Tom Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Én is gondoltam a turbóra... Hatalmasat durrant...és a turbó pl lehet ennek az okozója... Csak az megint 2 kiló...######a... :wub: :P Mikor nézed meg? Sajnálom. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ma dolgozok...Este annyit megnézek, hogy kiveszem a gyertyákat, hogy azoknál van e bibi...a csövezést már átnéztem este, és így első blikkre rendben van...de ha a coolercsövezéssel lenne gond, akkor be kéne, hogy induljon, csak utána áll le... A turbó ha szétmegy be kéne, hogy induljon... Ha szétement egy dugó, akkor elvileg, gyorsabban kéne, hogy indítózzon a lecsökkent kompresszió miatt...ez meg még lassabban is indítózik, mint eddig...benzint kap... Ezek mind elméleti dolgok...nálam nem szoktak működni, tehát akár ezek közül bármi lehet... De eddig a szakik elpasszolták így látatlanba... Tarral beszéltem, holnap reggel jó lenne ha oda tudnánk rángatni fél 8-ra...Szegény István...lehet hogy inkább odatolom... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 A turbó ha szétmegy be kéne, hogy induljon... Ha szétement egy dugó, akkor elvileg, gyorsabban kéne, hogy indítózzon a lecsökkent kompresszió miatt...ez meg még lassabban is indítózik, mint eddig...benzint kap... Nem bitti. Ha totál szétesett a turbó, akkor eltömheti a kipuffrendszert, és akkor nem fog beindulni, sőt, a kipuffogás nehézségei miatt akár nehezebben tekerheti az önindító is... de ne legyen igazam. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Anti :P mindenki: mielőtt megvennék egy pár elektromos tükröt (aminek állitolag minden funkciója 100as) hogyan tudom kipróbálni.....természetesen nincs az autóban :wub: gondolom kézben hozzák mert egy bontott vasból lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Úgy hogy mész a kocsiddal, és két perc alatt át lehet cserélni a tükröt. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Pontosan... De az is elég, ha a belső háromszöget leszedet, és összedugod a csatikat... :P Nem bitti. Ha totál szétesett a turbó, akkor eltömheti a kipuffrendszert, és akkor nem fog beindulni, sőt, a kipuffogás nehézségei miatt akár nehezebben tekerheti az önindító is... de ne legyen igazam. :wub: Csak ezek hogy fognak kiederülni... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ....inkább odatolom.... Adott esetben én is el tudlak húzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Csak ezek hogy fognak kiederülni... :wub: Holnap Tarr bitti megmondja ha jobban belenéz. De az is lehet h csak vmi piti problem, és akkor holnap este már újra hátbavág... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Adott esetben én is el tudlak húzni. Mi van nem dolgozol???? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Mi van nem dolgozol???? :wub: Én nem ezt mondtam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Mert én dolgozom...és ezért csak reggel fél 8-ra ha odaérünk, akkor műxik... Ha Istvánnak valamiért nem jó, akkor szólok köszi, de nem bizti, hogy át kell vergődnöd ezért a városon... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Kellemetlen Anti sajnálom hogy megint ez van. Küldtem egy püt. Én GSim meg parkol mert úgy érzem hogy nem kell ezzel járjak melóba, utálom a dugót. Láttam Tom hogy beindult a géped, ennek legalább örülök :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Láttam Tom hogy beindult a géped, ennek legalább örülök :wub: Na majd mesélj Tom, mi újság! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Na majd mesélj Tom, mi újság! :P Hőfok jeladó csatija volt szar, nem értintkezett, de nem is lógott a levegőben. Érdekes, mert tudtommal a nélkül be kellett volna indulnia. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Nem feltétlenül... Ha ez beszarik akkor folyamatosan nagyon hideget érzékel és nagyon sok benzint kap, és emiatt nem indul be... Ezt szokták mókolni egy ellenállással vagy potival, és akkor indítás után lehet állítani, hogy több benyát kapjon...raccsingos berkekben ezt hívják Hedrának... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Gelkó Szép lett mI? Gelko eddig is szép volt :wub: ....azt hittem kiiírod legalább h aszkóna kábrió vagy hasonló :P ma kezdődött el a C20NE projekt, ha minden jól megy azzal megyek csütörtökön lurdyhoz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Gelko eddig is szép volt :P ....azt hittem kiiírod legalább h aszkóna kábrió vagy hasonló B) ma kezdődött el a C20NE projekt, ha minden jól megy azzal megyek csütörtökön lurdyhoz :P Király, mondjuk csodálkoznék ha bemenne meg minden jó lenne 3 nap alatt, de nem lehetetlen, sok sikert! Csütörtökön csekkoljuk :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Király, mondjuk csodálkoznék ha bemenne meg minden jó lenne 3 nap alatt, de nem lehetetlen, sok sikert! Csütörtökön csekkoljuk :P én is csodálkoznék :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ma kezdődött el a C20NE projekt, ha minden jól megy azzal megyek csütörtökön lurdyhoz :P Ha minden rosszul alakul én is... :wub: Tessék Gelko! :-) Akko SinCs csOdálatosabb, miNt A Csukott Ablakokra Buktatható bőR borItású cabriOlettető Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ha minden rosszul alakul én is... :wub: Tessék Gelko! :-) Akko SinCs csOdálatosabb, miNt A Csukott Ablakokra Buktatható bőR borItású cabriOlettető wow....dolgozol ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Nem is rossz így elsőre....Tom? Katt wow....dolgozol ? :wub: muszáj... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 wow....dolgozol ? :P Bizti telefonos segítséget kért a szöveghez :P ....Nem is rossz így elsőre....Tom?.... Egy Gsi nem elég neki gondolod ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 érdekes ööö lényeg h a tulajnak teccen :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Nem is rossz így elsőre....Tom? C20NE, nem pálya... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ez a fégi Fóti GSI... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts