loree_gsi16v Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Ma én is lemosattam öcsémmel :) , de itt is esik mint állat :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Ide meg napokok óta nem sok jut.... csak 1-1 pici záporka Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 történés2 :unsure: Hát ezzel mi történt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 ha eladő lenne az Azev eladó lenne az OZ :unsure: megérne neked 200kilót?mert alatta bizti nem adnám el Valaki felrakhatná a Blitz Hits képeket ftp-re vagy valamire, hogy le lehessen tölteni :) :D :lol: Mond meg hova töltsem fel és csinálom is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Hát ezzel mi történt ? Elsüllyedt, itt a sztori ha tényleg érdekel De hogy ne legyek off, GSivel mentem le Balcsira :) (És GTE-vel jöttem haza :unsure: ) Na kikapcs mielőtt beb*sz a villám a hálóba! Mond meg hova töltsem fel és csinálom is :D gsi.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Ma vittem volna "vizsgáztatni a Sárgát de le kellett volna a 15"-os kerekeket cserélni mert "nagyok"(???)..... ilyen esőben vhogy nincs kedvem kereket cserélni......... Fax kivan....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Ma vittem volna "vizsgáztatni a Sárgát de le kellett volna a 15"-os kerekeket cserélni mert "nagyok"(???)..... ilyen esőben vhogy nincs kedvem kereket cserélni......... Fax kivan....... Hogy hogy nagyok?Ki mondta ezt? :unsure: Ha gyári váltó méret,nem értem mi baj vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Ma vittem volna "vizsgáztatni a Sárgát de le kellett volna a 15"-os kerekeket cserélni mert "nagyok"(???)..... ilyen esőben vhogy nincs kedvem kereket cserélni......... Fax kivan....... és annál az autónál az volt a legnagyobb baj??? :unsure: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Elkezdtem feltölteni a képeket összetömörítve,de nagyon lassan megy fel föleg hogy kb 400MB.Ha kész belinkelem és lehet töltögetni.Redline ha akarod akkor töltsd fel a gsi.hu ra hogy a többiek képét is feltudjam majd ide tölteni,mert csak 500MB az ingyenes tárhely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 namost felnit már én is kérdeztem ismerem is embört már bizniszeltünk és mielött árról beszéltünk volna mondta h kapott 250es ajánlatot és csók. a kérdésem a köv, ill kérdéseim SXP 380as árat akar az lcdért? én nem tudok vmit (mostanában nem nagyon gsizem)? mert utoljára még 10ropiról indult az lcd.... a másik Albert ki süllyedt el s miért? s ennek mi köze a gsivel mentem és gtevel jöttemhez? a felnis dolgot meg nem értem mert mozaikoztam és 16-215/40el simán ment át... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 a kérdésem a köv, ill kérdéseim SXP 380as árat akar az lcdért? én nem tudok vmit (mostanában nem nagyon gsizem)? mert utoljára még 10ropiról indult az lcd.... Ha jól emlékszem akkor azért ennyi mert astrához van alakítva és minden úgy van megcsinálva hogy össze kell csak dugni a csatlakozót,de ez vectra digit,nem kadett azért az amúgy sem 10ropi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Ide meg napokok óta nem sok jut.... csak 1-1 pici záporka szombaton azért picit komolyabb volt.... nem is tudtam h ilyend drágák a felnijeid coupe..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 de nem is 100 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 de nem is 100 :) a lurdynál őt kell felküldeni kajáért addig mehet a kerékcsere :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 nem is tudtam h ilyend drágák a felnijeid coupe..... :D Ennyit biztos nem kapnék érte,de ha azt vesszük hogy a Norbi 150körül vette az OZ-t akkor talán olyan 170ezret talán kapnék érte :unsure: de nem is 100 :) gondolom úgy van vele hogy egy próbát,mert most nagyon kell neki a pénz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 szép próba... nu majd megkérdezem tőle... Gelko nem érteni téged :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Gelko nem érteni téged :unsure: azt még Coupe felnijeire irtam csak a te hszed volt az uccsó ezért reflexből rányomtam :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 a lurdynál őt kell felküldeni kajáért addig mehet a kerékcsere :unsure: Van rajta 2db kerékőr :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 erre a feltöltősdire már én is gondoltam, ha István ki tudja hozni pl csütörtökön akkor föltölöm az esetleges videókkal együtt és igy nem a tar.hu-s tarhelyedet pazaroljuk erre Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 erre a feltöltősdire már én is gondoltam, ha István ki tudja hozni pl csütörtökön akkor föltölöm az esetleges videókkal együtt és igy nem a tar.hu-s tarhelyedet pazaroljuk erre Azt direkt erre csináltam :) már csak 10% a feltöltés végéig :D Más! Lehet mégis csak kellene valami másik logó mert ezt most találtam a holland fórumon. Ez így már kicsit gáz,legalábbis nekem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Más! Lehet mégis csak kellene valami másik logó mert ezt most találtam a holland fórumon. Na erre van pár tervem :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 coupe miért gáz? az összes gsi euban széria klubjelzéssel lessz ellátva :unsure: a ferrari beragad a startnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Na erre van pár tervem :D :D Ne fogd vissza magad :lol: :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Ne fogd vissza magad :D :lol: :unsure: sztem nem gáz....és ha ez van már pólókon meg mindenhol akkor kár hozzányúlni...-bár én nem is vagyok gsi-s szóval :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 sztem nem gáz....és ha ez van már pólókon meg mindenhol akkor kár hozzányúlni...-bár én nem is vagyok gsi-s szóval :) :D Szerintem sem necc annyira. Mi is átvettük, ez benne van a pakliban. Ha jól néz ki a mostani (szerintem igen), akkor kár bántani. De azért minden tervre nyitott vagyok. :lol: coupe miért gáz? az összes gsi euban széria klubjelzéssel lessz ellátva :D a ferrari beragad a startnál? Akár beragad, akár nem, azért jót megy a Smart... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts