coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Látom nagyon kipihented magad :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 ...arról nem beszélve, hogy addigra az összes GSI a rozsda martalékává fog válni... :lol: :) Hát igen, szorít az idő... :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Vagy kérjünk be jó sok helyről referenciamunkát...aztán abból amelyik jó azt használjuk..mindenki ezt csinálja... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Vagy kérjünk be jó sok helyről referenciamunkát...aztán abból amelyik jó azt használjuk..mindenki ezt csinálja... :lol: Szerintem igen. Legyen már ott valami. 30ezeret össze tudunk dobni GSi-sek, max. nem eszem 3 napig... :unsure: Mondjuk még a Redi GSi-jét is pénzé tehetnénk, aztán kipótuljuk, hogy meglegyen a 30. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Kész a logó terve.Remélem ez már mindenkinek tetszik,de azért nyugodtan véleményezzétek,András bírja a kritikát.Végülis csak 1hete ezzel játszik :unsure: :) :D logoterv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Én nem bírom ki 3 napig kaja nélkül... :) Vagy max úgy, hogy 40-50 sajtburit megveszek előre...és akkor 3 napig csak kihúzom valahogy, hogy nem költök kajára... :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 A gsi.hu felíratot ne nézzétek azt töröljük,csak András megelölegezte a Redinek. Szerintem igen. Legyen már ott valami. 30ezeret össze tudunk dobni GSi-sek, max. nem eszem 3 napig... :unsure: Mondjuk még a Redi GSi-jét is pénzé tehetnénk, aztán kipótuljuk, hogy meglegyen a 30. :) :D Azért nem fog ebbe belemenni mert akkor már a mienk is lenne az oldal :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Kész a logó terve.Remélem ez már mindenkinek tetszik,de azért nyugodtan véleményezzétek,András bírja a kritikát.Végülis csak 1hete ezzel játszik :unsure: :) :D logoterv Ha vizszintes lenne a felirat a fordmérőben az nem lenne jobb? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Redi ezt az András csak neked csak most csinálta :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Anti ne tudd meg milyen jól állok anyagilag so ezért volt nekem jóhír a zsé... meg 1 embör be is húzott ha lesz 5 percem m1ek oszt.... nu mire akartok megint pénz kiqrni :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Anti ne tudd meg milyen jól állok anyagilag so ezért volt nekem jóhír a zsé... meg 1 embör be is húzott ha lesz 5 percem m1ek oszt.... nu mire akartok megint pénz kiqrni :?: Milyen megint :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 hát én soxor csak skubizok mennyi pénz tudtok mennyi mindenre kitenni :) ezért írtam.... akkor térjünk vissza a kérdésemhez :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Redi ezt az András csak neked csak most csinálta :) :unsure: Ezért most kikapok mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Ezért most kikapok mi? Ugyan már :) Ha vizszintes lenne a felirat a fordmérőben az nem lenne jobb? :D Tessék :unsure: http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...b/GSI_xxxx1.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 so kupé pappa mire akarunk 30Kt összedobni :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Kész a logó terve.Remélem ez már mindenkinek tetszik,de azért nyugodtan véleményezzétek,András bírja a kritikát.Végülis csak 1hete ezzel játszik :) :D :lol: logoterv komolyan mondom elöször észre sem vettem hogy a .hu-s verzio van fenn...de elsőre beleszerettem ebbe a logoba mert NAGYON jó!!! Igaz nem tűnik olyan extrának mint az előző de legalább informativ ami többet ér sztem :D Andris nagyon jo lett a logo! :) Ezért most kikapok mi? ööö izé....felhasználhatom? mert akkor kitenném.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 so kupé pappa mire akarunk 30Kt összedobni :?: A www.gsi.hu oldal design-ra hogy végre müködjön az oldal :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Én nem bírom ki 3 napig kaja nélkül... :) ezt tudjuk :) :D A www.gsi.hu oldal design-ra hogy végre müködjön az oldal :lol: Megmondom őszintén kicsit kényelmetlenül érezném magam ha az oldalamra más pénzét fogadnám/venném el :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 komolyan mondom elöször észre sem vettem hogy a .hu-s verzio van fenn...de elsőre beleszerettem ebbe a logoba mert NAGYON jó!!! Igaz nem tűnik olyan extrának mint az előző de legalább informativ ami többet ér sztem :) Andris nagyon jo lett a logo! :D ööö izé....felhasználhatom? mert akkor kitenném.... :unsure: :D ment a mail :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 ööö izé....felhasználhatom? mert akkor kitenném.... :unsure: De ha kirakod akkor a gsi.hu egybe olvad a gsi club hungary-val az nem baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 De ha kirakod akkor a gsi.hu egybe olvad a gsi club hungary-val az nem baj? a kilomáterórásra (amin ott az under const. felirat) arra gondoltam, nem a matricatervre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 tudom nektek sincs sok ídőtök, de ha már ennyi kocka one köztünk miért nem csináljuk magunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Megmondom őszintén kicsit kényelmetlenül érezném magam ha az oldalamra más pénzét fogadnám/venném el :unsure: :D Most komolyan,szerintem nem kell kényelmetlenül érezned magad,ha nem ebből akarsz meggazdagodni akkor nincs ebben semmi próbléma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 tudom nektek sincs sok ídőtök, de ha már ennyi kocka one köztünk miért nem csináljuk magunk? épp erről beszéltünk mult csütörtökön (tudod amikor mentél kerepesein mellettem csak nem láttál) én nem értek a grafikához, meg dizájnhoz (mármint a webeshez nem) meg nem látom, hogyan nézne ki jól amit le lehet kockából fejleszteni azt megoldom valahogy, de ha "látni kell" abban gyenge vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 tudom nektek sincs sok ídőtök, de ha már ennyi kocka one köztünk miért nem csináljuk magunk? Ha értenénk hozzá....már rég kész lenne :unsure: épp erről beszéltünk mult csütörtökön (tudod amikor mentél kerepesein mellettem csak nem láttál) én nem értek a grafikához, meg dizájnhoz (mármint a webeshez nem) meg nem látom, hogyan nézne ki jól amit le lehet kockából fejleszteni azt megoldom valahogy, de ha "látni kell" abban gyenge vagyok Akkor leülünk és összedobjuk és ha jó akkor majd valaki csinál belőle webet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts