aztec Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 azaz Tom ő hozta nekünk a féltengelyt győrből Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Ez nem egy B Corsa????? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 De az. Még kevesebb hely van a motor mögött, mint egy A Corsában, de asszem 4 cm-rel szélesebb a motortere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Itt vannak a képek a blitz-hitsről de sajnos csak a konvertálás feirat látszik :unsure: viszont ha rákattintotok a képre akkor behozza nagyban.Remélem hamar jó lesz,ha nem akkor oda adom a Norbinak és felteszi a gsi.hu-ra. Este lesznek még képek mert Anti is oda adja az ő képeit,azt is feltöltöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 elöl volt 1edül necces... de srác elmondása szerint végül befért astra hütővel is. nomeg sfi doboz alapból kuka mert az már utastérbe logott volna be. meg ugye nyúlványnál kisebb sérülések, gondolom az implantció miatt... mintt SXPnél is... jah meg az 1ik bak az nem gyári hanem hekkelt volt, a hely miatt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 nah majd toljatok még képeket :) @coupe igen szhép lesssz a vasad, ha így folytatod. asszem bazs korszak után örül a caravan :lol: nekem meg ismét volt történés: m7 200 bal ft elhagyta magát :unsure: Nah akkor mégiscsak féltengely volt amit mondtál? emlékszel, mondtam h arra gondolnék, de nem akarok, mert az gáz, és csak nem mán az van.. no meg h csak melegen csinázta, az is érdekes történés .. :S mennyire hagyta el magát? totál szétszállt? jah most láttom van még tovább.. el kellene elösször olvasnom végig a történéseket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 ez a legkomolyabb coupe :unsure: http://img.tar.hu/gsicaravan/img/24340895.jpg Szép kép, de mérete miatt levettem linkre, mackosajt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Mögöttünk parkoltak pár sorral...svédek... :) Volt lennt egy aranyszínű Kadett kombi, amialatt négykerékhajtás, racer géptető, lámpa, lökös, és benne egy v6 kompressoros darab... 12.1-et ment 400-on... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Az már elég komoly. :unsure: Te milyen idöt mész 400-on? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Sajnos a "tuning" csak 200m-ig bírja :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 m7 zooztam lefele 200al győrnek embeeer.....most mérnek mindenhol, tele van yarddal :unsure: viszont az a 3 lotusos kép laza :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Közöm sincs az elinduláshoz...nagyon szarul megy...rég mentem... Nem tom 5000 fölé pörgetni, mert a generátor gyengesége miatt elveszi a gyújtást...és csak állunk egy helyben... Tök más volt a lámpa mint itthon szokott... Slick nem volt... különben sem tok gyorsan váltani... ..meg a váltó sem bírná... ...meg kraft sincs a kocsiban... ...meg csak 95-öst tudtunk tankolni... Na és így mentem 14.6-ot...szóval szar... Jó generátorral, Slikkel, jó indulással 13körül tudnék menni...lehet, hogy 12,9-et, de nem hiszem, hogy ez lenne a fix...ez már úgy ha minden klappol... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Norbi jövöre neked is ki kell jönnöd és nincs semmi kifogás,felejthettettlen élmény kár kihagyni,de ez szól mindenkinek :lol: :unsure: :D Azt se felejtsd el hogy az összes cucc a kocsiban volt,mert nem tudtuk hova pakolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Na azért vasárnap mi is 1 óra 10 perc alatt a szállodában voltunk a határtól... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Na azért vasárnap mi is 1 óra 10 perc alatt a szállodában voltunk a határtól... :unsure: Ami olyan 170km :) és ebböl kb 5perc volt hogy ki kellett kerülni egy ukrán kisbuszt ami felborult a belső sávban.Azt is lefényképeztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 a képek még mindig konvertálás alatt vannak :) Anti akkor mos tényleg szent a béke ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Viszont este ha meglátod a képeket amiket az én gépemmel csináltunk...na ez sem egy profi masina, de ég és föld...nekem egy sem lett homályos, meg sötét...na jó én sötétben nem is fényképeztem vakuval ablakon keresztül... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Norbi jövöre neked is ki kell jönnöd és nincs semmi kifogás,felejthettettlen élmény kár kihagyni,de ez szól mindenkinek :D :unsure: :lol: ne is mond, most nézegetem a képeket meg olvasom amiket irtok ilyenkor annnyira sajnálom, hogy nem jjutottam ki.....de most pl a hétvégén Gyenesdiásra sem tudtam lemenni (Keszthely mellett) mert annyira nincs $ :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Már a 100. képnél tartok. :D Még jó sok van hátra. http://img.tar.hu/gsicaravan/img/24341831.jpg#3 Szép! :unsure: És még kígyó is van benne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Viszont este ha meglátod a képeket amiket az én gépemmel csináltunk...na ez sem egy profi masina, de ég és föld...nekem egy sem lett homályos, meg sötét...na jó én sötétben nem is fényképeztem vakuval ablakon keresztül... :unsure: :D Az én képeim se homályosak :lol: 1-2kivételével :) meg kellene tanulnom használni a fényképezőt,mert automata beállításokkal ennyit tud ha nem jók a fényviszonyok,de lusta vagyok elolvasni a használati utasítást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Hát hogy szent azt nem tom, de beszélő viszonyba vagyunk az bizti...és én nem vagyok haragtartó figura... Demó! Nekem az A corsak jöttek be legjobban...volt egy aranyszínű, majd bizti látsz arról is képet... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 ne is mond, most nézegetem a képeket meg olvasom amiket irtok ilyenkor annnyira sajnálom, hogy nem jjutottam ki.....de most pl a hétvégén Gyenesdiásra sem tudtam lemenni (Keszthely mellett) mert annyira nincs $ :unsure: :) Ezért kell félre rakni mostantól havi 2000ft-t és akkor nincs gond a pénzel.Amúgy csak a német benzin árakkal van gond,mert elég drágán mérik az üzemanyagot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Ebben mi a tükk? 4x4 turbó? http://img.tar.hu/gsicaravan/img/24341906.jpg#3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Vagy nem kellett volna így nyomni...és akkor feléből megjárjuk... :unsure: Ebben mi a tükk? 4x4 turbó? http://img.tar.hu/gsicaravan/img/24341906.jpg#3 Ha jól emléxem ez csak hátsókerekes volt... De Coupe látt is menni talán, mert mi bennt álltunk a sorban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Tényleg nem rossz az az arany a Corsa, de más felnikkel még szebb lenne. Nem tudom, hogy miért kell mindig mindenhova Vauxhall jelet rárakni, mikor ezek mind Opelek. :unsure: Az Opel jel ráadásul sokkal szebb, de a legszebb mégis mindenféle jel nélkül. :) Ez az Angel Eyes milyen kocsiról lehet? Pólóról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts