Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Nem röhög! :P

C20NE mindent túlél amúgy is. B)

Balázska efelejtett idézni... :wub:

...kap így is eleget :P...

Hehhh, kevesek vagytok mint macisajtban a brummogás! :lol:

Elküldve

Javítva :wub:

pedig elég "egyértelmű" volt a többség számára - asszem...

A Kabrijóban meg köszöni szépen, jól érzi magát a motor. Múltkor is pöccre indult, ezt Te tudhatnád, Futó Művek :P

Elküldve
Múltkor is pöccre indult, ezt Te tudhatnád, Futó Művek :wub:

De a múltkor óta sok idő eltelt, ki tudja mit műveltek vele ott a szentendrei pusztában! :P

Elküldve

Elszaladtam öcsém ideiglenes munkahelyére és lelégtelenitették nekem a féket - ingyé. Csávónak máá sokkal jövök.

Aztán gyorsan hivtam a vizsgás csajt, aszonta menjek. Hatra értünk oda, hétre már itthon voltunk és most két évig nem kell vizsgáztatnom a vasat.

Akkor most keresek rá egy GSi első lökőst, lehet kell egy hátsó is, telifény oszt kész.

GesiTomi köszönöm a püt amit küldtél!!!! Lurdynál talizunk :wub:

Elküldve
Akkor most keresek rá egy GSi első lökőst, lehet kell egy hátsó is, telifény oszt kész.

volt a duenen egy kék amit bontva árultak, volt lökös is nemdrágán

korrektnek tunik a srác tőle vettem a visszapillantót, jó állapotunak tunik

Elküldve

Milyen tükröt vettél?

Elküldve
Milyen tükröt vettél?

gyári kocka, de sokkalsokkal jobb & szebb állapotban van mint az enyém...de lehet, hogy a kábel nem jo és azért nem mozog a mostanim :wub: :P nembaj valamelyik megy az 1.4re.....

Elküldve
Ha jól tudom Peti gsi-nek is 100W izzója van,csak kell még hozzá egy relé,és már látok is :D

Emlékeim szerint 100/140W :wub: :P Nem is járkál sötétedésig max helyzetjelzővel B) :P

Félti a generátort :lol:

Elküldve
gyári kocka, de sokkalsokkal jobb & szebb állapotban van mint az enyém...de lehet, hogy a kábel nem jo és azért nem mozog a mostanim :wub: :P nembaj valamelyik megy az 1.4re.....

Mennyi volt?elektromos füthető?

Elküldve

Némileg nem kék ? :P

Elküldve
Emlékeim szerint 100/140W :wub: :P Nem is járkál sötétedésig max helyzetjelzővel :lol: :P

Félti a generátort :D

Nekem is mindig 100W-os égök voltak az Astráimban és a Vectrában is és soha semmi problémám nem volt velük. Kipróbáltam már a Tungsram 100/140-eseket is, de a Phillips Rally 100W-os jobb volt szerintem. Egyszer vettem valami Japán 100/170W-osat is B) , azok nagyon durvák voltak, de nem bírták sokáig.

Elküldve

Köszi meg is van a száma bár kizárt hogy megvan a lökős még 25-ért de azért felhivom...

Meg mostmááá nem ártana anyagilag is erősödni kicsit :wub:

Elküldve
Nincs eladó veséd? :P

Nincs de Veres Péteren elment elhúzott ezerrel egy motoros mellettünk, akinek a jelek szerint volt.

Talán ha azt eladnám :wub:

Na felhivtam a csávót, ez vmi nagy hekker, aszonta két hét múlva lesz megint GSi-je, bestoppoltam nála egy frontot, remélem nem lesz komoly konkurenciám...

Elküldve

Addigra megkapom a GYFCS-nak köszönhető első csökkentett fizumat is, abból talán fussa :wub:

Igazad volt szerencsére (megint)... nem lehetetlen...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.