Albert Elküldve Augusztus26, 2006 Elküldve Augusztus26, 2006 Tegnap voltam régi haver búcsúbuliján mert megy ki külföldre 2 évre Pár srác tök odavolt hogy GSi, az egyik különösen. Szeretett volna venni egy 1,4-es vagy 1,6-os Caravant, de vittem egy kört és rájött hogy nincs értelme a kis motoros autónak :P Most keres a gyerek eladó 2000-es Caravan-t :P Bár Q kevés ilyen van ahogy elnéztem.... Ja, amit lebontottunk GSi.Tomival Rieger küszöböt, tegnap csak úgy picit odarúgtam a fémre, és ne mán beszakadt egy 7cm átmérőjű körben az egész küszöb oldala.... Ráfér a lakatos :wub:
Tom Elküldve Augusztus26, 2006 Elküldve Augusztus26, 2006 Ja, amit lebontottunk GSi.Tomival Rieger küszöböt, tegnap csak úgy picit odarúgtam a fémre, és ne mán beszakadt egy 7cm átmérőjű körben az egész küszöb oldala.... Ráfér a lakatos :wub: Bírja az GSi. :P Úgy sem teherviselő elem. B) (Sajnos ez benne van a pakliban, én sem merem megnézni, hogy mi van a küszöb alatt... :P )
coupe Elküldve Augusztus26, 2006 Elküldve Augusztus26, 2006 Hát igen sajnos ez ilyen,és elég drága mulatság lakatoltatni és utána fényeztettni :wub: .Ráadásul szerintem a lakatolás után nem árt egyből fényeztettni is.Így egyszerre tényleg elég húzos költség,pláne ha azt nézzük hogy az autó értékének a fele,harmada a munkadíj.
Demó Elküldve Augusztus26, 2006 Elküldve Augusztus26, 2006 Ma elvitték a Vecta 2000-emet. :lol: Nagyon sajnálom, de az az egy tudat vígasztal, hogy ismét autó lesz belöle. Na meg az, hogy megtartottam a motorját. :P Ez is szépen lassan föl lesz újítva és ha valami gubanc lenne a Corsa motorjával, akkor lesz még egy cseremotorom. Találtam egy bontóban egy Cosworth hengerfejes C20XE-t, de még nem tudtam rávenni az ürgét, hogy cseréljük el a hengerfejeket. :wub: Erre miután hazajöttem, elmentem megnézni Mor16V frissen beszerzett Calibráját és abban is egy Cossi hengerfej van. Persze ö sem akarja odaadni. :P Nekem is kell egy olyan! Utána elmentem Bajára és elhoztam az F16CR váltót, amivel remélhetöleg még egy kicsit fürgébb lesz a Corsa, bár DragonK szavaival élve, "ilyent akkor éreztem utoljára, amikor egy Evo7-tel vittek". :D Szóval ma is elfoglalt napom volt. B)
Demó Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Ezt látta már valaki? http://www.vmax.de/jpg/e30-130804-02.JPG Ez egy BMW E30, amiben szerintem a legerösebb C20LET motor van. Érdemes megnézni a Vmax oldalán a kocsit, van több videó és adat is. Elöször klikk "Fahrzeuge", aztán "E30LET". Ez az autó már 2004-ben padon mérve volt 654 LE-s és 740 NM-es. Azóta is voltak fejlesztések, most már kb. 700 LE-s. :wub: Itt egy link egy német fórumról, ahol ezzel foglalkoznak. Szóval a hazai turbósoknak még van mit fejleszteni. :P Egyébként a 654 LE-s verzióig a motor mindössze 22000 euróban volt benne. :P
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 kb 2 éve fennt van az EDS oldalán...:-) De jó újra megnézni... Amúgy azt azért már nem szabad elfelejteni, hogy ez már javában üzemórás moci... És nem is sok óra...valahol olvstam, de most nem akarok hülyeséget írni... :wub:
Demó Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 kb 2 éve fennt van az EDS oldalán...:-) De jó újra megnézni... Amúgy azt azért már nem szabad elfelejteni, hogy ez már javában üzemórás moci... És nem is sok óra...valahol olvstam, de most nem akarok hülyeséget írni... :wub: Nem a Vmax oldalán? Én ott találtam.
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Bocs...benéztem...mert elötte pont az EDS-t néztem... :wub:
redline Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 nah megjöttem B) hiányoztam valakinek? :P végigolvastam a történéseket, amikor irtátok, hogy a Tomi verdája kigyulladt kicsit megreccsentem de örülök, hogy "csak" kábelköteg Anti ha mész Szuromihoz kérdezd meg ha többet viszünk kapunk e kedvezményt...a fügepálinka árusnál bejött :P én pénteken délután (2-4 körül) tervezem lemenni bw-re ha jönne vki.... :wub:
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Hát én még írtam is neked úgy hiányoztál...:-) viszont minek menjek én a Szuromihoz??? Nincs vele dolgom... :wub:
Albert Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Hi Redi! Welcome back! Láttad a péppé tört GSi-n a hátsó szárnyat? :P Ha ezután is fogyni fog az olajam megy az én hf-em is felújitásra, ennyire már tuti ad kedvezményt :wub: péntek délután ne csodálkozz ha nem jutsz át a városon, és lassan menj a sztrádán mert TUTI hogy fognak mérni!
Tom Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Nekem is kell majd felújítás, de asszem előbb a teljes elektromos rendszer újrakábelezése van soron. :wub:
Albert Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Nem lett jó a tömités most még jobban jön az olaj :wub: Tömitőpasztázni kell :P Anti, Racce mondta hogy Te vettél az ablak alá olyan műanyagot amin az a kis gumi csik is van ami meggátolja a vizet hogy befollyon a pollenszűrőre. Az mennyibe került? Mert nekem is kellene olyan...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Nekem is kell majd felújítás, de asszem előbb a teljes elektromos rendszer újrakábelezése van soron. :wub: Van nálam egy komplett C20XE imsher kábelköteg,csak az eablak és kp zár fog belőle hiányozni,ha kell valami majd belőle szólj!
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Albert! Azt külön nem lehet kapni, csak egyben a műanyaggal...azt hiszem 14.000-15.000 HUf volt... Nem olcsó de azóta nem párásodik be az ótó...nekem pl...
warwolf Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Ma nálam volt Demó, és megint, vagy még mindig a Corsát csináltuk összefelé! B) Utána bekísért a városközpontba, ahol Tomi023 matricázta fela gépét.Egy idő után beérte Demót egy Mazda6, és szó szerint nyalta Peti rendszámkeretét.Én így láttam, pedig bőven előtte voltam.Amikor kikanyarodtunk egy 2 sávos útra, én "gyorsba" elhúztam a belsőben menő kocsisor mellett, hogy még átérjek a köv. lámpánál a zöldön.A Mazdás meg a belsőbe kanyarodott egyből, hogy lelépje Petit. Régen röhögtem ilyet jót.Ugye nem kell ecsetelnem, hogy ki ért előbb a lámpához! :wub: Valszeg egy darabig gondolkodni fog, hogy EZ hogy lehetett! :P Amúgy péntek este kicsit mehettem a szörnyeteggel, és ............ szóval............ az a gép bexarás.Aki nem szokott hozzá, mint pl. én, szóval félelmetesen gyorsul, félelmetes hangok közepette.4.-be már nem mertem felrakni! :P Iszonyú! :lol:
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Jó dolog ám az efféle iszonyat... Holnap generátorcsere... :P Szervo még kérdéses... :wub:
Albert Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Albert! Azt külön nem lehet kapni, csak egyben a műanyaggal...azt hiszem 14.000-15.000 HUf volt... Nem olcsó de azóta nem párásodik be az ótó...nekem pl... Úgy gondoltam én is hogy azzal a műanyaggal együtt mert az van elvetemedve nekem, és pont az a problémám ami Neked is volt. Köszi a választ. Demót kérdezném, hogy ilyened nincs esetleg bontva szuper állapotban? Jóéjt Sok sikert a holnaphoz Anti!
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Albert! Köszi a jókívánságokat... Ezt viszont nem érdemes bontottan venni, mert ugyan ott fox tartani mint most... :wub:
Demó Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Az a Mazdás tényleg jó volt, de hazafelé is volt pár érdekes pillanat. Nem értem, hogy egy szakadt A Corsát miért próbál mindenki megelözni. :wub: Eddig még csak egy S-osztályos mercinek sikerült, mert azon az útszakaszon nem volt kedvem 160-nál gyorsabban menni. De addig nem lépett meg, söt. :P
Tom Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Az a Mazdás tényleg jó volt, de hazafelé is volt pár érdekes pillanat. Nem értem, hogy egy szakadt A Corsát miért próbál mindenki megelözni. :wub: Eddig még csak egy S-osztályos mercinek sikerült, mert azon az útszakaszon nem volt kedvem 160-nál gyorsabban menni. De addig nem lépett meg, söt. :P Hát szeritnem gyári kategóriában nem sok minden autó van, ami megfogná a Corsát. :P B)
warwolf Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Hát szeritnem gyári kategóriában nem sok minden autó van, ami megfogná a Corsát. :P :P Ezt a Corsát max. egy MIG-29-es! :wub:
Tom Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Ezt a Corsát max. egy MIG-29-es! :wub: Szerinem az is csak 160 felett. :P :P
Recommended Posts