Demó Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 Idén még nem álltak össze a dolgok, de jövöre szeretnék én is menni Blitz- Hitsre. :unsure: Coupe, szép a lökös, de ha ezt fölrakod, akkor már nagyon kellenének a küszöbök is. :) Diny, küldted már a konzolt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Inkább azon törd a fejed hogy kerül vissza a gyertyakulcs az Tarrhoz :) mert azt elfelejtettük átrakni a kocsimba. Este lehet, hogy arra gurulok, és átdobjuk... De amúgy hova tetted??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Na itt egy videó az egyik bécsi alagúti mókázásról... :unsure: 197km/h A videózás Sonique autójából készült, én meg topogok mellette...csak nem mindig látszom a sötétben... De a hang az kircsi volt... :) Bécs alagút Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Ez :unsure: :) ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Hát sajnálom, hogy ebből kimaradtam. :D De majd jövöre... :unsure: Öeürlök hogy mindegyik GSi teljesítette az utat. :) István! Nagyon jó lököstoldat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Sajnálhatod is... Ha jövőre nem akarsz jönni, leviszünk erőszakkal... :) Csak időben el kell kezdeni a szervezkedést, és sokan lemenni... Az alagutas sztorit, kb 4 X adtuk elő, az osztrákok nagy örömére... :unsure: Nem vágták, hogy mi történik...nagyon durva hangja volt az alagútban...:-) István lököse tényleg patent, és hibátlanul illeszkedett mindenhol... :D Na meg ennyi pénzért ajándék volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Aninak szeretettel. :) Tudjuk,hogy hagytad magad. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 figyu ha tényleg ekkora probléma a tar.hu akkor tegyük fel gsi.hu-ra ott van hely videóknak is meg mindennek amugy mi volt a rendőrös sztori? és ugy látom szent a béke...legalábbis a videóbol :unsure: (végre) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Azt a gsi.hu-t meg már be kéne üzemelni nem??? :) Tomi! Hát nem megy jól a szekér valamiért... :D Meg hát a Rekiben még ott van az őserő... :D A kép meg nagyon jó lett... :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Coupe, szép a lökös, de ha ezt fölrakod, akkor már nagyon kellenének a küszöbök is. :) Köszi,már a lökös elött megvettem a gsi gyári küszöb spoilerét azt szeretném felrakni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Tomi! Hát nem megy jól a szekér valamiért... :D Meg hát a Rekiben még ott van az őserő... :D A kép meg nagyon jó lett... :lol: :unsure: Az az igazság,hogy ahogy Boogie ült a volánhoz egyszerűen megtáltosodott. :) De pénteken már hozzuk haza az új mocit és indul is a csereproyekt. A képet meg küldöm erdeti méretben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 figyu ha tényleg ekkora probléma a tar.hu akkor tegyük fel gsi.hu-ra ott van hely videóknak is meg mindennek amugy mi volt a rendőrös sztori? és ugy látom szent a béke...legalábbis a videóbol :lol: (végre) És azt hogy oldjuk meg :unsure: A rendöröknek a német határon a sonique rendszámával volt a gond,de jó fej volt a rendőr mert csak 30euro volt a büntetés,és a füstölést figyelembe se vette :D Viszont az osztrák addig nem adta vissza a papírjainkat amíg fel nem raktuk a rendszámot,de az ingyen volt. Este lehet, hogy arra gurulok, és átdobjuk... De amúgy hova tetted??? :) Valahol a tűzoltó készülék környékén van a többi szerszám között :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Modta, hogy a Cseh meg el sem fogadta volna, és egyáltalán nem mehettünk volna át...vagy mit bazsevált, de hogy sokba került volna az tutkó... Ja meg láttunk rettenet sok csúnya kurvincseket... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 És azt hogy oldjuk meg :unsure: ha ki van irva cd-re az lenne a legegyszerűbb, de ha nagyon kell adok ssh-s hozzáférést és feltöltöd én meg lerendezem Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 ha ki van irva cd-re az lenne a legegyszerűbb, de ha nagyon kell adok ssh-s hozzáférést és feltöltöd én meg lerendezem Kiírom ha kell,de akkor csak gondolom csütörtökön tudnám odaadni,ssh- az olyan mint az ftp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 gyári maszk + morcosítás nekem nemtecc :unsure: itt meg az Aztec féle cold air in-take továbbfejlesztése :) (egész használhatónak tűnik) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 gyári maszk + morcosítás nekem nemtecc :unsure: Szeritnem nem rossz, nekem inkább az autó nem bejövős, pláne ennyiért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 gyári maszk + morcosítás nekem nemtecc :) itt meg az Aztec féle cold air in-take továbbfejlesztése :D (egész használhatónak tűnik) Van bennük valami extra, amiért ennyi az áruk? :unsure: vagy csak én sokallom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 nah majd toljatok még képeket :) @coupe igen szhép lesssz a vasad, ha így folytatod. asszem bazs korszak után örül a caravan :D nekem meg ismét volt történés: m7 200 bal ft elhagyta magát :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Mi hagyott el micsodát???? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Már töltöm fel a képeket csak valamiért elég lassan konvertálja át a képeket :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 m7 zooztam lefele 200al győrnek és 120 km megtétele után bal oldali külső féltengely úgy gondolta h mégse lesz ez jó neki ezért recsss én megpróbáltam nem fel borulni. Majd nyögve nyelve eneséig mentünk ott full KO... az volt a baj h 7végézni mentünk nem autót szerleni és nem volt nálunk túl sok célszerszám... so ment a para 1000el h difi és tsai, de este f11re már volt bontott féltengelyem győrből és be is tettük :unsure: 3-10ig enesén vadásztunk kápét, mert nem volt nálunk csak kártya, utána vontattunk, d emivel lökös le van flazava elöbb azt szereltük le... majd beállt ftvel otószerelő akivel ott gyorsba bizniszeltünk realizáltuk a gondot és orvosoltuk. so ez a péntek a hogyan tegyünk meg 230km-t 9 óra alatt címre hallgatott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Na akkor csak megérte a fáradozást mostmár abszolút a tyütyütyüü... :D Örülök, hogy szerencsésen megjártátok! Innen tőlünk is hiányoztatok! Igazi GSi-t alig láttunk ezen a talin... tyütyütyü meg csak off ótókban volt! :) csaj itt se volt sok jó... :unsure: Na ja, de ennyi Astra Classic _Sedant_ úgy sem látni minden nap... Meg a Zsiguli a krómos powertape csíkkal mindent vert... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 m7 zooztam lefele 200al győrnek és 120 km megtétele után bal oldali külső féltengely úgy gondolta h mégse lesz ez jó neki ezért recsss én megpróbáltam nem fel borulni. Majd nyögve nyelve eneséig mentünk ott full KO... az volt a baj h 7végézni mentünk nem autót szerleni és nem volt nálunk túl sok célszerszám... so ment a para 1000el h difi és tsai, de este f11re már volt bontott féltengelyem győrből és be is tettük :unsure: 3-10ig enesén vadásztunk kápét, mert nem volt nálunk csak kártya, utána vontattunk, d emivel lökös le van flazava elöbb azt szereltük le... majd beállt ftvel otószerelő akivel ott gyorsba bizniszeltünk realizáltuk a gondot és orvosoltuk. so ez a péntek a hogyan tegyünk meg 230km-t 9 óra alatt címre hallgatott :) GSi feeling... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Szerencsére nekem csak a kipuffom szakadt le Csehországban... De sokkal rosszabbra számítottam, hogy mik jöhetnek még...de szerencsére nem volt gond... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts