opel16v Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Ha hazajönnék egy turbós Calival és egyazegyben átdob(at)nám a motorját. Akkor én is ennyit sz0pnék? Ne feledd, ezek a vasak jócskán fel vannak húzva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Ne feledd, ezek a vasak jócskán fel vannak húzva... Állapitsuk meg hogy megszivja aki tuningol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Tény, hogy úgy eltört a tengely, hogy ezen még a 6 hónap gipsz sem segítene...úgyhogy Tom javaslatára inkább kicserélem ezt is... :P Tom! Örülök, hogy sikerült...mibe fájt??? Köszönöm hogy felsőoktatásban eltöltött 2 és fél év alatt elsajátítottt mérnöki ismereteim alapján javasolt döntésemet kedvező elbírálásban részesítetted és kicseréled a tengelyt is. :wub: :P A vizsga valóban sikerült (temérdek köszönet érte Ákosnak), de forgalmi még sajnos nincs. Valószínűleg péntekre lesz meg az okmányirodában a papirmunka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Jajj pedig mindig jót röhögök az aláírásodon. Hadd kérdezzem már meg: Van a MuhaCsabi. a FehérTyutyutyuKadett. Szonik. Elvileg gondolom nekik is hasonló szisztem van a gépben. Ők is két sarkonként szét kell szedjék atomjaira a vasat hogy a kitudja hány ló (mert ezt sose tudja senki) működjön? Ha hazajönnék egy turbós Calival és egyazegyben átdob(at)nám a motorját. Akkor én is ennyit sz0pnék? Az aláírás nem teljesen az én művem :P :wub: :P Már elég sokkan vannak akiknek ilyen moci van a kocsijukban.A gond igazából azzal van amit Gabi is mondott hogy eléggé fel vannak húzva.Tapasztalat nem nagyon van tehát marad a találgatás meg a német fórumok,de ott is megoszlanak a vélemények :P Ha beranál egy turbós mocit és meghagynád gyárinak akkor van esélyed arra hogy jó lesz sokáig,de azt úgyse bírod ki B) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Állapitsuk meg hogy megszivja aki tuningol? Attól függ hogy milyen mélységig teszi és mi a célja az autóval. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Állapitsuk meg hogy megszivja aki tuningol? Nem feltétlen így van,de azért 204LE ből 300-330Le felhúzott motorok gyári alkatrészekkel nem biztos hogy erre lettek kitalálva :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Kibirom tuning nélkül, csak azért gondoltam C20LET-re mert hangosak a hidrotőkék és akkor már nehogy C20NE -re cseréljük :wub: Amúgy nem lenne nekem való, jó ez a C20NE. Soha semmi baja. Coupé amit irtál: 1. sok embernek van ilyen 2. nincsenek tapasztalatok mindezt egy mondatban, és szerintem üti egymást a két mondatrész!? Akkor ezek a "tuningok" tulajdonképpen semmi mérnöki aggyal átgondolt alapon sincsenek, csupán rakjuk össze oszt majdjólesz? Hát csak erre a célra volt ez direkt erre a célra rendelt alkatrészekből összerakva, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Ez egy elég összetett dolog.Több srácnak van,de eddig egyikse ment vele 30000km-nél többet több kevesebb próblémával. Egy gyári c20let dugók lettek belerakva(Antiéban)Sonique is gyári alkatrészekkel rakta össze,de mikor elolvadt az egyik dugója(a nem megfelelö benzin nyomás miatt)rendelt olyan alktrészeket amik elméletileg 600LE ki kell hogy bírjanak,legalábbis amerikában kibirják. Antinak is a benzin nyomás miatt olvadt el az egyik gyertyája de ő szerencsés volt akkor(reméljük bár az 1 hengerben ahol elolvadt a gyertya 12 kompressziót mértünk tegnap)és megúszta ennyivel. Ha motort akarsz cserélni akkor szerintem inkább egy jó c20xe-t rakjál bele,a turbós "brigád" is mindenkit lebeszél a turbósításról.Rengeteg pénzbe kerül és nem mindennapi használatra van kitalálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Ez egy elég összetett dolog.Több srácnak van,de eddig egyikse ment vele 30000km-nél többet több kevesebb próblémával. Egy gyári c20let dugók lettek belerakva(Antiéban)Sonique is gyári alkatrészekkel rakta össze,de mikor elolvadt az egyik dugója(a nem megfelelö benzin nyomás miatt)rendelt olyan alktrészeket amik elméletileg 600LE ki kell hogy bírjanak,legalábbis amerikában kibirják. Antinak is a benzin nyomás miatt olvadt el az egyik gyertyája de ő szerencsés volt akkor(reméljük bár az 1 hengerben ahol elolvadt a gyertya 12 kompressziót mértünk tegnap)és megúszta ennyivel. Mondjuk a gyári LET dugók hütés nélkül nem is 300 LE-höz lettek tervezve. Valószínü, hogy az EDS-Motorsport sem véletlenül ajánlja a Phase 3-tól a dugattyúhütést. Ilyen teljesítményhez már kovácsolt dugók is járnának, de ezt jóformán senki sem csinálja. Utána pedig mindeni meglepödik, ha néha elolvad egy-két dugó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Mondjuk a gyári LET dugók hütés nélkül nem is 300 LE-höz lettek tervezve. Valószínü, hogy az EDS-Motorsport sem véletlenül ajánlja a Phase 3-tól a dugattyúhütést. Ilyen teljesítményhez már kovácsolt dugók is járnának, de ezt jóformán senki sem csinálja. Utána pedig mindeni meglepödik, ha néha elolvad egy-két dugó. Pont ezt írtam az elöbb,de majd kiváncsi leszek hogy a Lalinak és a Sonique-nak milyen lesz ők kovácsoltvas dugót,és hajtókarokat is rendeltek.Drága és jó hf tömítést,csavarokat.+rendelt a Lali speciális szelepeket is.Így már jónak kellene lennie :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Igen, így már jobban hangzik. Viszont az olajspricnit is beszerelik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Igen, így már jobban hangzik. Viszont az olajspricnit is beszerelik? Beszerelik azt is.Még 1hét és készvan a gépműhely a két motorral,már csak be kell utána rakni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Antinak nem voltak lilák a dugói, mikor hengerfejtömítést cseréltek? Mert ha igen, akkor lehet, hogy neki sem ártana, még mielött elolvadnak a dugói. Utána biztosan drágább lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Igen Demó, itt jön hogy mi a drága és mi az olcsó.. Oksa István, értem, nyilván nem az én asztalom ennyit beleölni egy autóba (sajna). Előbb is a Füredi Shellről kifelé balra kanyarodva mellém állt hátulról jobb oldalamra egy mobiltelefonáló szakadt pözsós, és két kocsi közé kivágva kiment mellőlem. Amíg ilyen sz@rok az utak meg a nép (mint pl aki Antinak is nekiment pár napja) nem látom értelmét az egésznek. Most is volt sportautó kiállitás, mindegyiket tréleren hozták, mert közúton nem lehet őket használni... Nem azt mondom hogy rontana rajtam egy olyan kaliberű gép mint Antié, de asszem - azotúl hogy messze nem elérhető perpill - tulképp nem lenne kedvem az egészhez. Lehet már felgyújtottam volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 A jó felhúzás sok pénzbe kerül. Pl. C20XE-t is brutál módon fel lehet húzni szívó módban 230LE-re, úgy hogy megbízható marad, és nagyon sokat kibír. Ilyenek a krontec-es motorok is, de azok darabja újan 7misibe kerültek pár éve. :wub: Amúgy nagyon jó kovácsolt dugók amcsiból: http://www.wiseco.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Srácok!! Szeretném jeléezni, hogy biztos információk szerint a KPM hétvégén országos nagy ellenörzést tervez. Szóval felhivnám mindenki figyelmét arra, hogy elég nehéz levizsgáztatni az elvett forgalmis autókat..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Srácok!! Szeretném jeléezni, hogy biztos információk szerint a KPM hétvégén országos nagy ellenörzést tervez. Szóval felhivnám mindenki figyelmét arra, hogy elég nehéz levizsgáztatni az elvett forgalmis autókat..... Köszi. Akkor asszem hétvégén pihen a verda... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nem feltétlen így van,de azért 204LE ből 300-330Le felhúzott motorok gyári alkatrészekkel nem biztos hogy erre lettek kitalálva :wub: pláne meg nem ugy, hogy 10-15 éves motorokról beszélünk, amik nemkeveset futottak, ki tudja kik és hogyan gányolták eddig Tom ezek jó hírek, gratu :lol: (mint pl aki Antinak is nekiment pár napja) miva megint nekimentek?? :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Srácok!! Szeretném jeléezni, hogy biztos információk szerint a KPM hétvégén országos nagy ellenörzést tervez. Szóval felhivnám mindenki figyelmét arra, hogy elég nehéz levizsgáztatni az elvett forgalmis autókat..... http://www.vezess.hu/hirek/rendorok_ozonlik_el_az/8622 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Srácok!! Szeretném jeléezni, hogy biztos információk szerint a KPM hétvégén országos nagy ellenörzést tervez. Szóval felhivnám mindenki figyelmét arra, hogy elég nehéz levizsgáztatni az elvett forgalmis autókat..... tiszta szerencse h nincs is más dolguk az országban... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 tiszta szerencse h nincs is más dolguk az országban... :P A cikk végén ottvan hogy lehet hogy mégsem a pesti dolgok miatt... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Srácok!! Szeretném jeléezni, hogy biztos információk szerint a KPM hétvégén országos nagy ellenörzést tervez. Szóval felhivnám mindenki figyelmét arra, hogy elég nehéz levizsgáztatni az elvett forgalmis autókat..... Akkor lehet, hogy ki kellene hagynom szombaton a Tököli Gyorsulást?! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 tiszta szerencse h nincs is más dolguk az országban... :P Mesélj, mi más dolga lenne a KPM-nek ? Akkor lehet, hogy ki kellene hagynom szombaton a Tököli Gyorsulást?! :wub: Bátraké a szerencse :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Akkor lehet, hogy ki kellene hagynom szombaton a Tököli Gyorsulást?! :wub: Áááááááááááá, nehogy. "Törd le tegnap a motorháztetőnyitót és ne tudd kinyitni" De úgyse állitanak meg :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 "Törd le tegnap a motorháztetőnyitót és ne tudd kinyitni" Én is valami hasonlón agyaltam, arra gondoltam, hogy egy másik bowden nyitná a motorháztetöt, a gyárira pedig jól rászorítanák valamit, hogy amikor meghúzzam, akkor csattanjon, mintha éppen elszakadt volna a Bowden. :P Bátraké a szerencse :P Csak én nem úsznám meg olyan könnyen, mint Tom, pedig már neki sem volt egyszerü. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts