opel16v Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 meg a szelepdekni másik kivezetésére se tudtunk mit kötni ( a vékonyra) Passz. Az lenne a kartergáz visszavezetés... ne hagyjátok szabadon, koszos lesz a moci...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 ....Pista Te sémában fexel autó alá :unsure:.... Így kicsi az esélye, hogy elüssem magam :)
aztec Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Jó kérdés... elméletileg csak a kartergáznak kéne oda visszamennie... nem jut eszembe most más. a jobb oldali nem ugyanaz ami az sfi/powercapnél van az alapjárati felé?
rtomi Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Jó a kép :unsure: Ez a kép megörökítette azon pillanatok egyikét amikor a Pista dolgozik. :) na segítség!!! a jobb oldali cső a dobozból hova megy??? Fogd meg a végét a csőnek és nézd meg hová ér el. Ne feszüljön és ne legyen túl laza sem. Nálam ez beszokott jönni. Mindent oda kötök ahová elér. :D
aztec Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Tom naggyon kelendő lett a színkombód.... http://www.streetlegal.hu/evo2/userek/pocok/mycar_big.jpg
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Ha jók az emlékeim akkor a jobb oldalit vittük az alapjárati mocihoz anno... A 8 szelepes híd meg jó kell hogy legyen mert mi is avval raktuk össze anno... :unsure:
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Jó a kép, csak kár hogy pár perces mííít volt... :unsure:
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Jó a kép, csak kár hogy pár perces mííít volt... :unsure: Eheheeheee :) Tom és Gergő véletlenül pont arra járt igaz ? :D
aztec Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 m1ek tankoni esküszöm oszt ot áll 3 ojan otó mint az enyím eee :unsure:
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Csak nekem tűnt fel, hogy Aztec mostanában jobban töri a magyart? :unsure:
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 m1ek tankoni esküszöm oszt ot áll 3 ojan otó mint az enyím eee :) Olyan sok a gsi, hogy szinte népautó. Nem is kell az ilyen talikat olyan badarságokkal generálni mint pl. telefonhívás. Ugye Anti ? :unsure:
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Tom meg Coupe szereltek valamit Tom autóján, akkor jöttem én Gerivel, mert megbeszéltük hogy találkozunk este valahol fél percre...bicnic vót...hát lett a kút, amikor megláttuk a két fenevadat... :unsure:
warwolf Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Az autószerelő meg szokta emelni egy kicsit a jobb oldalát az autónak.Neked ha jól emlékszem akkor a kartervédőn nincs luk az olajcserének :unsure: Pontosan.De annyi fórom azért van, hogy a garázslejáróhoz be tudom lógatni a gép orrát......... Amúgy ölég kevés hely van még úgyis! :)
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Ja Piiista, amúgy tegnap mi lett volna a terv??? Bocs, hogy nem mentem, de a kutas sztorinál is kb 2 percet volnam ott... :unsure:
redline Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 b@sszamegaló :) :D sikerült egy hasonlót performanszt produkálni mint Antal barátunknak amikor villogott a nagytengelyével meg a chippel IP-nél, csak én nem annyival nem láttam azt a kibaszott fekvőrendőrt hanem hálistennek lassabban :lol: azóta minden indulás után megnézem nincs e olaj a kocsi alatt :unsure:
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Norbi! Én meg beálltam melléd... Vettem lakást tegnap... ...úgyhogy a felni projekt ugrott... :unsure:
warwolf Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Norbi! Vettem lakást tegnap... Ezt most pont úgy írtad, mint ha a felnit vetted volna meg! :) Vettem egy lakást! :unsure:
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Ja Piiista, amúgy tegnap mi lett volna a terv??? Bocs, hogy nem mentem, de a kutas sztorinál is kb 2 percet volnam ott... :unsure: Csak 1 kis szimatolás az éjszakában, estleg kajálás. Semmi gond :lol: ui : az az 1 hónap nem több lesz ? :D ....azóta minden indulás után megnézem nincs e olaj a kocsi alatt :).... Nincs kartervédőd ? :D
warwolf Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Nincs kartervédőd ? :unsure: Ez ültetésnél nagyon nagy hiba! :)
opel16v Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Vettem lakást tegnap... Ehhh... kérek 20 deka párizsit, meg 15deka trapistát... jahhh, meg egy lakást is csomagoljon mellé akkor már... :unsure: Mikóóó lesz lakásavató buláj? :) Merrefelé fogol lakni ezentúl?
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Ezt most pont úgy írtad, mint ha a felnit vetted volna meg! :D Vettem egy lakást! :) Piiistának amikor mondtam, akkor azt mondták, hogy ezt most pont úgy mondtam, mintha egy kiló krumplit vettem volna... Mikóóó lesz lakásavató buláj? :lol: Merrefelé fogol lakni ezentúl? Október vége felé költözök, mert még laknak benne, és teljesen át lesz alakítva, felújítva... Lakásavató meg lesz no para...úgy is tudni fogtok róla... :unsure:
opel16v Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Merrefelé lesz? Ha elkél majd némi segíccség, szójjá! :unsure:
redline Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Norbi! Én meg beálltam melléd... Vettem lakást tegnap... ...úgyhogy a felni projekt ugrott... :D hallod, mondom, hogy pofoz az élet :) :D ráadásul két kézzel :lol: tavaszra turbó, nyárra csomó nyaralás, őszre fullos lakás.... :D gratu :) és merre lesz a kapcó? Nincs kartervédőd ? :unsure: nincs :D most murvasokat kellene rádobni az autóra :D :D
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 ....Mikóóó lesz lakásavató buláj? :).... Inkább vasárnap arra figyelj, hogy a 3x fokban, nehogy így járj a söröscsapok korai látogatását követően : http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=9eNJmuvWQhR8x1aA :unsure:
Recommended Posts