coupe Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Már az F Astra is tömegcikke, ezért sem mentem evvel... :wub: A turbó meg pláne B) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Tom! Csak, hogy tudd az autódban, volt gyári lámpa H 4 bixenonnal...szeretnéd, hogy meséljek még róla??? B) :wub: Köszi, már így is túl sokat tudok róla. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Ja, én is leraktam nemrég 3 hétre, mert már büdös volt hogy minenkinek ilyenje van. Főleg a kétszínűek gázak, amik az enyémről lettek koppintva, csak más összeállításban (pl. kék-fekete...). Csak kár, hogy az enyim elöbb elkezdték..de már nem bánom, hogy nem az enyim kapkodták össze... :D :wub: és a Tied lett elöbb kész... :P A turbó meg pláne :P :P B) Hát igen arról már ne is beszéljünk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Csak kár, hogy az enyim elöbb elkezdték..de már nem bánom, hogy nem az enyim kapkodták össze... B) :wub: és a Tied lett elöbb kész... :P Így viszont az RS-nek adtam ötletet, amit a mercin meg is csináltak. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Szerintem nem gyári,mert nem írják hogy az lenne.Nem tetszik annyira mint az angel eyes de csütörtökön a lurdynál minden f astrában ilyen volt,kivéve Albertét.Ráadásul mivel kicsivel kijebb van mint a gyári lámpa és mozog is egy kicsit,beleér a morcósított géptetőbe.Ha meg úgy csinálják meg hogy ne érjen bele akkor meg el áll az egész.Ráadásul mindenki ezt veszi,és nem az fk-t.Lehet arra is lecserélném,mármint FK-ra Én mielőtt beszereltem csináltattam rá egy alsó rögzítő fület is és így stabilabb és nem rezeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Én mielőtt beszereltem csináltattam rá egy alsó rögzítő fület is és így stabilabb és nem rezeg. Akkor már tudom mire ment el a pénz... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Akkor már tudom mire ment el a pénz... :P B) Ja izzóra nem maradt.Majd karira azt kérek. :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Ja izzóra nem maradt.Majd karira azt kérek. :wub: :P Túl van tárgyalva. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Ja izzóra nem maradt.Majd karira azt kérek. :P B) Lehet vagy 400ft/db :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Ja izzóra nem maradt.Majd karira azt kérek. :wub: :P Majd tölem kapsz a fékcsöért cserébe. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Lehet vagy 400ft/db :P :P Jó de csóró a Jézuska... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 mikről maradok le a faken meló miatt :wub: Loree sztorijában az a szomorú h bármelyikünkkel előfordulhat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Lehet vagy 400ft/db :wub: :P Hűűű olyan sokba kerül :lol: :P Addig pont össze tudom gyüjteni rá a zsét B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Addig pont össze tudom gyüjteni rá a zsét :P Még a végén meg is sajnállak :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Még a végén meg is sajnállak :wub: :P Bevartzsebü opelos vagyok én is,de azért majd hó elején beruházok rá :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Anti olvasd el azt a pü-t is amit kb fél órája küldtem.Köszi :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Na Bazs tuti ott tobzódott! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Szerintem Antinak lassan kellene keresnünk egy normális GSI-t űljön már egyszer valami normális autóba.Ami esteleg működik is egy darabig. :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Anti olvasd el azt a pü-t is amit kb fél órája küldtem.Köszi :P Megvolt... B) Szerintem Antinak lassan kellene keresnünk egy normális GSI-t űljön már egyszer valami normális autóba.Ami esteleg működik is egy darabig. :P :wub: Dini...most épp egy normálisban ükök... :-)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Dini...most épp egy normálisban ükök... :-)))) Persze Coupe biztos kölcsön adta :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Anti olvasd el azt a pü-t is amit kb fél órája küldtem.Köszi :wub: Elfoglalt turbós isten, nem ér rá ilyenekre. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Hehe, Omival nem jár senki Lurdyhoz, csak én... olyan egyedinek érzem ezt a helyzetet... :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Szerintem nem gyári,mert nem írják hogy az lenne.Nem tetszik annyira mint az angel eyes de csütörtökön a lurdynál minden f astrában ilyen volt,kivéve Albertét.Ráadásul mivel kicsivel kijebb van mint a gyári lámpa és mozog is egy kicsit,beleér a morcósított géptetőbe.Ha meg úgy csinálják meg hogy ne érjen bele akkor meg el áll az egész.Ráadásul mindenki ezt veszi,és nem az fk-t.Lehet arra is lecserélném,mármint FK-ra Azért gondoltam, hogy gyári GSi, mert mikor anno az u.gy. lámpát vettem, megkérdezte a srác, hogy GSi-e vagy sem, mert abba ilyen megy.Aztán ez vagy igaz, v. pedig félrebeszélt! :P Mint tudjuk, az autóboltosok olykor furákat tudnak mondani, amit a naív user be is vesz! :wub: Viszont..........hogy érted azt, hogy mozog?? Mert elvileg a gyári lámpának ott alul is van egy rögzítőfüle, ami pl. nekem törött, mert a Fiesta lököse keményebb volt, én meg kisikét béna. Szerintem Antinak lassan kellene keresnünk egy normális GSI-t űljön már egyszer valami normális autóba.Ami esteleg működik is egy darabig. :lol: :P Inkább ajándékozzátok meg egy üzemóraszámlálóval, hogy tudjon tervezni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Tomi! Tudod, ezért lehet, kapni, H4 Bi xenont...bizti a tunyinújságok lapozgatása közben még ilyenről nem hallottál...pedig a Tom előző tulaja is azt rakott bele anno... Mivel soha nem akartam bele amíg nálam volt ezért az utólagos xenon fejlesztéseket nem figyeltem. Én kérek elnézést a Nagy sosem tudok 20000km-t megtenni hiba nélkül istentől. Egyébként amikor elkezdték árulni ezeket a szetteket akkor még azt sem tudták mi az a bixenon. Mindegy a BMW-ben gyári bixenon van magasnyomású mosóval. Az pedig követelmény ugye kpm-nél. Kíváncsi lennék kinek van magasnyomású mosólya utólagos xenon-hoz!? Tudom erre a válasz az okos vizsga. Na de meddig lesz az még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Mivel soha nem akartam bele amíg nálam volt ezért az utólagos xenon fejlesztéseket nem figyeltem. Én kérek elnézést a Nagy sosem tudok 20000km-t megtenni hiba nélkül istentől. Egyébként amikor elkezdték árulni ezeket a szetteket akkor még azt sem tudták mi az a bixenon. Mindegy a BMW-ben gyári bixenon van magasnyomású mosóval. Az pedig követelmény ugye kpm-nél. Kíváncsi lennék kinek van magasnyomású mosólya utólagos xenon-hoz!? Tudom erre a válasz az okos vizsga. Na de meddig lesz az még? Addig lesz okos vizsga amíg magyar emberi faj ki nem hal........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts