Gelko Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 nah ezt felejtsétek el ez a kabrió nem száguldozásra kell hogy készüljön hanem pózolni :D :D :lol: ahogy mondod -ezért sem xe lett benne :lol: de nemtom h úgy megy-e ahogy kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 nah ezt felejtsétek el ez a kabrió nem száguldozásra kell hogy készüljön hanem pózolni :D ;) :lol: Már kicserélted a vezérlöt? :D Tudom, költöi kérdés volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 ahogy mondod -ezért sem xe lett benne :lol: de nemtom h úgy megy-e ahogy kell XE???? V6 jön divatba jövőre legalábbis a GSI "divatdiktátorainál"......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Már kicserélted a vezérlöt? ;) Tudom, költöi kérdés volt. :lol: pimasz tinédzser huligán :lol: :D felháborító de a céges parkolóban tök félhomályos helyen jutott :D ott nemnagyon van lehetőség szerelni de meglátjuk mi sikerül holnap ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 XE???? V6 jön divatba jövőre legalábbis a GSI "divatdiktátorainál"......... szerencse h nem vagyok Gsi-s :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 szerencse h nem vagyok Gsi-s :lol: de még lehetsz :lol: a lejtőn könnyebb megindulni lefelé mint hinnéd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 hogy áll a taxid ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 hogy áll a taxid ? hát a régi már siralmasan szerencsére az új már kezd alakot ölteni, de itt is jönnek elő az "apró"kiadások(vezérléscsere, másik hütő, fékcsövek, nagyobb benyavezeték, mocitartóbak, másik kipuff.leömlővel(60as remus),szegény Subit úgy sajnálom, mire vállalkozott :D ;) ;) )lényeg h kb kétszerannyiba van eddig mint ami volt rá keret, de még nem sírok :lol: :lol: :D ........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 hát a régi már siralmasan szerencsére az új már kezd alakot ölteni, de itt is jönnek elő az "apró"kiadások(vezérléscsere, másik hütő, fékcsövek, nagyobb benyavezeték, mocitartóbak, másik kipuff.leömlővel(60as remus),szegény Subit úgy sajnálom, mire vállalkozott :D ;) ;) )lényeg h kb kétszerannyiba van eddig mint ami volt rá keret, de még nem sírok :lol: :lol: :D ........... Jól keresel nem? :D Akkor ne is sírjál teeee.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Jól keresel nem? :lol: Akkor ne is sírjál teeee.. :lol: jah csak nem találok........ Gsi kadét megvette a mocim(alkatrésznek...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 jah csak nem találok........ Gsi kadét megvette a mocim(alkatrésznek...) Az még lehet, hogy nekem is kellett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 jah csak nem találok........ Gsi kadét megvette a mocim(alkatrésznek...) Az jó hír holnap én is megyek Subihoz kiviszem a bakokat,meg elhozom a gurigákat. :lol: Most beszéltem vele tudok mindent :lol: Az még lehet, hogy nekem is kellett volna. Akkor nem is merem mondani mértek rajta egy kompressziót is fél bár eltérés volt a hengerek között és majdnem tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Akkor nem is merem mondani mértek rajta egy kompressziót is fél bár eltérés volt a hengerek között és majdnem tökéletes. Akkor semmi baja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Akkor semmi baja? Viccen kívül semmi extra csak csattog egy kicsit. Sárga meg ne tudja mert sírva fakad egyből :lol: Úgy alakult egy alkatrésznek való lesz nekem is a héten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Viccen kívül semmi extra csak csattog egy kicsit. Sárga meg ne tudja mert sírva fakad egyből :lol: Úgy alakult egy alkatrésznek való lesz nekem is a héten. mmmmiiiiii????????????????????????????????????,, de hát amit Dinytől vettem az bizti 1000szer jobban fog menni........... NEM??????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 ...én meg lehet h vitetném magam egy másik c20ne-vel összehasonlításképp... Kölcsönadom egy próbakörre hogy érezd a nyomatékot, sőt egyszer meghuzathatod de akkor is 5500-nél elváltod nekem (fölé abszolút nem érdemes tekerni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 A videjó készül, Sonique már vágja, lesz külső belső vegyesen, bár nem tudom Tom miket vett fel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Géped hogy áll Anit?Kibirta? Gumik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Hát turbó...kibír ez mindent...:-) Holnap még cserélünk egy-két tömítést, de egyébként kibírta...amit találtunk az a szervóolaj, túl volt töltve, és ezt kinyomta...ja meg a pálya megviselte az egyik féltengelyemet... :lol: De azóta is használom, holnap lesz egy pár órás kezelése, és szombaton, már megyünk vele gyorsulni... :D Persze ha addig kibírja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 ....Pityuka! Neked fogalomzavarod van! Lassan letakarom a kalitkád, ki kell pihenned magad... :D :D.... Takard le :lol: Pihenned neked kellett, pl. szombat este ;) ;) :D :P A videjó készül, Sonique már vágja, lesz külső belső vegyesen, bár nem tudom Tom miket vett fel... :lol: Leadja a tíví is ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 okés...én meg lehet h vitetném magam egy másik c20ne-vel összehasonlításképp Ok, viszlek az enyimmel. :D :D bár nem tudom Tom miket vett fel... :lol: Mindent. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Kölcsönadom egy próbakörre hogy érezd a nyomatékot, sőt egyszer meghuzathatod de akkor is 5500-nél elváltod nekem (fölé abszolút nem érdemes tekerni) köszönöm cépen...5500 felet még sosem jártam :lol: na jó nem :lol: Ok, viszlek az enyimmel. :D :D ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Pihenned neked kellett, pl. szombat este :lol: Isten is megpihent a hetedik napon a nagy meló közben... gondoltam nem alázom le, én már a 6. napon pihenek kicsit... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Hát turbó...kibír ez mindent...:-) Holnap még cserélünk egy-két tömítést, de egyébként kibírta...amit találtunk az a szervóolaj, túl volt töltve, és ezt kinyomta...ja meg a pálya megviselte az egyik féltengelyemet... :lol: De azóta is használom, holnap lesz egy pár órás kezelése, és szombaton, már megyünk vele gyorsulni... :D Persze ha addig kibírja... :lol: csak rallyban ne idulj vele mert ott nincs ennyi idő szerelésre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Oda megbízható autók kellenek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts