Tom Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Demo! Súly LE aránnyal hogy álsz??? Szerintem óvatosan kostolgasd... :P Abban a gépben egy RENDES C20XE van. :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Egyébként az utóbbi idöben már inkább motorosokkal próbálkozok, ott legalább korántsem olyan biztos az eredmény. :wub: De ha végre meglesznek az új tengelyek, akkor 220 körül lesz a vége. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Ezt viszont nem érdemes bontottan venni, mert ugyan ott fox tartani mint most... :wub: Akkor se ha teljesen jó állapotban van? Demo? (nem válaszoltál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Demo! Súly LE aránnyal hogy álsz??? Úgy 4.8-5 kg/LE. Az jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Egyébként az utóbbi idöben már inkább motorosokkal próbálkozok, ott legalább korántsem olyan biztos az eredmény. :wub: De ha végre meglesznek az új tengelyek, akkor 220 körül lesz a vége. :P No. Azért ne essünk túlzásokba :P A krontec-es C20XE-k voltak 230LE-sek. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Akkor se ha teljesen jó állapotban van? Demo? (nem válaszoltál) Jaa, bocsi ez nekem valahogy kimaradt. Már sajnos nincs, az egyik Udi Cartársnál van, a másikat pedig elvitték a szélvédövel együtt. No. Azért ne essünk túlzásokba :wub: A krontec-es C20XE-k voltak 230LE-sek. B) Hát az enyém korántsem olyan erös, de ezért könnyebb, mint egy 1.4-es Corsa. :P És a motorosok sem szoktak annyira meglépni elölem, csak a szupersportmotorok. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Hát az enyém korántsem olyan erös, de ezért könnyebb, mint egy 1.4-es Corsa. :wub: Csak azt mondtam, hogy az a 220LE-s becslés kicsit túlzóan hangzott :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Demo végsebességről Gabi meg LE-ről beszél... :wub: De jól megértik egymást... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Csak azt mondtam, hogy az a 220LE-s becslés kicsit túlzóan hangzott :P Szeritnem az km/h. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Csak azt mondtam, hogy az a 220LE-s becslés kicsit túlzóan hangzott :wub: A 220 km/h-ra vonatkozott, nem lóeröre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Jah, én kívánok bocsánatot. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Jó elbeszéltünk egymás mellett. :wub: Anti, neked milyen a kg/LE arányod? Az enyém már jónak számít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Úgy 4.8-5 kg/LE. Az jó? Hát én ha az enyimet csak 250 LE-vel számolom, akkor 4.2 jön ki... Ha 280 LE-vel, akkor 3.75... Ha 300-LE-vel, akkor 3.5... Ha 315-LE-vel, bár ennyik nincsenek ezek, de chip meg beállítások szerint ennyinek kéne lennie akkor 3.33 Na majd egyszer megyünk egyet... :P Jó elbeszéltünk egymás mellett. :wub: Anti, neked milyen a kg/LE arányod? Az enyém már jónak számít? 5 alatt már elég jónak számít... B) De ha még egy picit kipakolsz, akkor az azért sokat segíthet ám a gyorsulásban... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Már nem sok mindent lehet kipakolni. :P Egyébként is, szívó egy turbó ellen.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Egyébként is, szívó egy turbó ellen.... :P Tud meglepetést okozni, lásd Anti a G Astra OPC ellen. :wub: Hát igen, a régi szép idők, amikor még motor volt az autójában... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 De épp most számolgattam, ha egy turbó lenne benne F28-cal + csövezés, akkor is 3 kg/LE alá lehetne nyomni. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Ez még ugyan az a tuti moci, csak most lélegeztetőre került... :wub: Nekem van turbólyukam...az neked előnyödre válik, és 1-2-ben simán egymás mellett vagyunk, vagy még el is mész...3-ban viszont már nem tennék a Corsara...Szóval 100-ig szerintem Te vagy a nyerő, mert kisebb súlyt kell megmozdítani a C20XE-dnek, - le lehet csapni a feldobott lasztit - és mind a kettő ugyan úgy elforgatja a kerekét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Majd egyszer kipróbáljuk, hogy mennyit kapok töled. :wub: Mert azért egy turbónak sokkal nagyobb a nyomatéka, mondjuk jóval kisebb a használható fordulatszámtartomány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Lámpától lámpáig mókákban szeirntem jobb lehet a Corsa... Amúgy én is a mocisokra pályázok mindig, és kivétel nélküll benne vannak a mókában...csak sokan nem értik, hogy mi történt... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Én is épp tegnap mentem egyet valami komolyabb Yamaha ellen (nem tudom, hogy pontosan milyen volt, nem vagyok otthon a motoros témában), ketten ültek rajta és nem igazán sikerült meglépnie elölem. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Én is épp tegnap mentem egyet valami komolyabb Yamaha ellen (nem tudom, hogy pontosan milyen volt, nem vagyok otthon a motoros témában), ketten ültek rajta és nem igazán sikerült meglépnie elölem. :wub: Egy 1/4 mérföldes eredmény is beszédes lenne. Egy GSi Caravan kupakkal, F16-tal bőven egy másodpercen belül van a LET-ekkel. Szerintem érdekes lenne a 3as végéig. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 nah megjöttem B) hiányoztam valakinek? :P végigolvastam a történéseket, amikor irtátok, hogy a Tomi verdája kigyulladt kicsit megreccsentem de örülök, hogy "csak" kábelköteg Anti ha mész Szuromihoz kérdezd meg ha többet viszünk kapunk e kedvezményt...a fügepálinka árusnál bejött :P én pénteken délután (2-4 körül) tervezem lemenni bw-re ha jönne vki.... :wub: Elvileg Diny meg Én pénteken meünk le..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Nekem van turbólyukam... Nadon erotikus... :P Install ALS... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Install ALS... :wub: Biztos jót tenne az amúgy is f@sza turbónak, motornak, kipuffnak. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Biztos jót tenne az amúgy is f@sza turbónak, motornak, kipuffnak. :wub: Aham. :P De nem tűnne el egy pillanatra sem a nyers bikaerő... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts