Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Hát ez egyértelmű, hogy minél kevesebbszer kell megpróbálni váltani... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Hát ez egyértelmű, hogy minél kevesebbszer kell megpróbálni váltani... :) Na igen,de nem volt szívem 3ban begurulni :unsure: ha meglesz a másik chip akkor,megpróbálom mégegyszer.De akkor viszek másik kereket is.Az biztos hogy nem ez lesz az életcélom csak kiváncsi vagyok az időre,mert nézegettem a carstylingon az időket és nem is olyan rossz az amit mentem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Hát ez engem is izgat, hogy mit menne ha minden klappolna...de most meg műhelycsere..szal az is lehet (99%) hogy szervó nélkül kell majd szlalomoznom...így elég esélytelennek tűnik majd a dolog.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Hát ez engem is izgat, hogy mit menne ha minden klappolna...de most meg műhelycsere..szal az is lehet (99%) hogy szervó nélkül kell majd szlalomoznom...így elég esélytelennek tűnik majd a dolog.. :unsure: Kint volt a turbós cali is.A Robi őt is elverte.Azt mondta a srác hogy mindig a célban érte útol.Az ő ideje 14.528 volt,de azt is hozzá tette hogy most volt gyorsulni elöször és lehetettlen elindulni az autóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 4X4-es cali volt??? Melyik? Phase? Vagy mitököm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 4X4-es cali volt??? Melyik? Phase? Vagy mitököm? A Lalinak a haverja ugyanaz mint a tied csak calibra :unsure: ő is kint szokott lenni pénteken a lurdynál,ezt is az Attila csinálta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Hát ez engem is izgat, hogy mit menne ha minden klappolna...de most meg műhelycsere..szal az is lehet (99%) hogy szervó nélkül kell majd szlalomoznom...így elég esélytelennek tűnik majd a dolog.. :unsure: Ne izgulj, én meg téligumikkal tolom le az astrát :) Adok egy kis előnyt. :D Ha addig eleget badizol, akkor nyerhetsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 A téli gumi még mindig jobb mint szervo nélkül :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Hát elég bitang így szervó nélkül az bizti...de addig rágyúrok, és eszek sok spenótot... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Hát szervó nélkül elég bitang volt a buli nekem is. Pláne a buszkormányommal... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 A téli gumi még mindig jobb mint szervo nélkül :unsure: próbálj meg téligumival végigmenni nyáron egy aszfaltos pályán :) Két kanyar után elmelegszik, és olyan mintha olajos taknyon közlekednél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 és olyan mintha olajos taknyon közlekednél :) Na így már mindenkinek ismerős érzés lesz... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 próbálj meg téligumival végigmenni nyáron egy aszfaltos pályán :unsure: Két kanyar után elmelegszik, és olyan mintha olajos taknyon közlekednél :D Akkor próbáld ki szervó nélkül a 17" kerékkel slalomozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Akkor próbáld ki szervó nélkül a 17" kerékkel slalomozni :D Anti erős gyerkőc, megoldja :) Nekem biztos nagyobb gondot okozna :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Akkor próbáld ki szervó nélkül a 17" kerékkel slalomozni :unsure: Én szívesen kipróbálnám, bár a turbo része jobban izgat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 A LET nem ég olyan jól mint a c20xe... :unsure: :) Hernád számát átküldtem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Tom ne hagyd magad,tudod csak a szája nagy :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Te azt honnan tudod... :unsure: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Te azt honnan tudod... :unsure: :D :) Ismerlek már annyira. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Na "ANNYIRA" még nem ismersz... :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Na "ANNYIRA" még nem ismersz... :) :unsure: Hidd el nekem "ANNYIRA"nem is akarlak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 A LET nem ég olyan jól mint a c20xe... :unsure: :) Hernád számát átküldtem... :lol: Hát bizzunk benne. Az 1000 fokos turbóra fröcskölődő 5 báros benya biztos tűzoltó hatású... :D A számot megkaptam, köszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ez valahol sért...valahol meg baromira megnyugtat... :D :unsure:...hogy nem akarsz "anál" jobban ismerni, mint ahogy most... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ez valahol sért...valahol meg baromira megnyugtat... :) :lol:...hogy nem akarsz "anál" jobban ismerni, mint ahogy most... :D :D :D Hát ez lassan 18+ lesz... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts