Tom Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Papiron még Te vagy a fönök :unsure: Akkor asszem meg is van a legszebb leköszönő feladatod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Nem papíron már lemondtam...de ettől még én vagyok a főnök... :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Akkor a lényeg nem változott :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Most végül is kié a gsiklub.hu???? Azt tom, hogy a Titán nevére lett megvéve, de most Norbi fizette? Vagy senki? Vagy mi van evvel? :unsure: ugy volt, hogy kifizetem cska regelje be az Attila mert ugy gyorsabb csak közben p@raszt voltam és elfelejtettem neki pénztadni érte amint utalnak nekem is azt hiszem tényleg ideje lenne pótolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 ugy volt, hogy kifizetem cska regelje be az Attila mert ugy gyorsabb csak közben p@raszt voltam és elfelejtettem neki pénztadni érte amint utalnak nekem is azt hiszem tényleg ideje lenne pótolni :unsure: Kifizetem én akkor. Beszéljek vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Ha a lehetőség adott, hogy meg lehet venni...vagy tisztázódik, hogy ki is valójában... akkor szerintem dobjuk össze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Támogatom Én is az ötletet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Ha a lehetőség adott, hogy meg lehet venni...vagy tisztázódik, hogy ki is valójában... akkor szerintem dobjuk össze... O.K én is benne vook. Ja és a logo nagyon zsír szerintem :unsure: . Ha ez marad akkor nekem kell egy nagy meg két kicsi, mert a régiknek a félkörív végei feljöttek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Kész a logó terve.Remélem ez már mindenkinek tetszik,de azért nyugodtan véleményezzétek,András bírja a kritikát.Végülis csak 1hete ezzel játszik :unsure: :) :D logoterv Háát ha már változtatni kell, akkor inkább ez :lol: az előbbiek nekem kicsit tul grafitisek voltak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 :unsure: :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 A maszk csapnivaló, de a többi okés.Viszont ezen is fordítva van a G Astra oldalirányjelző! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 A maszk csapnivaló, de a többi okés.Viszont ezen is fordítva van a G Astra oldalirányjelző! :unsure: Szerintem nem lenne rossz, csak így kajlának tűnik az index helyzete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Ha a lehetőség adott, hogy meg lehet venni...vagy tisztázódik, hogy ki is valójában... akkor szerintem dobjuk össze... Én is dobnék bele egy kis zsét. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 6800-at? :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 6800-at? :D :) Hát ha annyi kell :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Szerintem nem lenne rossz, csak így kajlának tűnik az index helyzete. Pontosan egyetértek Pestával! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 http://img233.imageshack.us/img233/6901/astra4hf.jpg :) :D :lol: :D Szerintem suta az egész... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 pedig one 1 fóti srác neki hason lámpáje van anno a kszenont csak ebbe tudták beletenni :unsure: link Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Szerintem suta az egész... :unsure: de ugye a felnikkel nincs baj? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 pedig one 1 fóti srác neki hason lámpáje van anno a kszenont csak ebbe tudták beletenni :) link Ez a polírozott leömlő miatt 180 paci? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 jajjj de izé vagy :unsure: meg vannak kék ledek, meg kezdő soförnek nem ajánlja... ez igy má 180 shimán megvan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Szerintem nem buli hogy felvásárlunk minden domainnevet oszt fizetjük mert ettől nem lesz jobb/szebb/több a klub. - gsi.hu is ott van oszt az sincs ott... Nem szemrehányás, csak kérdem hogy MINEK a (még egy) honlap? Motorcsere projektet lemondtam. motor 60 munka 40 vezérlés 22 mocibakok ? - attól függ hány ment tönkre 5 - 30 plusz akármi Ez 150-ből sem áll meg. Ennyi lóvém perpill nincs egyben. A moci amúgy egy Omegából származik, 88-as évjáratú, 55ezer kilométer van benne az eladó szerint, de tényleg szép állapotú. Gelko, ha gondolod csapj le rá, ugyanaz a srác árulja aki a bőr üléseket. Tököl - 20/9605178 Valamilyen Peti :unsure: Ma este elutazom, lehet Lurdyba még ki tok nézni egy órára, oszt legközelebb csak next csütörtökön leszek. Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 ....pedig one 1 fóti srác neki hason lámpáje van.... Na így mánnn korrektebb. Szerintem suta az egész... :unsure: Az Bambi, amikor megbotlik egy fűszálban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 "egy Omegából származik, 88-as évjáratú, 55ezer kilométer van benne az eladó szerint" Wuhhhahhhaaaaaa! :unsure: :) Az Bambi, amikor megbotlik egy fűszálban :lol: Mi van Pisti, megnézted az estimesét, és mély benyomást tett érzékeny lelkedre? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 ....A moci amúgy egy Omegából származik, 88-as évjáratú, 55ezer kilométer van benne az eladó szerint.... Igazán örvendetes, hogy vannak ilyen alacsony futásteljesítménnyel rendelkező motorok 88ból :unsure: ....Mi van Pisti, megnézted az estimesét, és mély benyomást tett érzékeny lelkedre? :).... De aktív lettél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts