Laci4 Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 A hengerfejem, durván megrepedt, tehát az kuka...most várom, hogy elkészüljön a ######a kis hengerfejem...remélem hétvégén ott lehetek már Kecsón... Ez még a múltkori tengelytörés eredménye, vagy független opció? :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 xenon dologhoz... az okos vizsga nem sokat segít, ha útközben állít le a KPM. utána lehet vakarózni. Anti! kész lesz szombatra a gép?
Atommanó Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 ...Egyébként amikor elkezdték árulni ezeket a szetteket akkor még azt sem tudták mi az a bixenon. Mindegy a BMW-ben gyári bixenon van magasnyomású mosóval. Az pedig követelmény ugye kpm-nél. Kíváncsi lennék kinek van magasnyomású mosólya utólagos xenon-hoz!? Tudom erre a válasz az okos vizsga. Na de meddig lesz az még? Tomi! Akkor fog majd mindenki BMW-t venni...csak legyen pénze az embereknek fékbetétre, meg olajdeknire...ja és fog járni mindegyik bömöshöz egy otthon a szobában felállítható csápos emelő, hogy otthon Marinéni, is Bömöst tudjon szerelni... :D ...mert bizti nem törik bele a csavar... :P :P Hehe, Omival nem jár senki Lurdyhoz, csak én... olyan egyedinek érzem ezt a helyzetet... :P :D :D Járjon??? B) :lol: :D xenon dologhoz... az okos vizsga nem sokat segít, ha útközben állít le a KPM. utána lehet vakarózni. Anti! kész lesz szombatra a gép? 1. nem kell megállni...úgysem érnek utol... :P 2. nem tom még, még nem szóltak, hogy kész a hengerfejem... :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 1. nem kell megállni...úgysem érnek utol... :P 2. nem tom még, még nem szóltak, hogy kész a hengerfejem... :wub: 1. engem tuti utolérnének. :P 2. bízzunk benne... B)
Gelko Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 Járjon??? :wub: :P :P ebben tudok segíteni B)
opel16v Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 Hehe, csak dumáltok itt, közben meg az egyetlen gyönyörűséges omit mindig én tolom ki a Lurdyhoz... :P De jó hogy ilyen tütüt vettem tavaly :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 ebben tudok segíteni :wub: arról mesélj, mi van a C20NE-vel? megy már?
Gelko Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 arról mesélj, mi van a C20NE-vel? megy már? nem megy az sehova :wub:
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 ....Hehe, csak dumáltok itt, közben meg az egyetlen gyönyörűséges omit mindig én tolom ki a Lurdyhoz... :P.... Gellért légy oly keves prezentálni, hogy nem csak dumálsz :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 nem megy az sehova B) kicsit bővebben.... :wub: akár az asconás topicba is mehet, ha akarod. Gellért légy oly keves prezentálni, hogy nem csak dumálsz :P Ha a héten nem lesz kész a cabrio, akkor javaslom, hogy az omival jelenj meg a Lurdynál Gelko! :P
Gelko Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 kicsit bővebben.... :wub: akár az asconás topicba is mehet, ha akarod. Ha a héten nem lesz kész a cabrio, akkor javaslom, hogy az omival jelenj meg a Lurdynál Gelko! :P lurdyhoz már csak kabrioval vagyok hajlandó menni :P nem olyan rossz a helyzet,tulajdon képp már 90%an készen van csak a villamossági dolgokat kell összehozni de a szerelő mondta h ő nem ért hozzá de szerdán ránéz egy villamosságis B) de elötte vmit okoskodunk még
Albert Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 Öcsém lebeszélt hogy enyhén levegős fékkel menjek vizsgára, így kicsit veszélybe került a ma este :wub: Elvileg megyek egy sráchoz, ő megcsinálja (amúgy az a srác aki hazahúzta a GTE-t Balcsiról egy héttel Blitz után) és utána tudok menni egyből vizsgázni.. De így necces lesz.
gsi.tamás Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 Tomi! Akkor fog majd mindenki BMW-t venni...csak legyen pénze az embereknek fékbetétre, meg olajdeknire...ja és fog járni mindegyik bömöshöz egy otthon a szobában felállítható csápos emelő, hogy otthon Marinéni, is Bömöst tudjon szerelni... :P ...mert bizti nem törik bele a csavar... B) :lol: A fékbetét + tárcsa 25 (kizárólag jó minőégű utángyártott) :P ez nem túl drága főleg, hogy ezt a fékrendszert nem kell átalakítani, hogy meg tudj álni vele. Ja és ez nem 1080kg-os autó hanem 1580kg-os. A csavar nem tört bele (kúrv@ra figyeltél megint az emberre amikor pofázik valamit :P ) Tudod elrepedt a csavar mellett a karter és meg lett heggesztve AVI-val. De ez sem történt volna meg ha nincs az a barbár itthoni szaki az első olajcserénél nem tépi meg a csavart annó mielött meg vettem volna. Csápos emelő sem kell hozzá csak 1 krokodil és egy bak (ezeket nem szó szerinti élőlények) mármint a karter leszedéshez. Marinéni tényleg nem szerel BMW-t mivel nincs a családban ilyen nevezetű. Egyébként meg egy fejlett technológiát tényleg ne szereljen mert akkor úgy járok mint az egyik srác. Tudod akinek túrbós GSI van a segge alatt :P . Ismered nem? Valami über brutálul megy az autó, no azért szép is a külseje. Bocs csak néha van a segge alatt, mert inkább 10-12000-ként nem jár vele (ami pénzt ráköltött +-ban abból már kijött volna egy-két 1hetes utazás az EDS-hez ők azért megcsinálták volna stabilabban a komplett átépítést szerintem). Írjál valamit mert úgysem bírod ki baszogatás nélkül ugye :wub: ! Csak emlékeztetlek te kezdted de lesz@rom mert autószerelő a végzetségem szal én értek valamicskét (igaz nem sokat de van fogalmam) az autóhoz és alkatrészeihez. Ufff. :D
coupe Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 Viszont..........hogy érted azt, hogy mozog?? Mert elvileg a gyári lámpának ott alul is van egy rögzítőfüle, ami pl. nekem törött, mert a Fiesta lököse keményebb volt, én meg kisikét béna. A gyári lámpa 3helyen van lefogatva.2db felül egy meg ahhol az index rögzítve van a lámpával.Az egybe index-es angel eyes lámpánál csak 2db fül van gyárilag felül,ami elég hajlékony műanyag és ezért kicsit mozog.Pláne ha leszeded a gumit a lámpa körül,mert az meg állandóan le esik és ráadásul bután is néz ki. A xenonról:szerintem nem nagy dolog utólag a fényszóró mosó beépítése.Bontóban kell keresni valami mosót meg kell egy jó műanyagos aki megcsinálja szépen. Viszgára meg vissza lehet rakni a gyári izzót,ha ez a próbléma.Ha meg a kpm megállít nem hiszem hogy csak ebbe az egy dologba tud belekötni. Tomi a bmw-ről meg annyit hogy az egy teljesen más kategória.Nekünk nem telik ilyen drága autóra :lol: :P .Ráadásul nem szeretjük a tömeg cikkeket.Elb@szták a németek mikor tervezték az f astrát hogy nem raktak bele xenont gyárilag,bár engem a xenon se igazán érdekel,csak többen is mondták hogy azzal a fekete lámpával nem fogok semmit se látni.Ha ez így lesz akkor elgondolkozok azon mi is legyen.Ha jól tudom Peti gsi-nek is 100W izzója van,csak kell még hozzá egy relé,és már látok is B) Hogy lehet ilyen olcsó a féktárcsa+betét ha a gsi-re a brembo max tárcsak jó áron kb8000ft/db és a betét meg 6000körül? Az eds meg nem olyan jó ám mint azt itt mindenki hiszi.Azért a németek is fikázzák őket :D Antinak nincs szerencséje az autókkal viszont amikor megy akkor igen jó.A két autó között kb 4másodperc a különbség és az olyan 200m kb.Azért ezen érdemes elgondolkodni.Viszont ha a Zolinak készlesz a mocija és tényleg jól megcsinálják akkor az biztos hogy tartós lesz :P :wub: Hitelt bárki fel tud venni.Vitának meg semmi értelme :P
Racce Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 Öcsém lebeszélt hogy enyhén levegős fékkel menjek vizsgára, így kicsit veszélybe került a ma este :P Elvileg megyek egy sráchoz, ő megcsinálja (amúgy az a srác aki hazahúzta a GTE-t Balcsiról egy héttel Blitz után) és utána tudok menni egyből vizsgázni.. De így necces lesz. miért nem jössz ide??? lelégtelenítjük és legalább ingyen van. :P a C20SEH és a C20NE között az a külömség,hogy az SEHban az 1.8E vezérműtengelye van....UGYE???? :wub: B)
coupe Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 A holland gsi fórumon az egyik srácnak ez az avatarja :wub: :P :P http://www.otcn.nl/core/adminlogo.gif Ez pont a redinek való avatar B)
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 miért nem jössz ide??? lelégtelenítjük és legalább ingyen van. :P a C20SEH és a C20NE között az a külömség,hogy az SEHban az 1.8E vezérműtengelye van....UGYE???? :wub: :P Asszem más a dugatyú is.
warwolf Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 a C20SEH és a C20NE között az a külömség,hogy az SEHban az 1.8E vezérműtengelye van....UGYE???? :wub: :P Én úgy tudom, hogy vannak azért különbségek, mert pl. a 20SEH-nek nagyobb a kompresszióviszonya is. A vez.tengellyel kapcsolatban nins infóm...........
gsi.tamás Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 A xenonról:szerintem nem nagy dolog utólag a fényszóró mosó beépítése.Bontóban kell keresni valami mosót meg kell egy jó műanyagos aki megcsinálja szépen. Tomi a bmw-ről meg annyit hogy az egy teljesen más kategória.Nekünk nem telik ilyen drága autóra :D B) .Ráadásul nem szeretjük a tömeg cikkeket.Elb@szták a németek mikor tervezték az f astrát hogy nem raktak bele xenont gyárilag,bár engem a xenon se igazán érdekel,csak többen is mondták hogy azzal a fekete lámpával nem fogok semmit se látni.Ha ez így lesz akkor elgondolkozok azon mi is legyen.Ha jól tudom Peti gsi-nek is 100W izzója van,csak kell még hozzá egy relé,és már látok is :lol: Hogy lehet ilyen olcsó a féktárcsa+betét ha a gsi-re a brembo max tárcsak jó áron kb8000ft/db és a betét meg 6000körül? Az eds meg nem olyan jó ám mint azt itt mindenki hiszi.Azért a németek is fikázzák őket :P Antinak nincs szerencséje az autókkal viszont amikor megy akkor igen jó.A két autó között kb 4másodperc a különbség és az olyan 200m kb.Azért ezen érdemes elgondolkodni.Viszont ha a Zolinak készlesz a mocija és tényleg jól megcsinálják akkor az biztos hogy tartós lesz :D :wub: Hitelt bárki fel tud venni.Vitának meg semmi értelme :P Van gyári F Astra fényszoró mosó EPC hozza is. Csak nem nagynyomású, olyan mint a szélvédő mosó. Tényleg nem egy kategória de a BMW-t nem én hoztam fel a témában de ezért én kérek elnézést. Azért ilyen olcsó mert ezek nem kisker árak. Sőt más sem sokkal drágább mint a GSI alkatrészei pl komplett szürő csere olajjal 19000,- (4db szürő). :P Igen a Zoli autójának jónak kell lennie. Azok az alkatrészek amiket most vett birniuk kell. Nem vettünk volna ilyen autót ha nem lenne kedvezményes a hitel konstrukció! :D Nem én kezdtem! :P
Albert Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 miért nem jössz ide??? lelégtelenítjük és legalább ingyen van. :wub: Azért mert q messze lax, és nincs annyi időm. Benzin meg elmegy annyi mint amennyit öcsémék fognak kérni a légtelenitésért. És mint emlitette, a beavatkozás után még szeretnék elmenni levizsgáztatni, sőt ideális esetben még ma este átvinni hozzád a GTE-t. Amúgy köszönöm a felajánlást, de a fentiek miatt most nem tudlak kihasználni :P
Racce Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 Azért mert q messze lax, és nincs annyi időm. Benzin meg elmegy annyi mint amennyit öcsémék fognak kérni a légtelenitésért. És mint emlitette, a beavatkozás után még szeretnék elmenni levizsgáztatni, sőt ideális esetben még ma este átvinni hozzád a GTE-t. Amúgy köszönöm a felajánlást, de a fentiek miatt most nem tudlak kihasználni :P oksa! azért titkon sejtettem, hogy kb ez lesz! :P Akkor este várom a GTE-t,holnap neki is állunk.Dzsííeszájjj alvázvédőzés???? :wub:
FBalazs Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 Nem porosodik otthon valakinek egy 2.0 8V???? Az élet néha szar... CS-n hirdetett valaki. kompletten, kábelköteggel, computerrel, stb...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 Miva? Kihalt a kabrióból a moci? Nézd körbe a nagyobb bontókat, én tavaly mindegyiknél láttam 35-40-ért ránézésre jó állapotúakat :wub:
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 Nem porosodik otthon valakinek egy 2.0 8V???? Az élet néha szar... CS-n hirdetett valaki. kompletten, kábelköteggel, computerrel, stb... Jut eszembe hol is van a comp ? :wub: Miva? Kihalt a kabrióból a moci? Nézd körbe a nagyobb bontókat, én tavaly mindegyiknél láttam 35-40-ért ránézésre jó állapotúakat :P Megint ügyes vagy :P Nézd már meg Racce aláírását.
uhuhu Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 láttam 35-40-ért ránézésre jó állapotúakat :wub:
Recommended Posts