Demó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Anti dBilas dendszere egész máshogy néz ki, mint ez. Antinál, ahogy látom a folytószelepházba mennek az injektorok, ennél pedig a torokba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Én már nem lövöldözök a vakvilágba...majd megkérem holnap a Dettit, hogy lőjje el... :D inkább lövöldözz brada egy alapjárati mocit mert ez igencsak 3000nek hangzott :lol: viccen kivül ez tré h mindig csak 1 ercre futunk össze, pont ideje már szemesnek... és thx a zsét... @coupe thx a polókért! nagggyon fain lett csak most vagy 5 percig rohangásztam a házban fel s alá h miért mondjátok h nagyok lettek a polók mikor rajtam tök patent.... majd Iriszem szólt h az esessben flangálok :) :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 majd Iriszem szólt h az esessben flangálok :) :D :unsure: Mijé'? :D Nagyon fognak látszani a dudáid? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Geri! Nincs mit! Az fix 2100 volt, aztán a Kerepesin a trafi elött adtam neki, és meggyógyult...aztán megint kezdte...aztán majdnem leállt... ...Majd kérek Tom-tól tanácsot... :unsure: Coupe! Píz nálam... Anti dBilas dendszere egész máshogy néz ki, mint ez. Antinál, ahogy látom a folytószelepházba mennek az injektorok, ennél pedig a torokba. Igen 2 verzió van: A bilasban vannak furatok, és ide megy az injektor.. A szívótalpban vannak a lukak..na nekem ilyen volt... De meg lehet csinálni 8 injektorral is, hogy x fordulat felett a másik dolgozik, vagy mindkettő...de ennek bonyolult a vezérlésének a megoldása... Vagy az egyik sorba mehet a nitrobefecsi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Ne buktasd mán le Laci007et Teeeeeeeeeeeeeeee :) Ehh. bázz.. mostmá mindegy.. te meg aztéc bátyó, nem dugtad ki a képed lurdyhoz.. még a végén kénytelen leszek elnézni hozzád vmikor, ha látni akarom a verdádat :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 egen báttya mer nyaralások itt vannak nyakunkon és még sehol nem tartunk :unsure: jah megtaláltam ancsában az Les polót és nagyon tecc! még1x THX coupe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 elmerengünk az élet fontos dolgain, úgy mint, GSI, tuning, ültetés, gyorsulás, stb... :unsure: http://adeptnet.hu/images/misc/cars/other/IMGP6617.JPG Túlméretes kép... levettem linkre. Bocs. Mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 annyira, de annyira csodálatos vagyok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 annyira, de annyira csodálatos vagyok :unsure: a kép láttán elsőre azt hittem h a fogysztáson filózol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 @Coupe: ez azért gáz :) http://72.14.221.104/search?q=cache:sTciTX...hu&ct=clnk&cd=1 Mindezt pont egy olasz-verda-fun fórumon :unsure: Bár következő hozzászólásban szerepel, hogy: "azt tegyük hozzá, hogy nálam csak a teljesítmény volt meg, teljesen gyárinak nézett ki a szép külső az új tulaj érdeme :)" :D :lol: :D Picit odébb meg megtaláltam Bazs exGSi-, exCalibra- exCorsa tulaj őszinte vallomását: "amikor én autót vettem áprilisban, úgy indultam, hogy még márciusban elküldtem kb ~150 mélt különböző kereskedőknek Opel Corsa C Silverline 1,3 CDTi, Ford Fiesta Fresh 1,4 TDCI és Renault Clio Campus Nature 1,5 dCi volt a három kiszemelt kb 100 értékelhető ajánlat jött vissza, ezekből csináltam egy táblázatot és összehasonlítottam a THM-et, casco-ajánlatot, kezdőrészleten felüli költségeket (pl kedvezményes GFB, forgalombahelyezés), valamint az ajándékokat ami mindegyiknél feltétel volt az alapon felül, az a klíma, napfénytető, utaslégzsák (ahol nem volt alap), ABS (ahol nem volt alap), elektromos ablak (ahol nem volt alap) ezek után a C Corsa volt a nyerő, 3149000 ft volt a legjobb ajánlat (~3,7 helyett), ajándék MP3 CD-vel, ködlámpával, meg még apróságokkal kollégám pont ekkor volt Punto2 vásárlásban (Seicento után) és hozott árlistát a Grandéról is meglepődtem, hogy 2,6ért már van 1,2-es benzines, így bementem az összes budapesti Fiat-szalonba és 3,235-ért elhoztam a boldizsártól azt, ami most van igaz, ebben nincs napfénytető és így is drágább volt, mint a C Corsa, de nagyobb, újabb, szebb amúgy kérdeztem swiftet ugyanezzel a motorral és minden szarral, ami kellett nekem, 3,6 lett volna az ára alku után, így nem vettem meg, pedig narancsban az is gyönyörű (és ez most nem a suhanónak szól, hanem tényleg teccik) a tanulság, hogy ugyanolyan árú autók esetén iszonyat különbségek vannak árban és finanszírozásban is (volt olyan, ahol az árból kaptam meg a hitelkedvezmény, volt, ahol a törlesztőből és volt olyan, ahol innen is, onnan is, sőt olyan is volt, ahol leraktak ~4 kilót a kezdőnek és mellette adták listaáron az autót, így akár nullával is elhozhattam volna) tehát lehet bőven alkudni és kell is " Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 más tollával feelin' :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 a kép láttán elsőre azt hittem h a fogysztáson filózol :) ja a kép cime: "vajon nyitva van e még a Praktiker, vagy honnan szerezzek most kötelet meg fát?" :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 ja a kép cime: "vajon nyitva van e még a Praktiker, vagy honnan szerezzek most kötelet meg fát?" :) Neked mindent... kinyitottuk volna... De, hogy pont fát kellett keresned a parkolóban! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 de látszik az ujjamtól jobbra a testkábeleknél. A másik oldali ilyenre az alapjárati motor csöve kerül és az megy a doboz jobb oldalicsövére így jónak kell lennie nem? Igen, most már bejön nekem is az a kép. Jah, oda kell kötni az alapjárati mocit. Viszont vigyázni kell, hogy zárt legyen a rendszer, tehát másik oldalon le kell zárni a sor végén (középen meg átkötni egy rövid csővel). Nekem ilyen töcsök nincsenek oldalt rajta. Így akkor a felső kis töcsökre csak a benyanyomásszabályzót kell kötni, de össze kell hozni mind a 4-et közösbe! Különben nagy depressziónál is magas nyomást kap az injektorsor, ami pl. okozhatja a felpörgést is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 más tollával feelin' :lol: :unsure: Nemtom mi a bajotok vele. Odaírta,hogy nem az ő érdeme. Egyébként meg Bazst így szeretjük és kész. :D Tényleg nagyon elvan tünve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 ciki neki ilyen régi lepusztult autos társasággal mutatkoznia :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 @Coupe: ez azért gáz :D http://72.14.221.104/search?q=cache:sTciTX...hu&ct=clnk&cd=1 Mindezt pont egy olasz-verda-fun fórumon :unsure: Bár következő hozzászólásban szerepel, hogy: "azt tegyük hozzá, hogy nálam csak a teljesítmény volt meg, teljesen gyárinak nézett ki a szép külső az új tulaj érdeme :D" :lol: :D :) Picit odébb meg megtaláltam Bazs exGSi-, exCalibra- exCorsa tulaj őszinte vallomását: Most miért gáz?Az összes olasz autó fun a fórumon azon töri a fejét hogy lecserélje a mostani puntóját olyanra mint az enyém :D :P Azért nem csak a külsö az én érdemem hanem a teljesítmény is,de mindegy. :D Tényleg nagyon elvan tünve. :) Mióta nem a pgsm-nél dolgozik nincs internet az új melóhelyén,gondolom ezért nem fórumozik. Balázska azt még elfelejtettem oda írni hogy az már nagyobb gáz hogy olasz autós fórumot olvasgatsz :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 ha megnézed a linket, ez egy google találtat... :unsure: A digók meg bekaphassák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 ha megnézed a linket, ez egy google találtat... :) A digók meg bekaphassák... Azt láttam.Azt szabad tudni hogy mit is kerestél hogy ezt találtad? :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Azt láttam.Azt szabad tudni hogy mit is kerestél hogy ezt találtad? :) :D lehet frissíteni akarta a merev férfinemiszervú denevéres képgyüjteményét :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 köszi a pólót Coupe jó lett a méret is.... el sem mondtam a tegnapi nap "csalódását" Soroksárin jöttem haza duán és szemből jött egy olyan Gsi mint Alberté...figyeltem de nem Albert ült benne hanem egy szép szőke cicababa...nagyon csalódott voltam :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 el sem mondtam a tegnapi nap "csalódását" Soroksárin jöttem haza duán és szemből jött egy olyan Gsi mint Alberté...figyeltem de nem Albert ült benne hanem egy szép szőke cicababa...nagyon csalódott voltam :) őt én is láttam kedden :D ugyanaznap láttam egy másik szőke csajszit egy fehér géjesiben :lol: csajos auto lenne? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 csajos auto lenne? :unsure: fehérben igen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Amúgy nem tom mi van, de felénk a calik után, most a GSi-k kezdenek szaporodni... és szép állapotban! :unsure: Csak 1 a bajom... egy sem az enyém. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 fehérben igen :) tudtam én, hogy nem jófejségből haverkodsz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts