opel16v Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 meg a szelepdekni másik kivezetésére se tudtunk mit kötni ( a vékonyra) Passz. Az lenne a kartergáz visszavezetés... ne hagyjátok szabadon, koszos lesz a moci... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 ....Pista Te sémában fexel autó alá :unsure:.... Így kicsi az esélye, hogy elüssem magam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Jó kérdés... elméletileg csak a kartergáznak kéne oda visszamennie... nem jut eszembe most más. a jobb oldali nem ugyanaz ami az sfi/powercapnél van az alapjárati felé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Jó a kép :unsure: Ez a kép megörökítette azon pillanatok egyikét amikor a Pista dolgozik. :) na segítség!!! a jobb oldali cső a dobozból hova megy??? Fogd meg a végét a csőnek és nézd meg hová ér el. Ne feszüljön és ne legyen túl laza sem. Nálam ez beszokott jönni. Mindent oda kötök ahová elér. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Tom naggyon kelendő lett a színkombód.... http://www.streetlegal.hu/evo2/userek/pocok/mycar_big.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Ha jók az emlékeim akkor a jobb oldalit vittük az alapjárati mocihoz anno... A 8 szelepes híd meg jó kell hogy legyen mert mi is avval raktuk össze anno... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 ez meg tegnap ette :unsure: nagyban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Jó a kép, csak kár hogy pár perces mííít volt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Jó a kép, csak kár hogy pár perces mííít volt... :unsure: Eheheeheee :) Tom és Gergő véletlenül pont arra járt igaz ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 m1ek tankoni esküszöm oszt ot áll 3 ojan otó mint az enyím eee :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Csak nekem tűnt fel, hogy Aztec mostanában jobban töri a magyart? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 m1ek tankoni esküszöm oszt ot áll 3 ojan otó mint az enyím eee :) Olyan sok a gsi, hogy szinte népautó. Nem is kell az ilyen talikat olyan badarságokkal generálni mint pl. telefonhívás. Ugye Anti ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Tom meg Coupe szereltek valamit Tom autóján, akkor jöttem én Gerivel, mert megbeszéltük hogy találkozunk este valahol fél percre...bicnic vót...hát lett a kút, amikor megláttuk a két fenevadat... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Az autószerelő meg szokta emelni egy kicsit a jobb oldalát az autónak.Neked ha jól emlékszem akkor a kartervédőn nincs luk az olajcserének :unsure: Pontosan.De annyi fórom azért van, hogy a garázslejáróhoz be tudom lógatni a gép orrát......... Amúgy ölég kevés hely van még úgyis! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Ja Piiista, amúgy tegnap mi lett volna a terv??? Bocs, hogy nem mentem, de a kutas sztorinál is kb 2 percet volnam ott... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 b@sszamegaló :) :D sikerült egy hasonlót performanszt produkálni mint Antal barátunknak amikor villogott a nagytengelyével meg a chippel IP-nél, csak én nem annyival nem láttam azt a kibaszott fekvőrendőrt hanem hálistennek lassabban :lol: azóta minden indulás után megnézem nincs e olaj a kocsi alatt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Norbi! Én meg beálltam melléd... Vettem lakást tegnap... ...úgyhogy a felni projekt ugrott... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Norbi! Vettem lakást tegnap... Ezt most pont úgy írtad, mint ha a felnit vetted volna meg! :) Vettem egy lakást! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Ja Piiista, amúgy tegnap mi lett volna a terv??? Bocs, hogy nem mentem, de a kutas sztorinál is kb 2 percet volnam ott... :unsure: Csak 1 kis szimatolás az éjszakában, estleg kajálás. Semmi gond :lol: ui : az az 1 hónap nem több lesz ? :D ....azóta minden indulás után megnézem nincs e olaj a kocsi alatt :).... Nincs kartervédőd ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Nincs kartervédőd ? :unsure: Ez ültetésnél nagyon nagy hiba! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Vettem lakást tegnap... Ehhh... kérek 20 deka párizsit, meg 15deka trapistát... jahhh, meg egy lakást is csomagoljon mellé akkor már... :unsure: Mikóóó lesz lakásavató buláj? :) Merrefelé fogol lakni ezentúl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Ezt most pont úgy írtad, mint ha a felnit vetted volna meg! :D Vettem egy lakást! :) Piiistának amikor mondtam, akkor azt mondták, hogy ezt most pont úgy mondtam, mintha egy kiló krumplit vettem volna... Mikóóó lesz lakásavató buláj? :lol: Merrefelé fogol lakni ezentúl? Október vége felé költözök, mert még laknak benne, és teljesen át lesz alakítva, felújítva... Lakásavató meg lesz no para...úgy is tudni fogtok róla... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Merrefelé lesz? Ha elkél majd némi segíccség, szójjá! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Norbi! Én meg beálltam melléd... Vettem lakást tegnap... ...úgyhogy a felni projekt ugrott... :D hallod, mondom, hogy pofoz az élet :) :D ráadásul két kézzel :lol: tavaszra turbó, nyárra csomó nyaralás, őszre fullos lakás.... :D gratu :) és merre lesz a kapcó? Nincs kartervédőd ? :unsure: nincs :D most murvasokat kellene rádobni az autóra :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 ....Mikóóó lesz lakásavató buláj? :).... Inkább vasárnap arra figyelj, hogy a 3x fokban, nehogy így járj a söröscsapok korai látogatását követően : http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=9eNJmuvWQhR8x1aA :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts