Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Akkor én nem megyek el Albertért, ha ennyi vállaklozó emberke akad... :)

ÁÁÁÁÁÁ mennyél csak, abban én is szívesebben ülnék mint egy "simac20xe"-ben vagy egy dübörgő Gastrában.....

Albert, én a helyedben, a motorgenrál helyett inkább az XE-sítésen gondolkodnék el, ha belefér a keretbe.......... :unsure:

ott a pont....

Elküldve
ÁÁÁÁÁÁ mennyél csak, abban én is szívesebben ülnék mint egy "simac20xe"-ben vagy egy dübörgő Gastrában.....

Addig illedelmeskedtek, amíg Albert gyalogolni fog :)

Dübörgő G Astra ? :unsure:

Ez Andris kocsija lenne ?

Elküldve
Én szívesen átadok egyet Ákosnak, nehogy már kimaradjon a tutiból... :)

Már ha neki nem lett rendelve, mert nem iratkozott fel... :unsure:

rendeltem én, csak nem iratkoztam fel a listára... :)

na mindegy, ha nem hát nem :D :lol: :D

gsipolo.jpg

Elküldve
Albert, én a helyedben, a motorgenrál helyett inkább az XE-sítésen gondolkodnék el, ha belefér a keretbe.......... :unsure:

Nincs semmi bajom a C20NE-vel. Még tiltásig se vittem el soha, élete nagyrészét 2000-en tölti, 3 fölé akkor forog ha naon kell.

Ettől függetlenül a gondolkozom a fenti megoldáson :)

Elküldve
Addig illedelmeskedtek, amíg Albert gyalogolni fog :)

Dübörgő G Astra ? :unsure:

Ez Andris kocsija lenne ?

hát ha abban szól úgy a zene hogy a süket is megvakul akkor igen......

Elküldve

Ákos, meg Piiista...bár valszeg, Piiistára kicsi lenne, de ha gondoljátok, és tényleg szívesen adok az enyimből...aztán nemsoká úgy is lesz új...találjátok ki, aztán szóljatok... :unsure:

Elküldve

Ákos: nem vették komolyan hogy minden szinből.. asszem írták is :unsure:

Én meg nem biztos h ki tudok menni ma, de kell a polóm.. ne adjátok el, ki , le stb. a zsetont is adom..nem lépek le :)

Elküldve

Kb. 8 szín van és a felirat is lehet még újabb ugyanennyi szinű. Valamint még van galléros és nem galléros verzió is. Sok lett volna ha mindegyikből kérsz egyet. De a Coupe még meg is kérdezte, hogy a konkrét rendelésnél hol vannak azok, akik csak általában írták, hogy kell nekik. :unsure:

Elküldve
Nincs semmi bajom a C20NE-vel. Még tiltásig se vittem el soha, élete nagyrészét 2000-en tölti, 3 fölé akkor forog ha naon kell.

Ettől függetlenül a gondolkozom a fenti megoldáson :unsure:

Majd SárgaGSi cartárs belevisz a tutiba, amúgy meg pl. Demónál van még egy komplett cuccos, és sztem baráti áron meg tudnátok 1ezni, talán beszereléssel együtt is........

Elküldve
Kb. 8 szín van és a felirat is lehet még újabb ugyanennyi szinű. Valamint még van galléros és nem galléros verzió is. Sok lett volna ha mindegyikből kérsz egyet. De a Coupe még meg is kérdezte, hogy a konkrét rendelésnél hol vannak azok, akik csak általában írták, hogy kell nekik. :unsure:

Most mondjam azt, hogy hívtalak, de nem vetted fel és vissza sem hívtál ? :)

Elküldve
Amúgy kinél vannak a pólók? kit kell zargatnom majd? :unsure: Tom nálad?(még közel is vagy hozzám)

Még nincsnenek meg a pólok.

Elküldve
Most mondjam azt, hogy hívtalak, de nem vetted fel és vissza sem hívtál ? :unsure:

Pontosan tudod, hogy milyen volt a telefonom. Ha látom hogy kerestél visszahívtalak volna. Ettől függetlenül kértünk mindenkit hogy írja le hogy mit rendelt (pont az ilyenek elkerülése végett...).

Elküldve
Még nincsnenek meg a pólok.

Akkor egyébként nem lehetne leadni egy utórendelést??? És azt még csapja hozzá a spinkó?

Mert ha meglátják úgy is akarnak még páran... :unsure:

Elküldve
Akkor egyébként nem lehetne leadni egy utórendelést??? És azt még csapja hozzá a spinkó?

Mert ha meglátják úgy is akarnak még páran... :D

De. Nyilván lehet bármikor utánarendelni. Csak azt mér szeritnem nem fogja elhozni az István a saját pénzén. :) :unsure:

Elküldve

jah meg ugyis van uj logo tehát a mostani termés mehet a kukába :unsure:

de lehet nekem is lesz 1 plusszban....legalábbis azt mondtátok, hogy a galléros nagyobb mint a sima....pedig a sima M-es is akkora mint egy felülméretezett L-es

Elküldve
Pontosan tudod, hogy milyen volt a telefonom. Ha látom hogy kerestél visszahívtalak volna. Ettől függetlenül kértünk mindenkit hogy írja le hogy mit rendelt (pont az ilyenek elkerülése végett...).

Már tudom, de akkoriban nem tudtam.

De a polók kapcsán nem hívtalak :unsure:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.