Laci4 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 A redline a csergőben 20e-ftért vette kedvezménnyel a lambdaszondát.Ennél olcsóbban biztos nem fogsz találni sehol,közel gyárival azonos minőségüt.Szart meg ne vegyél azzal én is ráfaragtam 2hónap után :P A redié az ident nem? Ééés a tied? Én arra gondoltam hogy ha a bosch szám uaz, illetve bosch, akkor már csak jó nem? (ui: nekem is olyan 20as rémlik az identre, amikor még annó kérdeztem) Viszont elösször olajteknő tömítés csere, illetve motortartó bak. Beszéltem egy szerelő sráccal.. Balázskával.. (uhuhuval dolgozott. tényleg Ákos, ha olvasol itt.. vmi jótanács? filózok, hogy esetleg velük csináltatom majd a kocsit.. ) Szal amikor mondtam neki, hogy utángyártott bakot rakattam be,már mondta is hogy hiba.. kemény és rázni fogja a kocsit.. mondom ok.. akkor nem is mondom tovább, pont erről van szó.. Aztán jöhet a lambda - téligumesz project.. (gyüjtögetés :wub: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 a számok a komputeren Nekem a szám261 203 017/018 a két betüre nem emlékszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 a számok a komputeren Nekem a szám261 203 017/018 a két betüre nem emlékszem a link bibi.. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 ....tényleg Ákos, ha olvasol itt.. vmi jótanács? filózok, hogy esetleg velük csináltatom majd a kocsit.. ).... És ha pont nem olvassa ? Tán írhatnál neki püt :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 a link bibi.. :wub: A most felrakott képeid közül az utolsót tettem be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 A redline a csergőben 20e-ftért vette kedvezménnyel a lambdaszondát.Ennél olcsóbban biztos nem fogsz találni sehol,közel gyárival azonos minőségüt.Szart meg ne vegyél azzal én is ráfaragtam 2hónap után :P Azért nem mondanám, hogy szar mikor gyári beszállító és kocsid fele elektronikája ebből épül fel :wub: Amúgy itt lehet nézegetni alkatrészeket. Ja és utal a termék a gyári opel számokra ami megegyezik az EPC katalógus számaival :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Én nem azt mondtam hogy az rossz amit Te veszel :wub: hanem azt hogy ne vegyen olcsót 10-14ft-ért mert én és még igen sokan rosszul jártak vele.Végülis feleslegesen dobtam ki 11e forintot mert rosszabb lett mint volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Én nem azt mondtam hogy az rossz amit Te veszel :wub: hanem azt hogy ne vegyen olcsót 10-14ft-ért mert én és még igen sokan rosszul jártak vele.Végülis feleslegesen dobtam ki 11e forintot mert rosszabb lett mint volt. Abban igazad van, hogy utángyártottat nem szabad venni mert hulladék az összes, hallottam már róla. Csak onnan tudom meg, hogy szar a lamdaszonda, hogy villog a lampicsek, vagy pl. sokkal többet zabál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Abban igazad van, hogy utángyártottat nem szabad venni mert hulladék az összes, hallottam már róla. Csak onnan tudom meg, hogy szar a lamdaszonda, hogy villog a lampicsek, vagy pl. sokkal többet zabál? Onnan tudod hogy sokkal többet eszik,néhe vagy egyre gyakrabban felvillan a lámpa,és amikor villágít sokkal rosszabul megy az autó.Legalábbis nálam ez volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Onnan tudod hogy sokkal többet eszik,néhe vagy egyre gyakrabban felvillan a lámpa,és amikor villágít sokkal rosszabul megy az autó.Legalábbis nálam ez volt. Aha THX! Elvileg amit linkeltem oldalt ott asszem 160 ezrenként kéri a cserét, de nekem még gondom nem volt vele eddig hál Istennek :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 De szar lehet ám mindig megkérni valakit, hogy jelezzen... :D Ez mekkora gecó beszólás! :wub: :P :P Gabi: helló,mi? B) TEgnap este Jay és Néma Bob visszavágott,kajak kat röhögtem! Uzsidoboz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 A most felrakott képeid közül az utolsót tettem be. jaaa. igy már értem.. (linknél meg a .jpg után valahogy becsúszott egy 3as .jpg3 azért nem nyitja meg Lambda meg: persze, nem akarok utángyártott fost venni.. hallottam én is itt a szivásokat vele.. még az identől is paráznák nék.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Ha a csergőben a Viktor azt mondja hogy azt megveheted,akkor az biztos hogy jó B) :wub: Nekem sajnos nincs akkora szívóhangja az SFI doboz miatt, power cup kéne rá de egyenlőre mo-n nem találtam reális áron ebay-n pedig nem took rá keresni :P Amúgy nekem is jó hangja lenne biztos :P Sajnos kint is elég drága. power cup 90euro most csak ezt az egyet találtam,de ennél több szokott fent lenni,de az ár általában ennyi szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Ha a csergőben a Viktor azt mondja hogy azt megveheted,akkor az biztos hogy jó :D :P reménykedjünk B) nekem tényleg Ident van, rosszabb nem lett :wub: :P én meg 35 perce szálltam le a bkv-rol én nyertem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 én meg 35 perce szálltam le a bkv-rol én nyertem :wub: oks kapsz egy csokit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 ....én meg 35 perce szálltam le a bkv-rol én nyertem :wub:.... Te mén BKVzol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Gabi: helló,mi? :wub: TEgnap este Jay és Néma Bob visszavágott,kajak kat röhögtem! Uzsidoboz! :P Láttam. :P Kihagyhatatlan B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Ha a csergőben a Viktor azt mondja hogy azt megveheted,akkor az biztos hogy jó :P :wub: Sajnos kint is elég drága. power cup 90euro most csak ezt az egyet találtam,de ennél több szokott fent lenni,de az ár általában ennyi szokott lenni. Ez még az egyik legolcsóbb ami van, legutóbb kerestem ilyent, de nem volt. Elég korrektnek tünik, mert nem a papírtömítés van hozzá, hanem a gumigyürü. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 újjabb példa arra h kell "kevés" pénzből "xart"csinálni: kadett "T" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 5 napi folyamatos próbálkozás után ma sikerült elérnem az okmányirodát. Tegnap kapták meg a forglamit (3 napon belül kellett volna). A csaj pedig nem tudta, hogy ilyenkor mi a hivatalos eljárás (eddig még nem érkezett hozzá forgalmi ilyen okból!!!!!). Holnap fel kell hívnom őket (már ha sikerül), addigra kitalálnak valamit. Én mondtam neki, hogy a rendőr azt mondta, hogy csak be kell mutatni a papirt és visszakapom, remélem megszívleli majd a dologt. Nagyon kezd elegem lenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Jó lenne, ha csak ennyi lenne... Én drukkolok... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Jó lenne, ha csak ennyi lenne... Én drukkolok... :P szerintem mindeki szorint a Tominak :wub: hajrá hajrá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Jó lenne, ha csak ennyi lenne... Én drukkolok... :P Igazából már majdnem leszarom, be sem indul, ugyhogy ha meg is lesz a papir, akkor sem leszek sokkal előrébb... De azért köszi. :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Igazából már majdnem leszarom, be sem indul, ugyhogy ha meg is lesz a papir, akkor sem leszek sokkal előrébb... De azért köszi. :wub: :P AC relével próbálkotatok már ? Este csereberélhetünk ha gondolod :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 AC relével próbálkotatok már ? Este csereberélhetünk ha gondolod :wub: Semmivel nem próbálkoztam még, AC relé a kábelköteg csere után lett cserélve, ráadásul, benzinszag van inditózás után. Szeritnem a kábelkötegben lesz a bibi. Felhívom a Tarrt nemsokára, hátha van valami ötlete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts