warwolf Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Akkor az én XL-m úgy fog állni rajtam, mint tehénen a pisztolytáska?? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 De a polók kapcsán nem hívtalak :unsure: Pláne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Majd SárgaGSi cartárs belevisz a tutiba, amúgy meg pl. Demónál van még egy komplett cuccos, és sztem baráti áron meg tudnátok 1ezni, talán beszereléssel együtt is........ Necsinecsinecsináld ezt énvelem, úgyis olyan szomorú az életem :unsure: Cartársak nehari de összeb*szták az estémet - nem tudok mégse menni ma (Andrissal már beszéltem) Yo mulatást, seeya nextweek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Akkor az én XL-m úgy fog állni rajtam, mint tehénen a pisztolytáska?? :unsure: :) nem vagyok járatos a Kecskemét környéki agrárkultúrában de gyanitom ez egyfajta pejorativ jelző lehetett :D nah ezt a géjesit láttam a multkor asztraklubbos matricával Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 nem vagyok járatos a Kecskemét környéki agrárkultúrában de gyanitom ez egyfajta pejorativ jelző lehetett :D Rádasásul egy túlzottan vizuális tipusnak sem mondanálak ezt követően :) ui: jelző ? milyen jelző ? :unsure: :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 nah ezt a géjesit láttam a multkor asztraklubbos matricával Őt én is láttam....sőt beszéltem is vele.... Hogy astra klub tali szombaton a lurdynál :unsure: Meg kéne nézzük srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Hánykor??? :unsure: Én meg most kaptam egy ilyet: Én örülök neki, hogy oldódik a adolog... Le kéne néznünk esetleg... :) "Csuby 2006. augusztus 10. 16:34 Felkérték a HGDC-t egy autós kiállításra Iváncsán, és mi nagyon örülnénk, ha velünk tartanátok néhányan, merthogy itt látványos autókat szeretnénk felvonultatni, és ilyenekkel rendelkeztek ti is bőven! Hogy miről is van szó: Augusztus 19-én szombaton falunapot tartanak Iváncsán, aminek sok éves hagyománya valamilyen autós felvonulás és bemutató is (15:00 óra körül). Mivel sokat járok arra, keltettem némi feltűnést a talicskámmal, és felkérték a HGDC-t, hogy az idei falunapon mutassuk meg magunkat! Sajnos nagyon sokan nyaralnak ebben az időpontban, mégis kezd összegyűlni egy jó kis csapat, amivel már érdemes levonulni. De úgy gondolom hogy azért érdemes lenne a verdáitokkal hozzánk csatlakozni, persze ha ez nem gond nektek, és elfogadjátok a meghívásunkat! Rendezett parkolóban lennének kiállítva a vasak a falu központjában, és polgárőri (esetleg rendőri) felügyelet megoldható ha jelezzük igényünket! Ami biztos nem lesz: reptér, gyorsulási verseny, Dundika és Annácska! De egy autós szépségverseny megszervezésén dolgozok, valamint a győztes autót két bikinis leányzó kezelésbe veszi egy kis samponnal! Várom válaszaitokat, lehetőleg a Carstylingra (Csuby névre), vagy az mcsuby@freemail.hu-ra írjatok, vagy hívjatok a 70/208-6864-en! Köszi!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Logikusabb lenne tán, ha ők jönnének el csütörtökön is. András felvetésére írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 családi meglepi autó(bár nem Gsi de.....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 milyen sok fantázia van abba az asztraklub matricában... sokat gondolkoztak rajta :unsure: http://carstyling.hu/pic/usercar/29571/3.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 A srác volt az alapítója a Corsa Club Hungarynak is, ezért lett ugyanaz a matrica... Hogy minek még egy klub...na azt már ne firtassuk... Meg a verda színét se... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 hát ha abban szól úgy a zene hogy a süket is megvakul akkor igen...... miért?? hogy szól??? szarul...Sound Of Sokol... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 miért?? hogy szól??? szarul...Sound Of Sokol... :unsure: há ponn hogy nem, de ezt Te is toód :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Ejj.. ez már 'hánysokadik club banyek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Jöttem haza Lurdyból, és egy Balázska féle szép kis fekete GTC elég erőszakosan felkostólt...és szerintem nem vágta az elején, hogy mi lehet, mert nem kicsit tünt el a hátam mögött... :unsure: Aztán a harmadik alkalommal, már lehúzta a sötétített ablakát, és atszólt, hogy dolgozó lány jó hangja van mi ez... :D Szal megvolt az élmény... A VTI-sről már nem is beszélve...az még bizti most is töri a fejét...hogy hogy is van ez...De benne legalább volt annyi, hogy amikor látta hogy esélye az 0, már a kövi lámpánál olyan finoman indult el, hogy simán megelölegezték volna neki a korkedvezményes nyugdíjat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 há ponn hogy nem, de ezt Te is toód :unsure: :) :D hát pont ezaz, hogy szar.....csak mély meg magas.....közép meg semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Jöttem haza Lurdyból, és egy Balázska féle szép kis fekete GTC elég erőszakosan felkostólt...és szerintem nem vágta az elején, hogy mi lehet, mert nem kicsit tünt el a hátam mögött... :unsure: Aztán a harmadik alkalommal, már lehúzta a sötétített ablakát, és atszólt, hogy dolgozó lány jó hangja van mi ez... :D Szal megvolt az élmény... Sima 1.4i - nem versenyautó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Na úgy látom ma itt a pihiről szólt az élet... :unsure: vagy mindenki agyonra dolgozta magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Csakhogy legyen valami élet itt...:) Pénteken elkészült a gépem, korrekt lett. Jó ez a Bilstein gátló... :D Utána voltunk gyorsulni egy páran, nagyon jó volt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Csakhogy legyen valami élet itt...:) Pénteken elkészült a gépem, korrekt lett. Jó ez a Bilstein gátló... :D Utána voltunk gyorsulni egy páran, nagyon jó volt. :unsure: Kipuff is jó már?Vagy még rednááá? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Kipuff is jó már?Vagy még rednááá? :unsure: Még redná, mert szombaton nem voltak nyitva a Lenderék, amikor odaértem. Ha de megcsinálják, akkor is rednáááá marad majd. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 A Végén még itt is lesz ismét élet? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 A Végén még itt is lesz ismét élet? :unsure: Én mindent megteszek érte. :D Tegnap voltam autókázni és meglepően sokan bekostoltak. Aztán meg meglepően sokan meglepődtek. :D :lol: Közben teszteltem a futóművet is, és nagyon tetszik a bilstein gátló. Kicsit ugyan lehetne keményebb, de télre így is jó lesz. Bár így is jobb, mint a régi koni legkeményebben, de az már nagyon kivolt szegény... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Én már csak csütörtökön fogok tudni egyet kocsikázni, mert csak akkor fogja tudni a kipufogós megcsinálni a rendszert. :unsure: De akkor pénteken megyek Kecskemétre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Én már csak csütörtökön fogok tudni egyet kocsikázni, mert csak akkor fogja tudni a kipufogós megcsinálni a rendszert. :D De akkor pénteken megyek Kecskemétre. Féltengely nélkül???? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts