mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 :wub: Te is csak adod az ívet, kap így is eleget :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Nem röhög! :P C20NE mindent túlél amúgy is. B) Balázska efelejtett idézni... :wub: ...kap így is eleget :P... Hehhh, kevesek vagytok mint macisajtban a brummogás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Javítva :wub: pedig elég "egyértelmű" volt a többség számára - asszem... A Kabrijóban meg köszöni szépen, jól érzi magát a motor. Múltkor is pöccre indult, ezt Te tudhatnád, Futó Művek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Múltkor is pöccre indult, ezt Te tudhatnád, Futó Művek :wub: De a múltkor óta sok idő eltelt, ki tudja mit műveltek vele ott a szentendrei pusztában! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Semmit... most ott tartunk, hogy a MMnak ki kellene kerülni belőle... A többi még kérdéses... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Elszaladtam öcsém ideiglenes munkahelyére és lelégtelenitették nekem a féket - ingyé. Csávónak máá sokkal jövök. Aztán gyorsan hivtam a vizsgás csajt, aszonta menjek. Hatra értünk oda, hétre már itthon voltunk és most két évig nem kell vizsgáztatnom a vasat. Akkor most keresek rá egy GSi első lökőst, lehet kell egy hátsó is, telifény oszt kész. GesiTomi köszönöm a püt amit küldtél!!!! Lurdynál talizunk :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Akkor most keresek rá egy GSi első lökőst, lehet kell egy hátsó is, telifény oszt kész. volt a duenen egy kék amit bontva árultak, volt lökös is nemdrágán korrektnek tunik a srác tőle vettem a visszapillantót, jó állapotunak tunik Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 volt a duenen egy kék amit bontva árultak, volt lökös is nemdrágán korrektnek tunik a srác tőle vettem a visszapillantót, jó állapotunak tunik Milyen tükröt vettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Milyen tükröt vettél? Ha arról a géjesíről, akkor kocekatükör :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Milyen tükröt vettél? gyári kocka, de sokkalsokkal jobb & szebb állapotban van mint az enyém...de lehet, hogy a kábel nem jo és azért nem mozog a mostanim :wub: :P nembaj valamelyik megy az 1.4re..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Ha jól tudom Peti gsi-nek is 100W izzója van,csak kell még hozzá egy relé,és már látok is :D Emlékeim szerint 100/140W :wub: :P Nem is járkál sötétedésig max helyzetjelzővel B) :P Félti a generátort :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 gyári kocka, de sokkalsokkal jobb & szebb állapotban van mint az enyém...de lehet, hogy a kábel nem jo és azért nem mozog a mostanim :wub: :P nembaj valamelyik megy az 1.4re..... Mennyi volt?elektromos füthető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 gyári kocka, de sokkalsokkal jobb & szebb állapotban van mint az enyém...de lehet, hogy a kábel nem jo és azért nem mozog a mostanim :wub: :P nembaj valamelyik megy az 1.4re..... Némileg nem kék ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Emlékeim szerint 100/140W :wub: :P Nem is járkál sötétedésig max helyzetjelzővel :lol: :P Félti a generátort :D Nekem is mindig 100W-os égök voltak az Astráimban és a Vectrában is és soha semmi problémám nem volt velük. Kipróbáltam már a Tungsram 100/140-eseket is, de a Phillips Rally 100W-os jobb volt szerintem. Egyszer vettem valami Japán 100/170W-osat is B) , azok nagyon durvák voltak, de nem bírták sokáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Mennyi volt?elektromos füthető? Gondolom, lealkudta 10000 Forintra :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 volt a duenen egy kék amit bontva árultak, volt lökös is nemdrágán korrektnek tunik a srác tőle vettem a visszapillantót, jó állapotunak tunik Köszi meg is van a száma bár kizárt hogy megvan a lökős még 25-ért de azért felhivom... Meg mostmááá nem ártana anyagilag is erősödni kicsit :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Nincs eladó veséd? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Nincs eladó veséd? :wub: A Bömösre ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 A Bömösre ? :wub: Jah! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Nincs eladó veséd? :P Nincs de Veres Péteren elment elhúzott ezerrel egy motoros mellettünk, akinek a jelek szerint volt. Talán ha azt eladnám :wub: Na felhivtam a csávót, ez vmi nagy hekker, aszonta két hét múlva lesz megint GSi-je, bestoppoltam nála egy frontot, remélem nem lesz komoly konkurenciám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Na látod nem olyan nehéz szerezni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Addigra megkapom a GYFCS-nak köszönhető első csökkentett fizumat is, abból talán fussa :wub: Igazad volt szerencsére (megint)... nem lehetetlen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Tomi! Lehet, hogy veled nem lehet viccelődni??? .... Lehet... ...nem baj, csak ne nézz kabarét, mert qrva szarul fogod érezni magad... :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Meglett a hengerfej? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Holnap 2-3 között hozzák, és elvileg csütörtökre össze is van rakva... Lesz pár apró módosítás meg egyéb javítgatás is... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts