redline Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 "Omegából még akár lehetséges is, hogy 100ezer km alatt futott" Bocs, de ez eléggé irreális szám egy lassan 20 éves autónak, ami ráadásul közkedvelt kilóméterfaló típus... szokták ugye káposztaszállítónak is becézni. :unsure: Németországban meg a nyugdíjasok divatja az utazás... :D Van rá lovetta rendesen. :) de nem mer vele menni, meg nem mer kimerészkedni a pályára mert fél...és még ez a jobbik eset és nem megy félig vakon/süketen a forgalomba usa-ban rengeteg ilyet láttam, nyugdijasok de nem mernek 40 mph-nál goyrsabban menni de csak a boltig járnak el hetente 1x ami 3-4-5 mérföld, mert az orso meg a haverok ott vannak ugyanabbna a lakóövezetben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 "Omegából még akár lehetséges is, hogy 100ezer km alatt futott" Bocs, de ez eléggé irreális szám egy lassan 20 éves autónak, ami ráadásul közkedvelt kilóméterfaló típus... szokták ugye káposztaszállítónak is becézni. :unsure: Németországban meg a nyugdíjasok divatja az utazás... :D Van rá lovetta rendesen. :) Ha nyugdíjasok utaznak, akkor nem saját kocsival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Ha nyugdíjasok utaznak, akkor nem saját kocsival. stoppolnak? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Látszik nem sokat vagytok a Balatonon és a délnyugat vidéken. :) Én ott nőttem fel, láttam sok dolgot. :unsure: De visszatérve az edeteti témához: le merném fogadni, hogy abban a motorban csak rámondás alapján van annyi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Látszik nem sokat vagytok a Balatonon és a délnyugat vidéken. :) Én ott nőttem fel, láttam sok dolgot. :unsure: De visszatérve az edeteti témához: le merném fogadni, hogy abban a motorban csak rámondás alapján van annyi... :D Az lehet, de én csak azt mondtam, hogy van olyan is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Az lehet, de én csak azt mondtam, hogy van olyan is. Csak azt a pár kivételt nem magyarországon találod... Ide csak az olcsó alkatrésznekvalót hozzák, az ilyen keveset futott megkímélt daraboknak még ott is megvan a fizetőképes kereslete. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Pedig van ilyen, és ha akarom én hozom be. Ez csak egy példa Mint mondtam szép állapotban van a motor, srác aszonta nem volt még soha leszedve róla a hengefej. Még annyi hogy svájci papirja van a motornak. Srácok, ki tudna vki vinni XVI-ból (Rákosi & János sarok) Lurdyba? One-way ticket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Azt ugye te sem veszed komolyan, hogy abban a kadettben ennyi van? :unsure: Szerintem egyébként csak elírták :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Azt ugye te sem veszed komolyan, hogy abban a kadettben ennyi van? :unsure: Szerintem egyébként csak elírták :) Rákerestem az 50ezer km-nél kevesebbet futott Kadettokra, és két oldalnyi result lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Albert késöbb megmondom jó? Már ha nem derogál, hogy turbóval mennék... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Fúúúúúúúúúú nem már. Miért nem lehetne ennyi benne ? Nagyátlag nem ez, de lehet ilyen is. PONT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Albert késöbb megmondom jó? Már ha nem derogál, hogy turbóval mennék... :unsure: :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Rákerestem az 50ezer km-nél kevesebbet futott Kadettokra, és két oldalnyi result lett... Abból a két oldalból talán ha 2db van úgy ahogy írták... és az a kettő nem 300 júrós árban lesz... és azok maradnak a helyi "fanoknál". :unsure: Bocs a pesszimizmusomért, már 6-7 éve mozgok rendesen ebben a körben, de nem láttam még általad említett "kiskmszámú" régi autót itt az országban, amit bontásra hoztak. Csak néhány csalódástól akarlak megkímélni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 . :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Csak néhány csalódástól akarlak megkímélni. :) El ne mond neki, hogy nincs Mikulás mert lehet, hogy nem heverné ki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Srácok, ki tudna vki vinni XVI-ból (Rákosi & János sarok) Lurdyba? One-way ticket. Ki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Még nem tutkó...de amint tom szólok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Akárki is jön el értem végül - köszönöm, és 30/2575709 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 El ne mond neki, hogy nincs Mikulás mert lehet, hogy nem heverné ki :unsure: Méééé, nincs???? Újra kell gondolni az életem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 El ne mond neki, hogy nincs Mikulás mert lehet, hogy nem heverné ki :unsure: Na ja, neked sem sikerült :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Aki rendelt szipi-szupi GSi Club Hungary pólókat és jön Lurdyhoz az hozzon pénzt ha lehet. Kösziiii! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 ....szipi-szupi.... Ezt a stilust igazán elhagyhatnád tán :unsure: Sokan nem fizettek még ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 és nekem csináltattatok??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Viszek lóvét... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 és nekem csináltattatok??? :unsure: Nem látom a neved a listán. Feliratkoztál? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts