozzá kell szokni,de utána :lol: de István szted a srác mire használja a kocsit amióta összerakta? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 egy s2000-et én is kipróbálnék...naon tetszik az az autó :lol: :lol: Áruló :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Mi volt a kérdés?Ezt nem értem :lol: Az volt a kérdés, hogy milyen eredményeket érhet el egy majdnem széria C20XE A Corsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 de István szted a srác mire használja a kocsit amióta összerakta? :lol: Azért más ott kint lámpára indulni.Kecskeméten is befulladt kicsit a rajtnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Áruló :D :lol: attol, hogy valamibe nem fér bele a kutyi attol még lehet szép auto :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/197/33.jpg?1158960801 Egy ilyen hűtőrács nincs valakinek a polcon? :lol: Elfogadnám karira. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Azért más ott kint lámpára indulni.Kecskeméten is befulladt kicsit a rajtnál. Nem könnyü vele indulni, mert ha kicsit nagyobb gázzal indulok, akkor egyböl pörög a kerék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Azért más ott kint lámpára indulni.Kecskeméten is befulladt kicsit a rajtnál. jah az enyém is befullad vmiért rajtnál...már BW2-is észrevettem a szlalomnál meg most is Kecson :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 attol, hogy valamibe nem fér bele a kutyi attol még lehet szép auto :D :lol: A coupe astrába se fért be mégis szép autó volt :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 egy s2000-et én is kipróbálnék...naon tetszik az az autó :lol: :lol: Persze aztán majd megint a fűről kell összeszedni téged remegő lábbal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 A coupe astrába se fért be mégis szép autó volt :D :lol: mind a kettő nagyon póz autó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 mind a kettő nagyon póz autó :lol: látom ez az új szójárásod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts