Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Úgy tudom a xenonhoz előírás az automata magasságállítás is az új szabályok szerint, ezért nem kötelesek átengedni a műszakin nélküle. De lehet nem pontosan hallottam ezt a dolgot. Így van meg a fényszórómosó is... B) Ugyan, ez sokkal többe kerülne. Mennyiért is jöttek a streetfighterek? Mondjuk azt felezzük meg, mert ők ketten voltak. :P :P A pukk lehetett attól is, hogy menet közben elment a gyújtás, és a sok benyomott benya a kipuffban gyulladt meg... szal még esélyes a gyújtáshiba, ill. jeladó hiba, ill. komputer hiba. Ezekkel bármelyikkel kiegyeznék...csak ne kelljen megint szétszedni... :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Ezekkel bármelyikkel kiegyeznék...csak ne kelljen megint szétszedni... :wub: Asszem meg tudlak érteni. :P
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Szegény csavarok már lassan maguktól elindulnak kifelé, ha közelítek egy csavarhúzóval... :wub:
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 ....A pultos vazzzeee... az milyen nő! Vele álmodom azóta is. :wub:.... Tudod kire gondol ugye Anti ? :P :P
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Szegény csavarok már lassan maguktól elindulnak kifelé, ha közelítek egy csavarhúzóval... :wub: Na nekem ilyet a műszerfaliak tudnának tenni. :P
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Szegény csavarok már lassan maguktól elindulnak kifelé, ha közelítek egy csavarhúzóval... :wub: A hengerfejhez nem csavarhúzó kell... :P :P
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 A hengerfejhez nem csavarhúzó kell... :P :P Most mé rontod el Anti örömét. :wub:
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 ....Hát az úgy kezdődött... szal a bejárat előtt vártam Mélykékékre (szokás szerint késtek :P ),.... Történeti hűség kedvéért tegyük hozzá, hogy én voltam a késés okozója :wub:
coupe Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Ezekkel bármelyikkel kiegyeznék...csak ne kelljen megint szétszedni... :wub: Itt a megoldás Anti :lol: :P :P C20XE forever B)
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Történeti hűség kedvéért tegyük hozzá, hogy én voltam a késés okozója :wub: Szerintem senkinek nem volt ez itt kérdéses... :P B) :lol: De nem gond, legalább megvolt a bemelegítő söröcske. :P
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Tudod kire gondol ugye Anti ? B) :P Tudom... De látta a csajszi a Gabit akkor is amikor lemászott a székről??? :lol: :wub: Amúgy az a csajszi tényleg egy istenkirálynő...ja és Corsaja van..., és van közös ismerősünk...ezen a szálon már el lehet indulni... :P
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 ....ja és Corsaja van.... Honda lesz az inkább :wub:
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Tudom... De látta a csajszi a Gabit akkor is amikor lemászott a székről??? :lol: :P Amúgy az a csajszi tényleg egy istenkirálynő...ja és Corsaja van..., és van közös ismerősünk...ezen a szálon már el lehet indulni... B) He? Én ott tartok, hogy Honda Civic... :P Hát az a csaj tényleg nagyon ott van az istenkirálynők között! :wub:
paja Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 De jó, hogy mind a 7-en itt vagyunk... :wub: Mármint a 7 fórumozó aki most van a fórumon...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 De jó, hogy mind a 7-en itt vagyunk... :P Mármint a 7 fórumozó aki most van a fórumon... :P hol lennénk máshol? :wub:
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Jaja...tényleg honda... De az a baj, hogy stipistopis a csajszi...de amúgy nagyon szimpi... Soha nem jönnék össze pultoscsajjal...na jó max csak egy rövidke időre... :wub: :P hol lennénk máshol? :D Itt zajlik az élet...:-) Itt a megoldás Anti :D :P :P C20XE forever :P Jajj...már emléxem...ezt villogtam le tegnap este valahol zuglóban... :D B) ...aztán meg toltam magam elött egy kötélen... :D :lol:
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Jajj...már emléxem...ezt villogtam le tegnap este valahol zuglóban... B) :wub: ...aztán meg toltam magam elött egy kötélen... :lol: :P micsoda kötél lehetett az... :P
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 ....De az a baj, hogy stipistopis a csajszi.... Ha te stipistopoztad, akkor az miért gond neked ? :wub:
coupe Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Jajj...már emléxem...ezt villogtam le tegnap este valahol zuglóban... :D :wub: ...aztán meg toltam magam elött egy kötélen... :P :P Villogásra nem emlékszem,csak arra hogy nem megy ez a szar :D A tolásról meg az rémlik,hogy rángatott az autó,mert a turbós isten nem feszítette a kötelet a kanyarba :P :P Kár hogy fényképet nem csináltam,de mindegy majd holnap reggel :lol: B)
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Jaja...tényleg honda... De az a baj, hogy stipistopis a csajszi...de amúgy nagyon szimpi... Soha nem jönnék össze pultoscsajjal...na jó max csak egy rövidke időre... :wub: Hát a jó nőknek általában van bakjuk. :P Azééé irigylem a stipstopis illetőt. :P Nekem most nem igazán lenne gond, hogy pultos, nem nősülni szeretnék. B)
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Hát a jó nőknek általában van bakjuk. :P Azééé irigylem a stipstopis illetőt. B) Nekem most nem igazán lenne gond, hogy pultos, nem nősülni szeretnék. :lol: Beszélgetni? :wub: :P
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 ....A tolásról meg az rémlik,hogy rángatott az autó,mert a turbós isten nem feszítette a kötelet a kanyarba :P :wub:.... Ne bántsd már. És ha nincs nála zsepi ? Akkor mibe fog hüppögni ? :P
Albert Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Hát a jó nőknek általában van bakjuk. :wub: Azééé irigylem a stipstopis illetőt. :P Nekem most nem igazán lenne gond, hogy pultos, nem nősülni szeretnék. B) Akkor már úgy vagy vele mint mi egy-egy hosszabb verseny után "Ha kiérek a partra megd*gok valakit, az se baj ha nő" :P
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Nem én!!!! Van barátja...titkos forrásból tom... Ja brutál volt a kötél, de bírta a tolást... Persze István, csinálj csak képeket...majd mindenkinek azt mondom, hogy csak a fotó kedvéért beállított képek... :wub: Ja és a Kerepesin villogtalak le...:-) Azért fincsi ezekkel a fékekkel szervó nélkül taposni, nem beszélve, hogy még kormányszervó sincs, tehát azt sem tudtam mit nyomjak, tekerjek...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 ....Nem én!!!! Van barátja...titkos forrásból tom.... Mert pont véletlenül rákérdeztél Lacinál ugye ? :wub: :P :P B)
Recommended Posts