Laci4 Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 21 ? előbb még 22 volt :lol: Maga CRT nem olyan kellemes a szem számára. Mondjuk a felbontástól is függ, hogy mennyire erőlteted meg a szemed. 21-22" majd egykutya.. amit néztem az 22es.. a kérdésem meg úgy álltalánosságban szólt... CRT... háát úgy hallottam ár fügvényében még mindig szebb képük van, meg játékokra jobbak.. igaz, amennyit játszok.. ;) Lambda.. nem kell hozzátenni :D De ezzel egyenlőre nincs semmi baj..(gyári cumó) fura is, hogy nincs fel felvillanó sárga lámpicsek ;) Most a mocitartó bak, + olajteknő és környéke tömítés csere project jöön.. Vártam egy árajánlatot, de asszem fel kell hogy hívjam emberünket, mert nem jött válasz privire.. bár azt irtam ráér :D :lol:
FBalazs Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 50ért kapsz 0 km-s 19"es lcd-t 2 év helyszini garanciával, olyan cégtől aki lcd paneleket gyárt.... Ne rontsd a bizniszt, nekem is élnem kell valamiből... Amúgy sokat mondtál (nettó), és új monitorra a jogszabályban meghatározottak alapján 3 év garanciát kell biztosítani, azon kívűl amennyiben a termék mérete v. súlya, esetleg alaptartozékai alapján nem "tudja a felhasználó szervizbe szállítani", kötelesek a szervizesek díjmentesen megoldani a termék szállítását v. helyszínen történő hibaelhárítását is.
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 ....CRT... háát úgy hallottam ár fügvényében még mindig szebb képük van, meg játékokra jobbak.. igaz, amennyit játszok.. :lol:.... Akkor inkább keress LCD-t, mint Norbi mondta. Ja és ha CRT nézel, akkor 1 elketronágyúval ülsz szemben. .... Tegnap hova mentél ? :lol:
Laci4 Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 Akkor inkább keress LCD-t, mint Norbi mondta. Ja és ha CRT nézel, akkor 1 elketronágyúval ülsz szemben. eggyel több ellenség.. na akkor mi van ? :lol: :lol: A tv is ágyuzik :D nah de itt ennyi off is bőven elég.. :D
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 eggyel több ellenség.. na akkor mi van ? :lol: :lol: A tv is ágyuzik :D nah de itt ennyi off is bőven elég.. :D Ááááá semmi, de emlékeim szerint neked is csak 2 szemed van ;)
coupe Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 Pista! Felraktad aa alufelnit a kocsidra?
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 A hééééét col széééééleset???? :D :lol: :lol: :D
opel16v Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 21 ? előbb még 22 volt :lol: Maga CRT nem olyan kellemes a szem számára. Mondjuk a felbontástól is függ, hogy mennyire erőlteted meg a szemed. És leginkább a frissítési frekvenciától is... De tulajdonképpen a TFT sem véd ki egy elég nagy szemkárosodást: a szem fókuszálóképességének súlyos romlását. Aki egész nap gép előtt ül, sajnos nem kell hozzá sok év, hogy ez a jelenség nála is észlelhető legyen. Nálam még hálisten nincs ilyen :lol:
FBalazs Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 A hééééét col széééééleset???? :D :lol: :lol: :D Ezt csak Neked:
redline Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 A hééééét col széééééleset???? ;) :D :D ;) igazán nem tudom mi nevetnivalo van a 7" széles alufelniken :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 Pista! Felraktad aa alufelnit a kocsidra? Még nem. Délután majd kavirnyálok kicsit és akkor.
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 Köszönöm szépen Balázska :D , de akkor lehet, hogy ezért rossz állandóan? elöbb is berakhattad volna ezt, mert akkor lehet, hogy megelőzhető lett volna a gond... :lol: :lol:
redline Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 CRT... háát úgy hallottam ár fügvényében még mindig szebb képük van, meg játékokra jobbak.. igaz, amennyit játszok.. :D aha tökjó....amennyit ebből észre lehet venni.... és veszel egy 0.8 m2-es dobozt...hol is laksz? milyenek az ingatlanárak? mennyi egy m2? :lol: azonkivul nehéz mint az állat :lol:
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 igazán nem tudom mi nevetnivalo van a 7" széles alufelniken :lol: :lol: Mondjuk a hozzá fűződő történet... :D De akár a szélességét is mondhatnám... :D
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 A hééééét col széééééleset???? :D :lol: :lol: :D Mén ? Kedvesdohányoljukakapuelőttamígatöbbiekmeggebednek Úr :P aha tökjó....amennyit ebből észre lehet venni.... és veszel egy 0.8 m2-es dobozt...hol is laksz? milyenek az ingatlanárak? mennyi egy m2? :D azonkivul nehéz mint az állat ;) Ellenben ha be van kapcsolva, akkor nem kell fűtés ;)
redline Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 De akár a szélességét is mondhatnám... :lol: pedig a buszon meg a villamoson sincs szélesebb amivel jársz amig (ujra) rakják össze a kocsidat :lol: :D
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 Nem tehetek róla, hogy én egyben kihoztam a két darab felnit, te meg külön mentél érte kétszer... :lol: Tod, van akinek az eszében, van akinek a lábában... :lol:
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 Nem tehetek róla, hogy én egyben kihoztam a két darab felnit, te meg külön mentél érte kétszer... :lol: Tod, van akinek az eszében, van akinek a lábában... :D Az 2 gumi volt te nagyonsügér :lol:
coupe Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 Az 2 gumi volt te nagyonsügér :D :lol: :lol: :D
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 Oké, de én még hoztam egy felnit is a kaputól, az ülésre mind a négyet én pakoltam be... :lol: Na és punktum... :lol:
coupe Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 Most ez végülis télre kell vagy nyárra?vagy mindkettöre?
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 :lol: :lol: :D Te meg ne röhögj aki álltó helyében is leesik a lépcsőn... ;) :D
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 Most ez végülis télre kell vagy nyárra?vagy mindkettöre? Egyenlőre a pályára :lol: Erre mindenképp 205ös gumi kell ?
coupe Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 Te meg ne röhögj aki álltó helyében is leesik a lépcsőn... ;) :lol: Elöször is nem leestem,hanem megbotlottam.Másodszor meg azért volt,mert nehéz volt a kerék és nem villágított a lámpa ;) :D Egyenlőre a pályára :lol: Erre mindenképp 205ös gumi kell ? Jó rá a 195 is. Akkor jó drága mutattvány lesz a kecskeméti pályanap :D
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Elküldve Szeptember29, 2006 ....Jó rá a 195 is. Akkor jó drága mutattvány lesz a kecskeméti pályanap :lol:.... Gyó. Drága ? Annyi gummát adtál, hogy csak na :lol:
Recommended Posts