Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
És tud valaki jó helyet, ismerőst...(Balázska) aki tud ilyet intézni neekm részletre? :-9

Én a notebook.hu-nál veszem, nagyon kedvező részreltre. Kb 11%-kal kell többet fizetni.

Elküldve
És tud valaki jó helyet, ismerőst...(Balázska) aki tud ilyet intézni neekm részletre? :-9

Nem biztos, hogy sulinetben kapod a legjobb (neked legjobban megfelelő) cuccot az ár /teljesitmény kategóriában! Nézz azért szét máshol is!

Elküldve
Sulinet expressel hogy tok én laptopot venni??? Mi kell ahhoz??? :-)

sztem már olyan nincs

Hehe... devan,devan :wub:

Valamelyik kiskerünkbe beGYALOGOLSZ, adok kontaktot.

Kb. 3 hitelintézettel állunk kapcsolatban, meg van pár note-unk is :P

Bár lehet, hogy jobban jársz, ha nem Sulinetben veszed... de ehhez tudni kellene a pontos igényeket...

Elküldve
Bár lehet, hogy jobban jársz, ha nem Sulinetben veszed... de ehhez tudni kellene a pontos igényeket...

énis ezt mondom

ja és Anti! Fontos tudnivaló, hogy ebben nem az megy jobban amelyik hangosabban fütyül :P :wub: :P

Elküldve
énis ezt mondom

ja és Anti! Fontos tudnivaló, hogy ebben nem az megy jobban amelyik hangosabban fütyül :P :wub: :P

:P B) de gonosz!!! :lol: :D

Elküldve

én a www.edigital.hu n vettem a notebóóókot. ott leagalább egy huszassal volt olcsobb mint a laptop.hu-n vagy a notebook.hu-n.

érdemes jóóól körbenézni, mert k.sokat lehet sporolni.

Elküldve
Coupe ! 85ért van calibra bőrbelső a duenen...nekem sajnos már nem pálya :P

Köszönöm!

Szép állapotban van,de sajnos most nincs rá pénzem :P Jó lenne egy ilyet kifogni tavasszal és astrából hogy az ajtókárpítok is jók legyenek nekem :wub:

A calibra ülései jók az astrába,hátra is?

Elküldve
Köszönöm!

Szép állapotban van,de sajnos most nincs rá pénzem :P Jó lenne egy ilyet kifogni tavasszal és astrából hogy az ajtókárpítok is jók legyenek nekem :wub:

biztosan nem jók...az elsőket meg sztem át lehet alakítani kultúráltan..

nekem is fogjál ki valamit tavaszra :P

Este viszek neked egy Chip-et B)

Elküldve
biztosan nem jók...az elsőket meg sztem át lehet alakítani kultúráltan..

nekem is fogjál ki valamit tavaszra :P

Este viszek neked egy Chip-et :lol:

Már megint egy chip? :wub: Chip v3.0 ? B)

nah ha a tiedbe való coupe, kivi leszek.. sajna nem élőben.. megyek dóóógozni.. reggelig.. :P

ui: mi ez a pangás? valami rendezvény van? mintha az egész fórum ki lenne halva.. vagy csak nekem tünik úgy?

Elküldve
Már megint egy chip? :wub: Chip v3.0 ? :P

nah ha a tiedbe való coupe, kivi leszek.. sajna nem élőben.. megyek dóóógozni.. reggelig.. :P

ui: mi ez a pangás? valami rendezvény van? mintha az egész fórum ki lenne halva.. vagy csak nekem tünik úgy?

gyári chip és a sajátja B)

Elküldve

Sajnos az astra caravan hátsó ülései sem jók nekem,pedig Demótól elhoztam volna az imscher caravánból az üléseket! :wub: Oda kell figyelni,nehogy úgy jár mint Udi,neki 2hétig szabták a kárpítosok az üléseket az 5ajtósba!

Elküldve
én a www.edigital.hu n vettem a notebóóókot. ott leagalább egy huszassal volt olcsobb mint a laptop.hu-n vagy a notebook.hu-n.

érdemes jóóól körbenézni, mert k.sokat lehet sporolni.

csak vedd észre miért olcsóbb az edigital...

majdnem mindent kinntről hoznak, ha garis para van akkor user várj pár hetet, hónapot....

Elküldve
Akkor a tuningot is ki lehet!

Persze, hogy ki lehet. Ezért is téptem a szám a múltkor. Amúgy tök mezei a cucc, 27C010, semmi extra. És korántsincs tele, simán meg lehet oldani, hogy akár kisebb EPROM-ba is átírják a kódot, mint ahogy Coupe egyik chipje is kisebb (csak 28 lábú, valszeg 27C512).

Kiolvasom még a tuning chipeket is - aztán beírok egy próbát, ha működik, mehet a reprodukció.... Aztán összehasonlítva a kódot, meg az adatokat, el lehet gondolkodni az esetleges saját tuningon.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.