Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nagyon köszönöm mégegyszer :unsure: nekem is nagyon fáj,de nagyon jó lett.Ráment az egész délutánom,de megérte.Ha valaki ilyesmiben töri a fejét és nem akar újra fényeztettni akkor felejtse el,bár csak az egyik ajtómon van egy két karcolás :)

képet raksz fel ?

Elküldve
Nagyon köszönöm mégegyszer :unsure: nekem is nagyon fáj,de nagyon jó lett.Ráment az egész délutánom,de megérte.Ha valaki ilyesmiben töri a fejét és nem akar újra fényeztettni akkor felejtse el,bár csak az egyik ajtómon van egy két karcolás :)

adhattam vonna sárga csíkot...az pont eltakarná :D

Elküldve
képet raksz fel ?

24883242.jpg

24883241.jpg

24883240.jpg

A karcolás annyira kicsi hogy nem is látszik csak nagyon közelről :unsure:

Már csak s hátsó lökös fekete csíkja rontja az öszképet,de az majd csak a telifénynél

Elküldve
Harmadik képen mi az a fehér paca, majdnem a hátsó lanyónál ?

Az kék és mivel csillog az autó a Detti kék pólója vissza tükrözödik :unsure:

Elküldve
A pólós csaj üzent reggel hogy ma nem lesz kész a póló,de holnapra valószínű.

Akkor jöhetsz segíteni váltótcserélni. :)

Mikorkörül jösz? Mert akkor kiugranék a pénz-zel. :unsure:

Elküldve

Nemrossz a kis caraván :) és látom már az új matrica figyel fenn.. nem is tom melyik tetszik nekem jobban.. messziről a régi kicsit mintha feltünöbb lenne .. bár tudja hóhér.. :unsure:

Elküldve
már az új matrica figyel fenn.. nem is tom melyik tetszik nekem jobban.. messziről a régi kicsit mintha feltünöbb lenne .. bár tudja hóhér.. :unsure:

az még a régi utáni 1-el. A legújabb még folyamatban van.....

Elküldve
Akkor jöhetsz segíteni váltótcserélni. :D

Mikorkörül jösz? Mert akkor kiugranék a pénz-zel. :unsure:

Holnap nem hiszem hogy el tudok menni érte mert 4 napja nem voltam dolgozni,helyettem meeg senki nem dolgozik.Szerda már biztosabb :)

Elküldve
Holnap nem hiszem hogy el tudok menni érte mert 4 napja nem voltam dolgozni,helyettem meeg senki nem dolgozik.

Akkor ma is le vagy kötve vagy másfél-két órára, igaz? :D :unsure:

egyébként tényleg jobb igy gumi nélkül :)

Elküldve

coupe fain lett a vas!

végre vki befejezi amit anno elkezdtünk :D

vótam benn Véder nagyúrnál ha vkit érdekel 5 ropi szériában az elektromos tetőablak burkolata... so nem vettem, mert nekem csak 1 darabja hiányzik ami a moci alatt van!

ha vki rendelkezik ilyennel kérem publikálja :unsure:

Anti du-este hívlak oszt meet :)

Elküldve

Majd megnézem neked, hogy nekem mik vannak otthon, csak fel kell túrni a garázst, mert én annó vettem mindent duplán...jó az ha van...csak jó lenne tudni azt is hogy hol...

Már alig várom, hogy hívj... :unsure:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.