Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Hát nem! Csak próbálják imitálni néha egy kis olajfogyással, egy két rozsdakezdeménnyel, de valljuk be...amatőrök... :unsure:

Hát ezt én is így látom. :) :D

Elküldve
Hát nem! Csak próbálják imitálni néha egy kis olajfogyással, egy két rozsdakezdeménnyel, de valljuk be...amatőrök... :unsure:

Mondjuk Téged elég nehéz lenne felül múlni :) :D

Elküldve
Hát... :D

Üdv a klubban. :lol:

Ha én rendes alapjáratot akarok hallani, akkor megkérem a Coupét, hogy vigyen egy körre. :)

Köszi Tom ez jól esett :unsure:

Elküldve
Küld át mailben és feldobom valahová. :)

Dettó csütörtök... :D

És mikor fogok dolgozni...egész nap csak neked fogok emailozni...és már forumozni nem is marad időm... :unsure:

Elküldve
Holnap megpróbálom előkeresni a videót, úgy emlékszem lementettem a telóról amíg még működött.

ha meglesz és megteccik egye fene kipróbálom :unsure: azt ha kapok a fejemre majd rátokfogom

Elküldve
Hát ez a legkevesebb, amit a szervízautóm megérdemel. :)

Aszem blitz-re csináltatok service car matricát az oldalára és szerzek valami sárga villogót :D

tényleg semmiség volt hogy haza húztalak :lol: :unsure:

Elküldve
Kint egyébként a Z20LET tömítést szokták használni.

Néztük mi is, de vannak rajta vízfuratok amik nem stimmelnek...mert azt még össze is lehet rakni kettőből 1.6 vastagra, csak a szegecseket ki kell szedni...

Elküldve
Kint egyébként a Z20LET tömítést szokták használni.

Sonique azért nem azt rakta bele mert egy furat nem egyezik a c20Let-tel,de hogy melyik arra nem emlékszem :unsure:

Elküldve
tényleg semmiség volt hogy haza húztalak :D :unsure:

Hát persze. Gondolom akkor is így érezted, amikor Szatymaznál kiszálltál, hogy megversz... :)

Elküldve
Néztük mi is, de vannak rajta vízfuratok amik nem stimmelnek...mert azt még össze is lehet rakni kettőből 1.6 vastagra, csak a szegecseket ki kell szedni...

Marad a 400euros megoldás :unsure: ,bár a Tarrnak biztos van 1-2 ötlete

Elküldve
Miért? :)

Reggel 6 kor amikor indultam...kellt az egész ház... csak aztán egyik nap nem mentem dolgozni, és elaludt mindenki...na utána lehet hogy ez volt a bosszú... :unsure:

Elküldve
Hát persze. Gondolom akkor is így érezted, amikor Szatymaznál kiszálltál, hogy megversz... :lol:

Pont úgy szálltam ki hogy megverlek mi :unsure: :) :D

Elküldve
Marad a 400euros megoldás :) ,bár a Tarrnak biztos van 1-2 ötlete

Hát 400 EUr-os bizti nem lesz...inkább legyen a Tarnak valami jó ötlete...

Van ott a polcon egy tömítés... :unsure:

Elküldve
Hát 400 EUr-os bizti nem lesz...inkább legyen a Tarnak valami jó ötlete...

Van ott a polcon egy tömítés... :unsure:

Sok sikert :) :D :lol: Tarr az 2RR :D

Elküldve

Igen, ezt írták.

Elküldve
Hát már hívtam a Gelkót, hogy indítson. :unsure:

Tom akár Németországból is haza húztalak volna,(tényleg)feltéve ha jobban csinálod mint hétfön mikor azAttilához mentünk

Elküldve
Tom akár Németországból is haza húztalak volna,(tényleg)feltéve ha jobban csinálod mint hétfön mikor azAttilához mentünk

Erre majd emlékezz kérlek jövőre Blitz-Hitsen... :unsure: :)

Ott inkább a mögöttem gizdázó irdatlan sok hülyétől féltem. Mondjuk nem mintha lett volna féklámpám, úgyhogy kicsit megértem őket is...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.