redline Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Pista itt van első sárvédő 5000ft-ért.Rá kell repülni. Péternek hivják, ha szoltok neki akkor fog szerezni mert szokott hozni kocsikat bontásra Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Nem a balos kellett a Petinek ? Vedd meg és még fényezni se kell. Nem emlékszem a Petinek melyik kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ma nem jöhetsz a Lurdyhoz. Baszki óvónéni, ha korlátozod a személyi szabadságom, elárullak otthon, aztán lesz nemulass! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Baszki óvónéni, ha korlátozod a személyi szabadságom, elárullak otthon, aztán lesz nemulass! :wub: mijaz hogy otthon..dógozzon má az ombucccman is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 már látom előre h jövő ilyenkor megint keresel vmi télit mert azzal sem tudsz közlekedni télen és kéne vmi rohangálós kocsi a 2 turbó mellé....különben is az A corsa már elcsépelt téma építs asconát :P :P B) nah kérdés: a 256 os gsi fék és a gyári 13as astra kerék milyen kapcsolatban vannak egymással ? :wub: Tuti nem jó rá min 14-es Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Na miaz? Mindenki alszik? Sok papírkutya... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Na miaz? Mindenki alszik? Sok papírkutya... :D :lol: Én pl nem.. még nem.. filozok egy 22" colos monitoron.. 30pénz.. ejj.. hogy mindig mondenre kellene a zsé.. nem tom megérje-e.... asszem átforgolódott estém lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Én pl nem.. még nem.. filozok egy 22" colos monitoron.. 30pénz.. ejj.. hogy mindig mondenre kellene a zsé.. nem tom megérje-e.... asszem átforgolódott estém lesz :lol: Hát ezt neked kell tudnod. Nekem a 17" pont elég, de attól függ, hogy mire is szeretnéd használni. Inkább a GSi-be locsolom a pénzt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 @Anti! Van már valami hír a turbósmasinádról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Van... Most húzza le Attila a hengerfejet, és folyamatosan csinálja...István nemrég jött el, és nemsoká végez is... Én meg már csak 9 órát kell, hogy itt rohadjak...:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Van... Most húzza le Attila a hengerfejet, és folyamatosan csinálja...István nemrég jött el, és nemsoká végez is... Ez jó hír. Lett XE tengely, vagy LET-tel lesz összerakva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Faaszántosan pörög a fórum... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Let(t) hírtelen kettő is...:-) Egy a Petitől, egy meg a Robié, de a Robinak kellett volna egy cserébe, tehát nem az övé lett, hanem a Petié, vele meg majd megbeszélem ha hazajött kűűfődrő...hogy mennyiért is adta oda...vagy kell e neki másik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Let(t) hírtelen kettő is...:-) Egy a Petitől, egy meg a Robié, de a Robinak kellett volna egy cserébe, tehát nem az övé lett, hanem a Petié, vele meg majd megbeszélem ha hazajött kűűfődrő...hogy mennyiért is adta oda...vagy kell e neki másik... :lol: De let neked is let volna, nem?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Faaszántosan pörög a fórum... :lol: Mert nem mindenki dolgozik ilyenkor. :lol: (munkahelyröl könnyű) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Jóó kis szójáték :D Let let volna vagy LET nem let vagy mégis LET let? vagy mi let? :lol: :lol: Monitor: jaja.. most h felébredtem én is filózok,hogy kell-e olyan nagy moncsi. elrakni se tom hova raknám...17est meg már 10-15ért kapni... viszont azon joool lehetne filmeket nézni is..(nekem ez a tv-m is.. ehh) viszont tény h több maradna a gsi-re :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Jóó kis szójáték :D Let let volna vagy LET nem let vagy mégis LET let? vagy mi let? :lol: :lol: Monitor: jaja.. most h felébredtem én is filózok,hogy kell-e olyan nagy moncsi. elrakni se tom hova raknám...17est meg már 10-15ért kapni... viszont azon joool lehetne filmeket nézni is..(nekem ez a tv-m is.. ehh) viszont tény h több maradna a gsi-re :D Szerintem nem azon a 15 ezren fog múlni. Vedd meg a monitort. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Mert nem mindenki dolgozik ilyenkor. :lol: (munkahelyröl könnyű) Szívesebben lennék otthon, kezdek fáradt lenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Akkor hogy egyértelmű legyen...vagyis már egyértelmű let(t) :-) 2 db c20xe szívó oldali tengely let(t) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Akkor hogy egyértelmű legyen...vagyis már egyértelmű let(t) :-) 2 db c20xe szívó oldali tengely let(t) :-) Egyértelmű LET volna a válasz ha LETagadás helyett az igazat mondod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Szerintem nem azon a 15 ezren fog múlni. Vedd meg a monitort. :D Hát lehet.. végülis sok is,meg nem is az a 15rugó.. (igaz 22" a moncsi :lol:, és csak 1.5éves...még ha irodából van, akkor se olyan gáz) De ugyanakkor 15rugó már egyik mocitartó bakom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Let(t) hírtelen kettő is...:-) Egy a Petitől, egy meg a Robié, de a Robinak kellett volna egy cserébe, tehát nem az övé lett, hanem a Petié, vele meg majd megbeszélem ha hazajött kűűfődrő...hogy mennyiért is adta oda...vagy kell e neki másik... :lol: mint egy brazil sorozat.... :D és jó a vezetőoldali ablakom :D valszeg a kapcsoló kontaktos vagy kopott valami mert kb 5x erösebben és 5x hosszabb ideig kell nyomva tartani de lemegy ;) vagy a gsi.tomi kezeiben van valami mágia és kézrátétellel gyógyit :lol: Hát lehet.. végülis sok is,meg nem is az a 15rugó.. (igaz 22" a moncsi ;), és csak 1.5éves...még ha irodából van, akkor se olyan gáz) 50ért kapsz 0 km-s 19"es lcd-t 2 év helyszini garanciával, olyan cégtől aki lcd paneleket gyárt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 mint egy brazil sorozat.... :lol: és jó a vezetőoldali ablakom :D valszeg a kapcsoló kontaktos vagy kopott valami mert kb 5x erösebben és 5x hosszabb ideig kell nyomva tartani de lemegy :D vagy a gsi.tomi kezeiben van valami mágia és kézrátétellel gyógyit :lol: 50ért kapsz 0 km-s 19"es lcd-t 2 év helyszini garanciával, olyan cégtől aki lcd paneleket gyárt.... és 30é mit kapok? annál többet nem akarok monitorra költeni... meg igaz vajon, hogy a 21es jobban rontja a szemet mint mondjuk a kis 15ös? (TFT tom hogy jobb ilyen szempontból).. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 és 30é mit kapok? annál többet nem akarok monitorra költeni... meg igaz vajon, hogy a 21es jobban rontja a szemet mint mondjuk a kis 15ös? (TFT tom hogy jobb ilyen szempontból).. hozzácsapsz még egy kicst és veszel még1 lambdaszonbdát :lol: :lol: ez egy uj márka lesz egyik barátomék fogják a magyar disztribuciót vinni ő mondta ezeket az infokat de én crt-t már nem vennék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 és 30é mit kapok? annál többet nem akarok monitorra költeni... meg igaz vajon, hogy a 21es jobban rontja a szemet mint mondjuk a kis 15ös? (TFT tom hogy jobb ilyen szempontból).. 21 ? előbb még 22 volt :lol: Maga CRT nem olyan kellemes a szem számára. Mondjuk a felbontástól is függ, hogy mennyire erőlteted meg a szemed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts