redline Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Ez kb. egy literrel több, mint nekem. Szerintem egyáltalán nem vészes. de nem ez a mérvadó.....te mennyit mész átlag autóuton vagy páláyn? :unsure: Gondolom te is 90%-ban városban használod, és ahogy olvasom neked 10 körül szokott alakulni igazából az zavar, hogy 360-380km-nél már világít a lámpa (nem villog hanem folyamatosan ég) és bc szerint 50km-nél kevesebb a megtehető....pedig nem kellene neki ennyit ennie Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Én simán elmegyek 10alatt klimával most nyáron.Szerintem is sok egy kicsit a 12környéke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 az szakszi barétom én most mentem vegyesben (város, pálya 200, főút) 550kmet 1 tankkal.... Az egyikkel 800 km-t megyek egy tankkal a másikkal meg 600-at kb. :) :D Redi nemlehet,hogy szar helyen tankolsz? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Redi nemlehet,hogy szar helyen tankolsz? :unsure: végigpróbáltam kb 3-4 kutat és többfajta benzint (sima 95, 98v-power, 98) de szinte mindig "centire" ugyanez a fogyasztás jön ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Azért ez gáz - nem gondoljátok? Este lefényképezem nektek a BC-met :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Azért ez gáz - nem gondoljátok? Este lefényképezem nektek a BC-met :unsure: Hidd el a tied sem fog jobban fogyasztani 13 év mulva, a 8. turboval... :D Majd mehetsz a Hernáddal motorgenerál tanfolyamra, úgy jobban jártok anyagilag. :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Nem lesz ez jó.. 35-40-et mondott a melóra, plusz ugye akkor vezérléscsere a mocin (szíj, görgő vizpumpa) + az igyisugyis cserélendő motortartó bakok... Végleges ár holnap. De szerintem ez már sok lesz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Nem lesz ez jó.. 35-40-et mondott a melóra, plusz ugye akkor vezérléscsere a mocin (szíj, görgő vizpumpa) + az igyisugyis cserélendő motortartó bakok... Végleges ár holnap. De szerintem ez már sok lesz :unsure: Ez legalább hawercsóka? Mert akkor határeset.Máskor csak a vezérlésre rá lehet költeni ennyit, vízpumpával, munkadíjjal, + sallangok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Redi nem akarlak elkeseríteni de az Omega fogyija a BC szerint 8.9 :) :D :lol: lendületesen, lakotterületen kívül :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Miket ki nem találnak :) :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Ez legalább hawercsóka? Mert akkor határeset.Máskor csak a vezérlésre rá lehet költeni ennyit, vízpumpával, munkadíjjal, + sallangok. Nem mondanám havernak. Még kint van a moci, tehát azon simán cserélnek mindent. Sajna az anyagok még nyilván + költség, gondolom nem kevés. 50? Egy kérdésem viszont van. Az lehet hogy Omega C20NE motorja egyazegyben bemegy az enyémbe? :unsure: Merthogy az ugyebár hosszában van benne, enyimben meg keresztbe van... Csak ennyi a különbség? :) Na megkérdi az anyagárakat holnapra, és akkor megint hivom és majd megint irok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Miket ki nem találnak :) :D :unsure: ez mezei légszűrő csak előre van hozva ? vagy mi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 ez mezei légszűrő csak előre van hozva ? vagy mi ? olyasmi,csak azt nem értem hogy oldalt szívja be a levegőt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Redi b@szki! :unsure: Menj el egy szakihoz és méresd meg azt a nyamvadt dízelGSi-t végre! :) Amíg itt eszmétcseréltek már rég kiderült volna mi a gond! Halkan jegyzem meg,45lityóval 882km-t mentem,60%-ka város rövidtáv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Már elvitte és nem mutatott ki semmi hibát :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Már elvitte és nem mutatott ki semmi hibát :) Valami gebasz csak van,ha ennyit eszik a jószág! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Tech1 szerint semmi sincs vele,és ez talán nagyobb baj mintha lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 a mechanikus hibákat a Tech müszer nem mutatja ki... és adatlistát vizsgálva nagyobn nehéz rájönni, hogy mi a gyik. mi is k.sokat szoktunk szopni az ilyen autókkal, aminek nincs baja, de mégis van. nem lehet hogy a user okozza a bajt? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Coupenak: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Egy kérdésem viszont van. Az lehet hogy Omega C20NE motorja egyazegyben bemegy az enyémbe? :unsure: Merthogy az ugyebár hosszában van benne, enyimben meg keresztbe van... Csak ennyi a különbség? :) Elvileg csak motortartóbakot kell cserélni rajta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Albert: belemegy hiszen Opelosfaternak is omega moci van a kadétban, és az szinte meg1ezik az asztmájéval..... én bord compom meg néha 7-8as átlagfogyit ír ki ami igencsak irreális... Kadett bc-ről vki vmi véleményt tud nyilvánítani????? (lemérni ugye nem tom mer nem wörking a km számláló :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 a mechanikus hibákat a Tech müszer nem mutatja ki... és adatlistát vizsgálva nagyobn nehéz rájönni, hogy mi a gyik. mi is k.sokat szoktunk szopni az ilyen autókkal, aminek nincs baja, de mégis van. nem lehet hogy a user okozza a bajt? :unsure: Kompressziómérés volt?? Tudom uncsi, hogy ez a vesszőparipám, de sztem pontosabb adatokat lehet megtudni a motor állapotáról, mint Tech-el ha nincs hibakód.......... Ha pedig a kompresszió okés, akkor lehet tovább nyomozni, hogy esetelg nem-e v.mi beállítási problem okozza a bajt, meg a piszoksok fogyit............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Tomi ejj de szép eza cara1 :unsure: Az dezent guriga rajt' ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Na szegasztok srácok! Hazaértem a nyaralásból, megpróbálom újra felvenni a ritmust... :unsure: Geri! A lóvéd meg a héten meglesz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Anti ilyen szép hírt még sosem hoztál nekem :unsure: Bemenjek vmleyik este feltartani munkálatod meg csaocsogás meg kávé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts