mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 konkrétabb felni meghatározás lehetne ? Anti vett Corsát ? :lol: OZ Polaris Corsa felnik pedig már megvannak jóideje, B Corsa felnik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 OZ Polaris akkor jól gondoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Azok komplett fák a bal oldalon, csak nem lehet látni az emberektől :D Jaaa.. bakter.. én meg asszittem csak kis ágacskák! :lol: ;) :lol: Erre amúgy valahol van asszem egy képem.. vagy Petyának..a csávókám télen!! az egyik ilyen kis ágacska elött kb. 5centivel állt meg.. pontosabban csúszott.. (érdekességképpen a BK ból valamelyik kis csávó volt) Mókás volt kihúznom nyári gumival.. de kijött.. (igy gyúrok nyári gumis téli vezetésre :D Közben a Yardok nézték az attrakciót... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Helyzetjelentés az autópályáról.:-) 60. Kmnél járunk. Susztkati elég korrekt tempót diktál.:-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Helyzetjelentés az autópályáról.:-) 60. Kmnél járunk. Susztkati elég korrekt tempót diktál.:-D Ehh.. a modern technika! PDA vagy mi a szösz, hogy menet közben irkálsz? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Ehh.. a modern technika! PDA vagy mi a szösz, hogy menet közben irkálsz? :lol: :lol: PDA, pff... K800i. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Anit hazaért sikeresen? :lol: Amit ma kapott a gépe nekem fájt! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Anit hazaért sikeresen? :lol: Amit ma kapott a gépe nekem fájt! :lol: :D M5ön biztos nem vesztegelt a leállósávban az biztos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Ez annyira kikívánkozik belőlem! :D Redline: Pusztakeringő, avagy legelni megy a ménes! :lol: Bocsi Norb! :lol: :D Még mindig látom magam előtt a porfelhőt............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Ez annyira kikívánkozik belőlem! :D Redline: Pusztakeringő, avagy legelni megy a ménes! :lol: Bocsi Norb! :lol: :D Még mindig látom magam előtt a porfelhőt............ Az semmi látad volna fűcsomót amit begyűrt a Gumi meg a felni közé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Srácok köszönöm az aggódást... Hazaértünk...:-) Voltak ugyan kisebb gondok Kecsón a verdával, de pár perc alatt mindet sikerült meghekkelni...kivéve a szliket...:-) Ja lesz majd egy féltengelycsere a héten, meg meg kell nézni, hogy honnan folyik a szervóolaj...de hát tudjátok....TURBO...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Ez annyira kikívánkozik belőlem! ;) Redline: Pusztakeringő, avagy legelni megy a ménes! :lol: Bocsi Norb! ;) :D Még mindig látom magam előtt a porfelhőt............ elöttem is végigvillant az összes tankhajókatasztrófa, motorosbaleset, autókigyulladás, felrobbant ürsikló meg vészhelyzet meg heylszinelők :D pláne amikor oldalra csusztunk mielőtt 180ba fordult az auto.....nem tudom éreztem e valaha ilyen tehetetlennek magam :lol: de hálistennek megusztuk Voltak ugyan kisebb gondok Kecsón a verdával, kisebb gondok...aham....volt ott füst, olaj, hangzavar....nagyon jamesbondosra vetted a figurát :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 elöttem is végigvillant az összes tankhajókatasztrófa, motorosbaleset, autókigyulladás, felrobbant ürsikló meg vészhelyzet meg heylszinelők :lol: pláne amikor oldalra csusztunk mielőtt 180ba fordult az auto.....nem tudom éreztem e valaha ilyen tehetetlennek magam :lol: de hálistennek megusztuk kisebb gondok...aham....volt ott füst, olaj, hangzavar....nagyon jamesbondosra vetted a figurát ;) :D :D Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Te inkább öltözzél, mert megint Te leszel aki elkésik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács :D mondja ezt nekem Mr. Burnout :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 ...mindet sikerült meghekkelni...kivéve a szliket...:-) Pillanatragasztó és gyorskötöző nem volt nálad?Hogy lehet ilyen felkészületlenül eljönni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 mondja ezt nekem Mr. Burnout :lol: :lol: Srácokat kértem, hogy tolják már be a kocsit, háááááát nem a mociháztetőnél tették ezt ? :D :D ;) ;) Korábbi mondat kapcsán : aki nem tolta, az nem járt a gyepen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Nagy királyság volt Piiista a gumipukkasztás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Nagy királyság volt Piiista a gumipukkasztás... :lol: 1szer élünk nemde ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 1szer élünk nemde ? :lol: De akkor nagyon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 De akkor nagyon! Máshgogynemérdemes :lol: Tényleg nagyoooon tuti volt ez a na és hol van még a vége ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Srácokat kértem, hogy tolják már be a kocsit, háááááát nem a mociháztetőnél tették ezt ? :lol: :D :D ;) és milyen erősek voltak, hogy nem tudtad eltolni őket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 és milyen erősek voltak, hogy nem tudtad eltolni őket :lol: http://uhuhu.uw.hu/palyanap/img_2894.jpg és végig ült benn ilyen halál nyugodt fejjel mint egy sorsával megbékélt öngyilkos terrorista :D legalább egy kicsit forogtak volna vérben a szemeid vagy valami ;) lehet, hogy Pistára rátört a kapuzárási pánik igy 30on tul :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Kemény vagy Csoki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Píísta ez nem semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts