Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Gyó.

Drága ? Annyi gummát adtál, hogy csak na :lol:

Legalább nem nálam foglalja a helyet.Amúgy is kell vennem még 4db téli gumit,mert a coupe astra gumijai nem mennek fel.Azt meg gondolom 30-35nél többért nem tudnám eladni,és vettem vagy 100ért 2éve :lol:

Tehát megint lesz egy pár gumi a pincében.

Elküldve
Legalább nem nálam foglalja a helyet.Amúgy is kell vennem még 4db téli gumit,mert a coupe astra gumijai nem mennek fel.Azt meg gondolom 30-35nél többért nem tudnám eladni,és vettem vagy 100ért 2éve :lol:

Tehát megint lesz egy pár gumi a pincében.

Téli az milyen méret ?

195/65/15 ?

Elküldve
Neked /55 kellene. :lol:

A /50 az olcsóbb és csak 0.1%eltérés van a kettö között.

Ne kótyavetyéld el, majd ha bejön a tél, akkor add el :D

Andrást kérdezded pl ?

Andrásnak nincs pénze,de majd beszélek vele.

légyszi nézzétek meg a gumis topikot!! köszi :lol:

Ha csak a felnit oda adod 50ért akkor megyek is érte :D

Elküldve
A /50 az olcsóbb és csak 0.1%eltérés van a kettö között.

Andrásnak nincs pénze,de majd beszélek vele.

Azért van még 1 pár GAstra gazdii a közelben :lol:

légyszi nézzétek meg a gumis topikot!! köszi :lol:

Duen, apronet, használtautó ?

Oda is felraktad ?

Elküldve
Azért van még 1 pár GAstra gazdii a közelben :lol:

Duen, apronet, használtautó ?

Oda is felraktad ?

nem raktam fel.....addig nem akarom,h elvigyék amíg nincs 16os gumim...

Elküldve

Ha ennyiért elviszik tél elött akkor oda kell adni,mert ilyenkor elég nehéz alufelnit,meg nyári gumit eladni.Amúgyis mindjárt itt a tél,minek kell 16"os gumi?

Elküldve

Átmenetileg nem tudsz felrakni valami 14est ?

Mert a fentiek figyelembevételével, így kicsit nehéz lesz eladni.

nincs vkinek egy felesleges lambdaszondája ?

Jó kell ?

Vagy jó a lassú is ?

Elküldve
Jó kell ?

Vagy jó a lassú is ?

nemtom....a bajom h a kipuffos azt mondta h nem tudja ebbe a leömlőbe belerakni aszondát -kedden még be tudta :lol: - de mondta h nem is kéne belerakni mert nem mér semmit és az is elég ha csak rá van dugva a csatira....ezt még ki is próbálnám de nem tudák kiszedni a másik leömlőből a szondát....

szóval új kipuffcsövek 18 ezer új lambdaszonda 20 ezrer és ez most igy inkább nem

Elküldve
nemtom....a bajom h a kipuffos azt mondta h nem tudja ebbe a leömlőbe belerakni aszondát -kedden még be tudta :lol: - de mondta h nem is kéne belerakni mert nem mér semmit és az is elég ha csak rá van dugva a csatira....ezt még ki is próbálnám de nem tudák kiszedni a másik leömlőből a szondát....

szóval új kipuffcsövek 18 ezer új lambdaszonda 20 ezrer és ez most igy inkább nem

El tudom vinni neked a lassút, megyek majd az Üllői felé, ha kell.

Elküldve
El tudom vinni neked a lassút, megyek majd az Üllői felé, ha kell.

most találtam vhol 6ért de az nemtom milyen...azért kéne a lambda mert kíváncsi vagyok h azzal h megy mert most nagyon nem úgy ahogy sztem kéne :lol:

Elküldve

Olyan nincs hogy nem lehet kiszedni.Meg azt se értem hogy amúgy se mér,miért nem?Vészprogramon elég sz@rul megy a kocsi és elég sokat is eszik.

Melyik kipufogóshoz mentél?Lehet el kellene menni a Lenderhez :lol:

Elküldve
most találtam vhol 6ért de az nemtom milyen...azért kéne a lambda mert kíváncsi vagyok h azzal h megy mert most nagyon nem úgy ahogy sztem kéne :lol:

Feletsd el a használtat, max "kipróbálom, hogy jó-e és ha ok, akkor köszi".

Elküldve
Olyan nincs hogy nem lehet kiszedni.Meg azt se értem hogy amúgy se mér,miért nem?Vészprogramon elég sz@rul megy a kocsi és elég sokat is eszik.

Melyik kipufogóshoz mentél?Lehet el kellene menni a Lenderhez :lol:

Pista köszi a lassú nem jó...

megpróbálom én kiszedni, azt hogy amúgyse mér úgy magyarázta h az egyszondás kocsiknál környezetvédelmi jelentősége van meg ilyenek.. -proex kőér utca

Feletsd el a használtat, max "kipróbálom, hogy jó-e és ha ok, akkor köszi".

új van 6600ért :D .nagyker áron :lol:

Elküldve
Pista köszi a lassú nem jó...

megpróbálom én kiszedni, azt hogy amúgyse mér úgy magyarázta h az egyszondás kocsiknál környezetvédelmi jelentősége van meg ilyenek.. -proex kőér utca

új van 6600ért :lol:

Pedig ott még érteni is kellene hozzá.

De az milyen gyártmány?Mert a nagyon olcsó lambdaszonda jó lesz 1-2hónapig,legalábbis nekem addig bírta.

Elküldve
Ha ennyiért elviszik tél elött akkor oda kell adni,mert ilyenkor elég nehéz alufelnit,meg nyári gumit eladni.Amúgyis mindjárt itt a tél,minek kell 16"os gumi?

van 16os felni arra kéne a gumi.Olcsóbban nem nagyon akarom adni,2hónapja vettem 80ért plusz gumi. 130volt. 100ért odaadom kb

Elküldve
Pedig ott még érteni is kellene hozzá.

De az milyen gyártmány?Mert a nagyon olcsó lambdaszonda jó lesz 1-2hónapig,legalábbis nekem addig bírta.

biztos értenek hozzá én nem tudom ........

6ezres sztem is túl olcsó .magyar

Elküldve
biztos értenek hozzá én nem tudom ........

6ezres sztem is túl olcsó .magyar

Most a lassu is megfelelne szerintem. Amíg nem világít tőle a check engine addig nincs olyan egetrengető különbség (persze van valamennyi, de tesztelésre szeritnem jó lenne).

Elküldve

Azt a 6600-ast hanyagold, szarok az utángyártottak...

Melegíteni nem kéne nagyon lánggal, mert megmurdál a szonda...

(max ha körülötte kicsit a kipuffcsövet át lehet hevíteni, az még esélyes út)

A lambdának igencsak van beleszólása a keverékképzésbe, úgyhogy ha csak

simán kilógatod: 1 hibát jelez a check kontol (vészprogram) 2 állandóan szegénynek fogja

érezni addig is a keveréket és nyomja bele a benyát

Az sem mindegy, hány vezetékes a szonda...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.