Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Na Demo megvan minek van az a hengerszerű kütyü ott :) Mondjuk erre is tippeltünk csak nem tudtuk hogy azt a xart ide kell kötni. Mert láttuk a csövet csak azt elvágtguk mikor kiszedtük a mocit a caliból :unsure: Na majd cserézzük.

Elküldve

Régről úgy rémlik volt valami olyasmi...hogy képpel nem idézünk... :unsure:

De még ott áll, hogy Modi vagy. :)

Nem tom átírni Lójancsira...amúgy meg nem zavar...majd a tudorok leveszik ha ráérnek... :D

Elküldve

Akkor egy kérdés, bár valahol már lehet volt róla szó. Akkor tapasztalat alapján milyen tömítést érdemes venni az olajteknőhöz, hogy ne kellejen havonta cserélni, vagy fél liter olajat töltögetnem? (majd ha lesz időm,megtakaritom, megnézem pontosan hol folyik.. pont a leömlőre folyik,jó büdi mikor melegszik a kocsi)

Elküldve

Én az XEV tömítést ajánlom, kicsit drágább (7500 Ft-t fizettem), de állítólag jó. Nekem még csak 500 km-rel ezelött került bele, nem tudom, hogy hogyan bírja.

Elküldve

Jók ezek, csak ennyiért még nekem nem kellett...

Coupe pl 100-ért vette gumival a teljesen felújított Azev A-t és akkor az még szebb is...polírozva, fényezve...görgőzve zentírozva...Mondjuk a gumik még fél évig bírták, de az is valami...

Elküldve
Én az XEV tömítést ajánlom, kicsit drágább (7500 Ft-t fizettem), de állítólag jó. Nekem még csak 500 km-rel ezelött került bele, nem tudom, hogy hogyan bírja.

Nekem volt az is, és pl nem jött be... :unsure:

Elküldve
Nekem volt az is, és pl nem jött be... :unsure:

A német fórumokon nagyon dícsérik öket. Nem tudom, majd kiderül. De mondjuk sokkal egyszerübb szerelni, mint a két parafát + lemezt együtt tartani és közben a csövel szarakodni.

Elküldve
Tudom nekem nem ijen a motorom de nekem gumitömités ment bele. Aki cserélte annak is ilyen mocija van, és csontszáraz a karter alja.

Az a jó,lehet kapni az XE hez is ilyen préselt gumi tőmítést.Azt nem tudom hogy hol,mert az autószerelő szerzi be,de azt tudom hogy 10körül van az ára.Viszont ha azt nézzük hogy mennyibe kerül 1L olaj hamar visszajön a különbözet.

Piiisták???

Szerintem jól néz ki:

http://www.sport-service-tuning.de/shop/images/M020813.gif

179 EUR

Tényleg nagyon szép,de nagyon drága :) Tehát nem lesz ilyen mostanában.

189euro :unsure:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.