mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2006 Elküldve Szeptember22, 2006 ....Gondolom, ha egyszer fizetett érte... :wub:.... Csak nehogy kölcsönadja valakinek, aki a Robotzsarú 4-et kérte tőle :P
Gelko Elküldve Szeptember22, 2006 Elküldve Szeptember22, 2006 aszkónás válaszok az aszkóna topikban mert nem akarom hogy a gélyesísek megszóljanak h másik autóról megy a csevegés.. ha mán van másik topik :wub:
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2006 Elküldve Szeptember22, 2006 aszkónás válaszok az aszkóna topikban mert nem akarom hogy a gélyesísek megszóljanak h másik autóról megy a csevegés.. ha mán van másik topik :wub: Ha veszel levegőt, akkor nem támadnak ilyen kényszerképzeteid. Próbáld ki :P
coupe Elküldve Szeptember22, 2006 Elküldve Szeptember22, 2006 aszkónás válaszok az aszkóna topikban mert nem akarom hogy a gélyesísek megszóljanak h másik autóról megy a csevegés.. ha mán van másik topik :wub: Ne mondjál ilyeneket,itt is szívesen látjuk a club legszebb autójáról :P szóló híreket B) :P
Gelko Elküldve Szeptember22, 2006 Elküldve Szeptember22, 2006 Ha veszel levegőt, akkor nem támadnak ilyen kényszerképzeteid. Próbáld ki :P ezt nem értem Ne mondjál ilyeneket,itt is szívesen látjuk a club legszebb autójáról :P szóló híreket :lol: :wub: köszi :D de kicsit pörögjön mán az ascona topic is B)
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2006 Elküldve Szeptember22, 2006 ezt nem értem Nevegyéllevegőtésértenifogod1ideig :wub:
rtomi Elküldve Szeptember22, 2006 Elküldve Szeptember22, 2006 Ne mondjál ilyeneket,itt is szívesen látjuk a club legszebb autójáról :P szóló híreket :P :wub: Az enyémről most nem is volt szó. B) :lol:
redline Elküldve Szeptember23, 2006 Elküldve Szeptember23, 2006 Az enyémről most nem is volt szó. B) :lol: persze mert az enyémre gondolt :P :D :wub: :P
opel16v Elküldve Szeptember23, 2006 Elküldve Szeptember23, 2006 Hogy ki kinek a micsodájára gondolt, az nem ez a topic... :wub: :P :P
gsi.tamás Elküldve Szeptember23, 2006 Elküldve Szeptember23, 2006 Igaz nem GSI és még csak nem is Opel de nagyon elfogadnám!
Demó Elküldve Szeptember23, 2006 Elküldve Szeptember23, 2006 Igaz nem GSI és még csak nem is Opel de nagyon elfogadnám! Nagyon tetszik ez a kispolszki! Nagyon korrektül megoldották a szélesítést. Viszont a Cali turbó elég lightosan ment a videón, mert ennél még a Corsám is jobban gyorsul. :wub:
redline Elküldve Szeptember23, 2006 Elküldve Szeptember23, 2006 Nagyon tetszik ez a kispolszki! Nagyon korrektül megoldották a szélesítést. nagyon vicces ahogy megy a szlalomon :wub: de nagyon jo idoket lehet vele mennigondolom :P Viszont a Cali turbó elég lightosan ment a videón, mert ennél még a Corsám is jobban gyorsul. :P sőt, ahogy a fákat meg az utat nézed ennél még az én kocsim is jobb B)
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Redi! Mi történt,hogy felkerült a gsi-d a carstylingra? :wub:
redline Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Demo mi adta meg magát Tökölön? :wub:
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Elszált egy gumifékcsőve,és pont akkor mikor az elötte álló fékezett és már nem tudott megállni. :P Éjjfél körül lett kész,mert nem volt nálunk fékcső kulcs,meg normális fogó.Ezért be kellett gurulni Tökölre fék nélkül.Ott már szereztünk szerszámokat :wub:
redline Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Redi! Mi történt,hogy felkerült a gsi-d a carstylingra? :wub: ugy kezdodott, hogy szombaton is le kellett nyomni egy több mint 11 órás melót :P mire hazaértem nem birtam kimozdulni pedig hivott a Viktor is meg egy zöld szemű tündér is, aludni meg nembirtam mert világitott a szemem a rengeteg koffeintől a forum meg nem ment ugyhogy ez lett belőle :P Elszált egy gumifékcsőve,és pont akkor mikor az elötte álló fékezett és már nem tudott megállni. :lol: Éjjfél körül lett kész,mert nem volt nálunk fékcső kulcs,meg normális fogó.Ezért be kellett gurulni Tökölre fék nélkül.Ott már szereztünk szerszámokat B) szegény :D nagyon osszetörtek az autok? :P
mackosajt Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 szegény :wub: nagyon osszetörtek az autok? :P ez az utóbbi kérdés engem is érdekel... ugye nem lett baja? nyugtassatok meg...
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Annyira nem vészes.Demó azt mondta ma már meg is csinálja :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Akkor a jelek szerint rosszabbul néz ki, mint amekkora volt. Hűtő nem került közelebb a mocihoz? ui: jelek szerint még szakadtabb kinézete lesz akkor a gépnek. :wub: még jobban át lehet verni a népet vele.
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Akkor a jelek szerint rosszabbul néz ki, mint amekkora volt. Hűtő nem került közelebb a mocihoz? ui: jelek szerint még szakadtabb kinézete lesz akkor a gépnek. :P még jobban át lehet verni a népet vele. Ilyen piros elemek lesznek felrakva.Ma már nyoma sem lesz a tegnap estének B) Sárga gsi is most rakja fel az autóját a carstylingra :wub: :P
redline Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 sztem ezt a service car matricát már végleg fenn lehetne hagyni :wub: :P egyébként meg pü ment :P
sárgaGSI Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 örülök h jól zárult a sztori Hát ez a "Dinygyerek" milyen rendesből van.... :wub: :P :P
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 sztem ezt a service car matricát már végleg fenn lehetne hagyni :wub: :P egyébként meg pü ment B) Már a csíkokat leszedtem,mert nagyon zavart.A felíraton még gondolkodok,de legkésőbb kecskemét után azt is leszedem.Semmi nyoma nem maradt a matricának :P a fényezésen
sárgaGSI Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Coupé finoman a szavakkal(kasztni.......)Tudom nem olvassák eztolyan ok de én ilyen félős fajta vagyok Köszi
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Coupé finoman a szavakkal(kasztni.......)Tudom nem olvassák eztolyan ok de én ilyen félős fajta vagyok Köszi Kitöröltem :P :P :wub:
Recommended Posts