Demó Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Remélem nem lesznek olyan sokan, mert szeretném többször is kipróbálni, hogy mit tud a Corsa. Addigra már szerintam benne lesz a rövid váltó is. :wub:
Albert Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Bakker Gergő eladod a GSit. Még nem is láttam.
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Bakker Gergő eladod a GSit. Még nem is láttam. Ki kell tolnia a szekeret most csütörtökön. Vagy náluk lesz a Lurdy tali ezen a héten. Biztos örülni fognak a szomszédok, ha hajnali egykor még ott röhögcsélünk majd :wub: :P :P B)
coupe Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Én már mondtam neki hogy ha nem jön ki akkor mi megyünk oda,de akkor rosszabul jár :wub: :P
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Mily furcsák még ezek a nagy kocekák az oldalak számával. Csak itt van 4 szám már. Én már mondtam neki hogy ha nem jön ki akkor mi megyünk oda,de akkor rosszabul jár :P :P Mondjuk én könnyen beszélek, szépen bebólogatok az utcába, nektek nehezebb lesz :wub: Még időbe jelezze ki mit szerten "szerelteni" a kocsiján. Lényeg, hogy jóóóóóóóóóóóóóó hangos legyen B)
redline Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 nyaralás húzodás volt.... jahogy jah 30/5-855-877 a másikat qkáztam 1éb okokból :P bázz ezt a juzert :wub: még jó hogy szólsz, nem hivtam sokszor a régit ááá nem :P
gsi.tamás Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Már csak ezért megérdemli a látogatást! Vagy nem? :P :wub:
Albert Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Megnéztem a kársztájlingos oldalad. Asszem nagy veszteség lesz Neked is ezt az autót, ami talán nem csak egy autó - eladni. Remélem jó kezekbe kerül majd, és az a rakat pénz & energia & idő amit rááldoztál nem megy kárba. Sok sikert az autó eladásához és a továbbiakhoz. Megyek, felteszem Kadettosok kiváncsi vagyok mit szólnak.
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Már csak ezért megérdemli a látogatást! Vagy nem? :P :wub: Feltétlenül, de ettől függetlenül is már sok van a rovásán :P
opel16v Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Ja. Szokunk járni hétvégeken a srácokkal az esti könyvtárba :P Khmmm. B) Éppen félrenyeltem a söröm. :wub: Feltétlenül, de ettől függetlenül is már sok van a rovásán :lol: Akkó megyünk! :P Sátrat lehet állítani az udvaron? :D
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 ....Akkó megyünk! :wub: Sátrat lehet állítani az udvaron? :P.... Van hely a kertben :P Tesco közel van, még sütögetés is befigyelhet B)
Laci4 Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Legyen! Megszavaztuk! Gergő, szólj a szomszédoknak :wub:
aztec Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 új melóm miatt vagyok nemkicsit OFF és soxor hulla ha tudok kipályázok csütörtökön mivel nálunk csak 4 autó fér be a kertbe az asszem kicsit karcsú lenne :wub: igazából eladom gsit dilemmán már túl vagyok, Szemes az amit igazán sajnálok....
Tom Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Feltétlenül, de ettől függetlenül is már sok van a rovásán :P Lendernél előtte levetetjük minden gépről a leömlőt, aztán go. :P :wub:
opel16v Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 ha tudok kipályázok csütörtökön mivel nálunk csak 4 autó fér be a kertbe az asszem kicsit karcsú lenne :P Hehe, beijedtél csávó? :P Így már inkább kidzsangázol a lurdyhoz, mi? :wub:
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Lendernél előtte levetetjük minden gépről a leömlőt, aztán go. :P :wub: :P Szerintem nem veszi komolyan a dógot. Viszont később nem mondhatja, hogy nem szóltunk előre B)
Tom Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Apropó! Ha már az Aztec ilyen őszinte volt, akkor nekem is be kell vallanom hogy új számom van. :P Mégpedig: +36304858231 :wub:
aztec Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 kim1ek na don para e :P tudom h komolyan kell vennem az ilyen és hasonjellegű fenyítéseket so nem is habozok :wub:
Tom Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 kim1ek na don para e :P tudom h komolyan kell vennem az ilyen és hasonjellegű fenyítéseket so nem is habozok :wub: Este még azért hazakisérhetünk... B) :P
loree_gsi16v Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Tom! El is felejtettem megkérdezni mi lett a kormány ügy vége, mikor visszamentetek?
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Apropó! Ha már az Aztec ilyen őszinte volt, akkor nekem is be kell vallanom hogy új számom van. :P Mégpedig: +36304858231 :wub: Neked annyival könnyebb a helyzeted, hogy választhatsz maganak valami büntit :P Nos mi legyen az ?
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 nu lurdy meet mettől meddig lészen e :?: Gyere mondjuk 8ra. Hogy meddig ? Ameddig vagyunk :wub:
aztec Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 asszem némi fogalamzavar one :wub: 8ra biztos nem leszek ott, mert céges jelenés van kilátásban.... ha avval végzek m1ek 1ből :P
Recommended Posts