Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Coupe!!!

Nem kell segítened váltót cserélni :D mert megoldottam egyedül 15 perc alatt. :D :) :D :D :D

Velem amúgy se mentél volna valami sokra,nem értek én ám az autó szereléshez :lol:

Beszéltem ma is a csajjal persze még mindig nincs kész de azt igérte a héten tutti meglesz az összes póló.

coupe fain lett a vas!

végre vki befejezi amit anno elkezdtünk :P

Jobban jártam volna ha ti is fejezitek be,ráment egy egész délután :unsure: :) :D

Elküldve
Velem amúgy se mentél volna valami sokra,nem értek én ám az autó szereléshez :)

Itt az emelésen lett volna a hangsúly de qva erős vagyok és megoldottam. :unsure:

Egyébként így nem is annyira nehéz,hogy nincs benne motor.

24924171.jpg

Elküldve
:)

csak azért írtam mert pont paralel válogattam a képeket itthon és köztük volt a géped polírozása és tsai...

Nem is értem Bazs miért nem szedte le :unsure: akkor.Nekem is van egy olyan képem :D

Elküldve

jó, este összevakarom és up és jelzem

btw az vicces h most éppen cégnél benn saját magamnak írom alá,h a jövőben milyen informatikai jogaim legyenek ? :unsure: :)

Elküldve
Lemodelleztük, hogy akna néklül lehet-e olajat cserélni az Astraban.

Lehet :unsure:

Kocsi 1 lezárt akna felett áll :lol: :D :) :D

ui: 2005

Simán lehet,ezért kár volt alá feküdni :) Jó a kép :D

Elküldve
Konkrét modellezés, nem elméleti.

Küblit igazítottam alá, amelybe az oil csuri-muri :lol:

Akkor pont az alkalomhoz voltál öltözve :unsure: :) :D

Elküldve

Ez a művelet nekem is izginek ígérkezik, mert akna ohne, kartervédő rajta, ültetés alatta, meg oda kellene csempészni még a küblit is majd, meg nem szétlocsolni az oilt! :) Jah, 2e.km múlva esedékes majd, szal ha így halad, szept. közepére be is tervezhetem. :unsure:

Elküldve

Az autószerelő meg szokta emelni egy kicsit a jobb oldalát az autónak.Neked ha jól emlékszem akkor a kartervédőn nincs luk az olajcserének :unsure:

Elküldve

Pista Te sémában fexel autó alá :unsure:

DSCF1247.JPG

btw az utóbbi 7en 2 autós is volt olajcsere és 1iknél sem kellett akna.. igaz ültetve sem voltak :)

Elküldve

na segítség!!! a jobb oldali cső a dobozból hova megy???

4b_1.JPG

ugyanis már majdnem minden megvan és benne van csak még nem ok minden.

hát akkor most az 1est meg 2est el szabad felejteni :unsure: épphogy a gázpedálhoz érek felpörög a moci. huha ez veszélyes lesz :)

Elküldve
Jó kérdés... elméletileg csak a kartergáznak kéne oda visszamennie... nem jut eszembe most más.

meg a szelepdekni másik kivezetésére se tudtunk mit kötni ( a vékonyra) Passz. De már beindult csak köpte a benyát az injektoroknál. Ferde a híd hozzá, a 8 szelepesét kell megpróbálnom hátha az passzol mert így nem faca.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.