Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
  Atommanó írta:
Hát ez egyértelmű, hogy minél kevesebbszer kell megpróbálni váltani... :)

Na igen,de nem volt szívem 3ban begurulni :unsure: ha meglesz a másik chip akkor,megpróbálom mégegyszer.De akkor viszek másik kereket is.Az biztos hogy nem ez lesz az életcélom csak kiváncsi vagyok az időre,mert nézegettem a carstylingon az időket és nem is olyan rossz az amit mentem.

Elküldve

Hát ez engem is izgat, hogy mit menne ha minden klappolna...de most meg műhelycsere..szal az is lehet (99%) hogy szervó nélkül kell majd szlalomoznom...így elég esélytelennek tűnik majd a dolog.. :unsure:

Elküldve
  Atommanó írta:
Hát ez engem is izgat, hogy mit menne ha minden klappolna...de most meg műhelycsere..szal az is lehet (99%) hogy szervó nélkül kell majd szlalomoznom...így elég esélytelennek tűnik majd a dolog.. :unsure:

Kint volt a turbós cali is.A Robi őt is elverte.Azt mondta a srác hogy mindig a célban érte útol.Az ő ideje 14.528 volt,de azt is hozzá tette hogy most volt gyorsulni elöször és lehetettlen elindulni az autóval.

Elküldve
  Atommanó írta:
4X4-es cali volt??? Melyik? Phase? Vagy mitököm?

A Lalinak a haverja ugyanaz mint a tied csak calibra :unsure: ő is kint szokott lenni pénteken a lurdynál,ezt is az Attila csinálta.

Elküldve
  Atommanó írta:

Ne izgulj, én meg téligumikkal tolom le az astrát :)

Adok egy kis előnyt. :D Ha addig eleget badizol, akkor nyerhetsz :lol:

Elküldve
  coupe írta:
A téli gumi még mindig jobb mint szervo nélkül :unsure:

próbálj meg téligumival végigmenni nyáron egy aszfaltos pályán :)

Két kanyar után elmelegszik, és olyan mintha olajos taknyon közlekednél :D

Elküldve
  opel16v írta:
próbálj meg téligumival végigmenni nyáron egy aszfaltos pályán :unsure:

Két kanyar után elmelegszik, és olyan mintha olajos taknyon közlekednél :D

Akkor próbáld ki szervó nélkül a 17" kerékkel slalomozni :)

Elküldve
  coupe írta:
Akkor próbáld ki szervó nélkül a 17" kerékkel slalomozni :unsure:

Én szívesen kipróbálnám, bár a turbo része jobban izgat... :)

Elküldve
  Atommanó írta:
A LET nem ég olyan jól mint a c20xe... :unsure: :)

Hernád számát átküldtem... :lol:

Hát bizzunk benne. Az 1000 fokos turbóra fröcskölődő 5 báros benya biztos tűzoltó hatású... :D

A számot megkaptam, köszi...

Elküldve
  Atommanó írta:
Ez valahol sért...valahol meg baromira megnyugtat... :) :lol:...hogy nem akarsz "anál" jobban ismerni, mint ahogy most... :D :D

:D

Hát ez lassan 18+ lesz... :unsure: :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.