mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 ....Gondolom, ha egyszer fizetett érte... :wub:.... Csak nehogy kölcsönadja valakinek, aki a Robotzsarú 4-et kérte tőle :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 aszkónás válaszok az aszkóna topikban mert nem akarom hogy a gélyesísek megszóljanak h másik autóról megy a csevegés.. ha mán van másik topik :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 aszkónás válaszok az aszkóna topikban mert nem akarom hogy a gélyesísek megszóljanak h másik autóról megy a csevegés.. ha mán van másik topik :wub: Ha veszel levegőt, akkor nem támadnak ilyen kényszerképzeteid. Próbáld ki :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 aszkónás válaszok az aszkóna topikban mert nem akarom hogy a gélyesísek megszóljanak h másik autóról megy a csevegés.. ha mán van másik topik :wub: Ne mondjál ilyeneket,itt is szívesen látjuk a club legszebb autójáról :P szóló híreket B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Ha veszel levegőt, akkor nem támadnak ilyen kényszerképzeteid. Próbáld ki :P ezt nem értem Ne mondjál ilyeneket,itt is szívesen látjuk a club legszebb autójáról :P szóló híreket :lol: :wub: köszi :D de kicsit pörögjön mán az ascona topic is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 ezt nem értem Nevegyéllevegőtésértenifogod1ideig :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Ne mondjál ilyeneket,itt is szívesen látjuk a club legszebb autójáról :P szóló híreket :P :wub: Az enyémről most nem is volt szó. B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Az enyémről most nem is volt szó. B) :lol: persze mert az enyémre gondolt :P :D :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Hogy ki kinek a micsodájára gondolt, az nem ez a topic... :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Igaz nem GSI és még csak nem is Opel de nagyon elfogadnám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Igaz nem GSI és még csak nem is Opel de nagyon elfogadnám! Nagyon tetszik ez a kispolszki! Nagyon korrektül megoldották a szélesítést. Viszont a Cali turbó elég lightosan ment a videón, mert ennél még a Corsám is jobban gyorsul. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Nagyon tetszik ez a kispolszki! Nagyon korrektül megoldották a szélesítést. nagyon vicces ahogy megy a szlalomon :wub: de nagyon jo idoket lehet vele mennigondolom :P Viszont a Cali turbó elég lightosan ment a videón, mert ennél még a Corsám is jobban gyorsul. :P sőt, ahogy a fákat meg az utat nézed ennél még az én kocsim is jobb B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Redi! Mi történt,hogy felkerült a gsi-d a carstylingra? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Demo mi adta meg magát Tökölön? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Elszált egy gumifékcsőve,és pont akkor mikor az elötte álló fékezett és már nem tudott megállni. :P Éjjfél körül lett kész,mert nem volt nálunk fékcső kulcs,meg normális fogó.Ezért be kellett gurulni Tökölre fék nélkül.Ott már szereztünk szerszámokat :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Redi! Mi történt,hogy felkerült a gsi-d a carstylingra? :wub: ugy kezdodott, hogy szombaton is le kellett nyomni egy több mint 11 órás melót :P mire hazaértem nem birtam kimozdulni pedig hivott a Viktor is meg egy zöld szemű tündér is, aludni meg nembirtam mert világitott a szemem a rengeteg koffeintől a forum meg nem ment ugyhogy ez lett belőle :P Elszált egy gumifékcsőve,és pont akkor mikor az elötte álló fékezett és már nem tudott megállni. :lol: Éjjfél körül lett kész,mert nem volt nálunk fékcső kulcs,meg normális fogó.Ezért be kellett gurulni Tökölre fék nélkül.Ott már szereztünk szerszámokat B) szegény :D nagyon osszetörtek az autok? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 szegény :wub: nagyon osszetörtek az autok? :P ez az utóbbi kérdés engem is érdekel... ugye nem lett baja? nyugtassatok meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Annyira nem vészes.Demó azt mondta ma már meg is csinálja :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Akkor a jelek szerint rosszabbul néz ki, mint amekkora volt. Hűtő nem került közelebb a mocihoz? ui: jelek szerint még szakadtabb kinézete lesz akkor a gépnek. :wub: még jobban át lehet verni a népet vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Akkor a jelek szerint rosszabbul néz ki, mint amekkora volt. Hűtő nem került közelebb a mocihoz? ui: jelek szerint még szakadtabb kinézete lesz akkor a gépnek. :P még jobban át lehet verni a népet vele. Ilyen piros elemek lesznek felrakva.Ma már nyoma sem lesz a tegnap estének B) Sárga gsi is most rakja fel az autóját a carstylingra :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 sztem ezt a service car matricát már végleg fenn lehetne hagyni :wub: :P egyébként meg pü ment :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 örülök h jól zárult a sztori Hát ez a "Dinygyerek" milyen rendesből van.... :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 sztem ezt a service car matricát már végleg fenn lehetne hagyni :wub: :P egyébként meg pü ment B) Már a csíkokat leszedtem,mert nagyon zavart.A felíraton még gondolkodok,de legkésőbb kecskemét után azt is leszedem.Semmi nyoma nem maradt a matricának :P a fényezésen Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Coupé finoman a szavakkal(kasztni.......)Tudom nem olvassák eztolyan ok de én ilyen félős fajta vagyok Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Coupé finoman a szavakkal(kasztni.......)Tudom nem olvassák eztolyan ok de én ilyen félős fajta vagyok Köszi Kitöröltem :P :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts