coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 bázz legalább akkor egy képet tegyél már be :lol: mekkora a felni? 17? http://www.carstyling.hu/pic/usercar/197/19.jpg?1158960801 9X16 ET30 nagyon szép és vigyázztak is rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 végre egy rendes felni egy gsin :lol: :D de melyik fajtát vetted ? DragonK-é nem Mornál van ? De, a másik felni amit árult pedig Brock volt. Milyen Schmidtet vettél? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/197/19.jpg?1158960801 9X16 ET30 nagyon szép és vigyázztak is rá nekem ez igy kép alapján nemteccik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 végre egy rendes felni egy gsin :lol: :lol: de melyik fajtát vetted ? DragonK-é nem Mornál van ? Egyforma mindkettö. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 bázz legalább akkor egy képet tegyél már be :lol: mekkora a felni? 17? Csak 16os 215/40 es gumákkal.Fényképezni majd holnap tudom mert még le kell mosni kicsit koszos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/197/19.jpg?1158960801 9X16 ET30 nagyon szép és vigyázztak is rá Akkor ez már a Második GSI ilyen felnikkel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 nekem ez igy kép alapján nemteccik :D http://www.carstyling.hu/pic/usercar/197/33.jpg?1158960801 Nekem nagyon tetszik :lol: Akkor ez már a Második GSI ilyen felnikkel. :lol: Csak ez gsi kadetton lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/197/33.jpg?1158960801 Nekem nagyon tetszik :lol: ezt az autot tegnap láttam a Lehel csarnoknál, ott nyomott egy Y-t a Dévai utcában :D még jol meg is néztuk egymást :lol: mondjuk igy sokkalsokkal jobban néz ki mint az elozo képen...ott nem látszott, hogy milyen szép humoru iv van benne.....még meg is néztem milyne jol áll neki az a felni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/197/33.jpg?1158960801 Nekem nagyon tetszik :lol: Ez a lökös is nagyon tetszik E Kadetten. :lol: De a felni is nagyon szép. :D Ez most a Kadettra, vagy az Astrára lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Ez Subitól származik és tényleg vigyázott rá.Sokat könyörögtem mire eladta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Ez a lökös is nagyon tetszik E Kadetten. :lol: De a felni is nagyon szép. ;) Ez most a Kadettra, vagy az Astrára lesz? Az lenne a jó ha az én astrámra menne rá :P :D :D Ez Subitól származik és tényleg vigyázott rá.Sokat könyörögtem mire eladta. Egyszer fel kell próbálnom a caravanra :lol: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Az lenne a jó ha az én astrámra menne rá :D :lol: :lol: de akkor a tiédnek is lenne hamar gazdája ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Ez a lökös is nagyon tetszik E Kadetten. :lol: De a felni is nagyon szép. :lol: Ez most a Kadettra, vagy az Astrára lesz? Még nem igazán tudom melyiken lesz a héten felpróbálom az Astrára is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 ez tényleg jól néz ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 de akkor a tiédnek is lenne hamar gazdája :lol: :lol: Föleg hogy ha az enyém lenne,ami persze csak álom akkor a Dinninek kellene az enyém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Épp most néztem utána egy német A Corsás fórumon és Egy C20XE-vel lazán meg kellene lennie egy közepes 14-es idönek, de többen is 14,00 körül nemtek. :lol: És ezt is írták: "du bist schneller als: vws mit vr6, g40, g60 (nicht elend aufgepumpt), honda s2000, audi tt mit 180 ps hängt man um längen ab, 225ps werden wegen quattro zäh" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Még nem igazán tudom melyiken lesz a héten felpróbálom az Astrára is Hátul az astrára biztos nem fér el szélesítés nélkül.Emlékszel mit igértél szombatra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Az lenne a jó ha az én astrámra menne rá ;) :lol: :D Egyszer fel kell próbálnom a caravanra :lol: :D ;) ha gondolod egy fénykép erejéig Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Még nem igazán tudom melyiken lesz a héten felpróbálom az Astrára is szivesen segitek felpróbálni egy szép fehér gsire :lol: ...ami nem a tiéd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Hátul az astrára biztos nem fér el szélesítés nélkül.Emlékszel mit igértél szombatra? Mit is.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Épp most néztem utána egy német A Corsás fórumon és Egy C20XE-vel lazán meg kellene lennie egy közepes 14-es idönek, de többen is 14,00 körül nemtek. :D És ezt is írták: "du bist schneller als: vws mit vr6, g40, g60 (nicht elend aufgepumpt), honda s2000, audi tt mit 180 ps hängt man um längen ab, 225ps werden wegen quattro zäh" ;) Nekünk nem hiszed el,csak a németeknek? Fordítsd le mit írtak a németek.Ne kelljen már szótárazgatnom ;) Mit is.. :D :lol: Hogy jössz lacházára gyorsulni :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 És ezt is írták: "du bist schneller als: vws mit vr6, g40, g60 (nicht elend aufgepumpt), honda s2000, audi tt mit 180 ps hängt man um längen ab, 225ps werden wegen quattro zäh" :D miért te mennyit mész? :lol: és mit is jelent egészen pontosan ez a kellemes hangzásu szép hosszu mondat? :lol: (van e csunyább nyelv mint a német-holland-dán-svéd?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 szivesen segitek felpróbálni egy szép fehér gsire :lol: ...ami nem a tiéd :lol: Melyikre gondolsz amit szántásra használtál hétvégén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Melyikre gondolsz amit szántásra használtál hétvégén :lol: de én legalább nem 30al mentem végig, meg nem indexeltem minden kanyar előtt :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Nekünk nem hiszed el,csak a németeknek? Fordítsd le mit írtak a németek.Ne kelljen már szótárazgatnom :D Hogy jössz lacházára gyorsulni :D :lol: Tényleg ilyet mondtam volna :lol: hát esetleg lehet róla szó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts