coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Elismerést, meg köszönetet...meg vezethetet a romhalmazom... :unsure: Az első kettö még ér is valamit :) :D A carstylingon valaki berakta saját autóként a blitz-hits-n kiállított kis b corsát.Szinte 5óra alatt 1000 hozzászólás volt.Érdemes elolvasni ha valaki unatkozik :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Miért jó ez bárkinek is... :lol: :D :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Nekem is már volt masszív füst az astrában a pótféklámpa vezetéke miatt, amit az előzőleg beb@szott hátsó szélvédő pár ottmaradt szilánkja vágott meg. Úgyhogy tudom mit éreztél. :lol: Alakítsunk anonim astrafüstölők szakkörét... :D Nekem a Rekord is már számtalanszor füstölt. Ilyenkor rutinból söoröm ki az összes biztit a táblából. Hát igen és mit kapok cserébe :) :D :unsure: Majd neked is összedobjuk a klubtagaságidat mint Aztec-ét :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Akkor az enyimet is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Milyen kubtagságit :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Akkor az enyimet is... :unsure: Az enyém is lejár ősszel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Én fizetek mindenkinek egy Klubtagságit a Devils-be... :unsure: Lássátok milyen nagyvonalú vagyok...és cserébe csak 1 fő MOTE klubtagságit kérek... Micsoda biznisz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Milyen kubtagságit :unsure: Hát szegény Gergőnek nemvolt pénze oszt összedobtunk neki 5000 forintot klubtagságira. Uhu,Anti Tom,Bazs meg én asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Blitz: A Kadettklubban holnapig jelentkezőknek én is elintéztem a MOTE-s kedvezményt, de a Kadettklubból érkező 10 autó tulajdonosának több mint fele már Opelklub tag. Ne feledjétek, hogy más kedvezményeket is igénybe lehet venni a klubtagsági alapján: Csergő, Uniqua, meg a klubkártyával igénybe vehetők. Nagyon sok Kadettklub tag az Opelklubos rendezvények vagy kedvezmények miatt csatlakozott az Opelklubhoz is: pl: SárgaGSi Zoli, Racce, Kojak, JoóPeti. Ezt csak azért irom, mert nem kizárt pár Devilses is csatlakozik igy talán-talán. Na de este személyesen is összeveszhetünk ezen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Coupe is fizetett az bizti, mert nekem adta a lóvét, én meg a Darknak... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Hát szegény Gergőnek nemvolt pénze oszt összedobtunk neki 5000 forintot klubtagságira. Uhu,Anti Tom,Bazs meg én asszem. Én is adtam bele :unsure: Albert! Arra várhatsz hogy a devilsből akár 1ember is csatlakozni fog.A calibrásoktól se igazán hiszem.A kedvezményeket meg inkább hagyjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Én is adtam bele :D Akkor meg miért kérdezed? :lol: Na mindegy. Összedobunk zsét aztán mkisorsoljuk,hogy kiét fizetjük be legközelebb. :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ezekről a akedvezményekről inkább ne beszéljünk...vagy azért mert lófüttyöt sem ér, vagy azért mert ha beméyz az utcáról ugyanezt megkapod...ez így lehet, hogy egy kicsit kemény volt, de ez így van...én így látom... Ahol a különbségnek lennie kéne, az az , hogy legalább évente egy találkozó ami ingyenes a tagoknak, ez lehet egy napos is... vagy kiemelkedő kedvezmény egyéb találkozókon... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Astrakocsi megkapta az új zöldkártyát. Most hivatalosan környezetkímélő :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Elméletben tényleg ilyen könnyű :unsure: Gyakorlatban meg úgy néz ki, hogy az akku pozitívon meg kell hagyni a generátor kábelét, és a többit levenni csak. Azok és az akku pozitív közé kell kötni az áramtalanító vezetékét. Még mindig egyszerűnek hangzik, pedig ezzel is van szívás. A bonyolult az, hogy 2*1cm átmérőjű merev vezetéket kell elvezetni be az utastérbe biztonságosan (ne dörzsölődjön, ne törjön), és ott el kell helyezni valahol egy baszott nagy kapcsolót, amin fixen van ez a két brutális vezeték, és nem lehet kis ívben kanyarintani sehol. Szal nem eccerű, én is sokat faragtam, mire rendesen meg lett csinálva. Gabi most egy kicsit elbizonytalanítottál, mert azt hittem hogy ez 500 forintos kapcsoló és 5 perc kébelezés... :) Viszont erre a biztosítékos dologra még visszatérhetnénk, mivel most nem nagyon akart leoldani semmi, amit kicsit furcsállottam. Nem értem hogy akkor minek van benne a sok bizti, ha tőlük akár ki is gyulladhat az autó. Höhöhö... Csak megsúgom, hogy nekem a 2 akksi közt egy pár 60-as kanóc szalad. Igaz, hogy picit vastagabb, mint a generátor és a gyári akksi közti kábel, viszont ez kellett ide. Árban úgy számolj, hogy kb. 6e (nettó) méterenként - és ez csak a kábel. Ehhez még illik biztosítékot rakni, meg ugye meg kell venni a kapcsolót is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Akkor meg miért kérdezed? :lol: Na mindegy. Összedobunk zsét aztán mkisorsoljuk,hogy kiét fizetjük be legközelebb. :) :D Amilyen mákom van, én rám majd 5 év múlva kerül a sor...addigra sokat ér majd az 5 rongy... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Akkor meg miért kérdezed? :lol: Na mindegy. Összedobunk zsét aztán mkisorsoljuk,hogy kiét fizetjük be legközelebb. :) :D Olvass a sorok között :) :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Astrakocsi megkapta az új zöldkártyát. Most hivatalosan környezetkímélő :) Akkor fogjunk kezet... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 De az enyém nem füstöl :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Olvass a sorok között :D :lol: :unsure: Olvastam a sorok között. :) Ez a felülmúlhatatlan optimizmusod. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Tudom korai a téma de megkérdezném, hogy a BW-re együtt indultok, mert ha igen akkor csatlakoznék veletek egy corsa gsi-s (Tom színkód :unsure: ) haverommal valahol Pesten. A héten nem nagyon leszek mert jön a parádé meg a hétvége, a jövőhéten pedig du.-s vook, vagyis csak 22:00-után leszek itthon és akkor nem nagyon tudok egyeztetni. Ha terveztek valamit akkor kalkulájatok már minket is bele pls és taliznánk valahol, majd azt elolvasom merre lesztek. Amúgy az M3-ról jövünk. Előre is THX. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Én olyan (csütörtök) 10 óra körül vagy 9 indulnék, de valszeg külön megyek, mert még be kell ugranom Veszprémbe aláírni egy szerődést, és onnan megyek át...nem hiszem hogy van kedve a konvojnak végigkísérni...nekem meg a konvojjal tötymörögni... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ha ekkora a szád akkor azt hiszem beszélek most a Patyival,na meg a Viktorral hogy valamelyik alkatrész ne érkezzen meg időben :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Na ez van, ha gyenge kezekbe kerül a hatalom... :D :) István! Köszi az újbóli segítséget... :lol: Már tényleg sokkal lógok...de ha sem turbó sem tequilla nem kell akkor sajnos nem segíthetek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Már tényleg sokkal lógok...de ha sem turbó sem tequilla nem kell akkor sajnos nem segíthetek... :) a tequila adagját rámruházta :lol: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts