mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Tomi! Lehet, hogy veled nem lehet viccelődni??? .... Lehet... ...nem baj, csak ne nézz kabarét, mert qrva szarul fogod érezni magad... :P :wub: Ne marjátok egymást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Na felhivtam a csávót, ez vmi nagy hekker, aszonta két hét múlva lesz megint GSi-je, bestoppoltam nála egy frontot, amikor én találkoztam vele le volt hajtva a hátso ulé és egy fél kocsi ott figyelt benn :wub: azt mondta cali meg géjesi szokott lenni, és rendelésre is hoz ha kell és 13 volt, mélykék szinu de nagyonnagyon jo állapotban van (elektro + futheto) még ott van a gyári szivacs benne és tisztább mint az enyém :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Nekem is mindig 100W-os égök voltak az Astráimban és a Vectrában is és soha semmi problémám nem volt velük. Kipróbáltam már a Tungsram 100/140-eseket is, de a Phillips Rally 100W-os jobb volt szerintem. Egyszer vettem valami Japán 100/170W-osat is :wub: , azok nagyon durvák voltak, de nem bírták sokáig. Jaja.. Petyának is a Tungi van benne ha jól rémlik. bika kábelezéssel,meg relézve.. :P Nekem meg csak "sima" asszem tungi de megaligt 60 vagy mi.. jóóó ez :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Nincs de Veres Péteren elment elhúzott ezerrel egy motoros mellettünk, akinek a jelek szerint volt. Talán ha azt eladnám :wub: Na felhivtam a csávót, ez vmi nagy hekker, aszonta két hét múlva lesz megint GSi-je, bestoppoltam nála egy frontot, remélem nem lesz komoly konkurenciám... ez a srác elég jó haverom....szóljak neki én is????? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 ez a srác elég jó haverom....szóljak neki én is????? :wub: Jahogy Te ismered... Mindig egy lépéssel előttem... Szerintem nem kell, én már szóltam neki, azér kössz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Bakker hogy nem birok sokáig örülni a vizsgának :wub: Elszállt a BC-m :P Működik, de nem látszik, csak ha nagyon közel vagyok, tök sötét van, és nagyon nézem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Bakker hogy nem birok sokáig örülni a vizsgának :wub: Elszállt a BC-m B) Működik, de nem látszik, csak ha nagyon közel vagyok, tök sötét van, és nagyon nézem :P Nem a ledek értek ki ? Kérdezd Antit. Természesen már ezt is volt alakalom, hogy szétszedte :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Lehet kiégett egy izzó ami mögötte van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Lehet kiégett egy izzó ami mögötte van. lasúúú :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Lehet hogy az. Amúgy az normális hogy ha ráadom a tompitottat akkor halványabban ég? (nem most, hanem eddig amig működött) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Igen, az normális. Nincs letekerve a műszerfalvilágításod potija? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Lehet hogy az. Amúgy az normális hogy ha ráadom a tompitottat akkor halványabban ég? (nem most, hanem eddig amig működött) Szerintem igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Igen, lehet a poti, és lehet, hogy kicsúszott az izzó a helyéről, vagy az egyik kiégett, és egy nem tudja megvilágítani az egészet... Kiveszed a gumibizbaszt előle, alul van két csavar, azt kiteker, és ki tudod húzni, vagy ha hátulról megtolod úgy még egyszerűbb...:-) két db rizsizzó van benne gyárilag, zöld foglalatban, nem tod csak foglalaltostúl cserélni, vagy forrasztgatni kell...mint a ledes verziónál...de bárhol kapsz ilyen foglalatos izzót is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Dimmer :wub: elég régi "találmány". Ha felkapcsolod a világítást, a belső műszerek "fényerejét" csökkenti, hogy kevésbé zavarja a szemed :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Gabi a sör/bor előtt segitesz megnézni este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Gabi a sör/bor előtt segitesz megnézni este? Persze :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Jaaajjjjj lemaradtam nemtom melyik volt az 1000. hozzászólásom pedig ezen flesseltem tegnapeste Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Gabi a sör/bor előtt segitesz megnézni este? Albert! Ha kell akkor tudok rizsízzót és smd ledek egy zsákkal ha kell, nekem pl. ledezve van. Régebben pedig úgy volt hogy a izzó foglalatába volt 2-3 smd led+ ellenállás és tök zsír volt. Mondjuk mióta led-ezve van az egész műszerfal azőta nem műkszik a fényerő szabályzás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Albert! Ha kell akkor tudok rizsízzót és smd ledek egy zsákkal ha kell, nekem pl. ledezve van. Régebben pedig úgy volt hogy a izzó foglalatába volt 2-3 smd led+ ellenállás és tök zsír volt. Mondjuk mióta led-ezve van az egész műszerfal azőta nem műkszik a fényerő szabályzás. Baker!! Én azóta se próbáltam ki a ledeket amiket küldtél! (mert ha jól rémlik te küldtél pár mintát) mindig mással vok elfoglalva) Most ugyis akarok barkácsolni, igaz pc-t, lehet kipróbázom őket. Aztán meg megint gondba leszek. Mert múltkor is elfilóztam, hogy hogy ledezzek.. már mindenkinek a kék ledezés a módi... lehet ebben is a gyári égő lesz az egyedi.. lásd "éndzsől ájszt" B) :wub: Albert: nyugi.. ha látszik a kijelző valamennyire, akkor tuti a pilács a gáz.. vagy kiégett, vagy vmi kontár hiba... (szvsz) csak hogy én is mondjam :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Az a legviccesebb hogy hazafelé egyszercsak elkezdett működni és hazáig birta B) Szórakozik velem :P Ja százzal kanyarodtam Veresről hazafelé második sin előtti kanyarban, bakker, sikított a Gumi :P Pénteken futóműves :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 ....Ja százzal kanyarodtam Veresről hazafelé második sin előtti kanyarban, bakker, sikított a Gumi :P Pénteken futóműves :wub:.... Minden százzal megejtett kanyarodás után futóműveshez viszed majd a kocsit ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Az a legviccesebb hogy hazafelé egyszercsak elkezdett működni és hazáig birta :P Szórakozik velem :wub: Akkor meg kh.. kérdés hogy hol B) :P Lehet hogy csak az izzónál... Minden százzal megejtett kanyarodás után futóműveshez viszed majd a kocsit ? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Minden százzal megejtett kanyarodás után futóműveshez viszed majd a kocsit ? :wub: Fő a biztonság! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 fiúk lányok!!!! Nem ismer valaki egy caravan csúnyazöld fastrát ami turbós!!!!!!???????? Tegnap a Maglódin száguldott és akkorát prüszkölt h tyüüüüha.... :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Tegnap a Maglódin száguldott és akkorát prüszkölt h tyüüüüha.... :P :P B) lehet h csak meg volt fázva...mostanában sokan vannak igy ezzel :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts