Laci4 Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 leírásodból kellett megtudnom h only 1 évig gyártottak és 1 mocival gte-t :D Ezzel nem vagy egyedül!! "pacsi" :) Mostmár értem mért olyan nagy durranás egy GTE :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 kishölgy a Lehel u. - Róbert Károly krt. kereszteződésben nyujtja be a szórólapot - Köszönöm szépen nemkérek :lol: - De lehet venni uj skodát, akciósan! - Neeem, köszönöm ennél jobb úgysincs - Te maradsz a Momo-nál? - :unsure: - Hát ez Momo autó, nem? - :) :D és akkor esett le, hogy a kormány közepén ott a Momo felirat....ő meg azt hitte ez az auto márkája...jajanyám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 kishölgy a Lehel u. - Róbert Károly krt. kereszteződésben nyujtja be a szórólapot - Köszönöm szépen nemkérek :lol: - De lehet venni uj skodát, akciósan! - Neeem, köszönöm ennél jobb úgysincs - Te maradsz a Momo-nál? - :unsure: - Hát ez Momo autó, nem? - :) :D és akkor esett le, hogy a kormány közepén ott a Momo felirat....ő meg azt hitte ez az auto márkája...jajanyám :D Látod végre egyedi autónak hitték... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 kishölgy a Lehel u. - Róbert Károly krt. kereszteződésben nyujtja be a szórólapot :unsure: :) Na ezt a fajta csajt nem kellett volna órákig fűzni egy kis "momo autós" kalandra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Momo GSi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 - Hát ez Momo autó, nem? :) :D :lol: anyáááám!!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 :unsure: :) Na ezt a fajta csajt nem kellett volna órákig fűzni egy kis "momo autós" kalandra... :D Biztos csini volt nagyon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 A Coupe-nak. A Turbóval töltött autósoknak. Egyet pedig a fuvarosoknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Ez a Kadett Kombó nagyon szép. Az Astra viszont nem tetszik annyira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Ez a Kadett Kombó nagyon szép. Az Astra viszont nem tetszik annyira. Ott az ültetés a lényeg. A többi no comment. Bár az első sárvédőben az Astra kivágás nem rossz mint lég beömlő. Legalább nem az unalmas T4 rács. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Sajnos nem úgy jött ki a lépés, ahogy elterveztem, nagyot buktam anyagilag, és ez most a magánéletem is eléggé megkeseríti. Most erre én mit mondjak? Meg Agressor26, meg Taxy, meg a többiek (akik nem Opeleznek)... Magyarország2006 - Ezt jól beszoptuk! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 ittt meg 1 kombirugó ejjjj http://www.hasznaltauto.hu/kepek2.auto?hir...rtnerkod=857170 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 ittt meg 1 kombirugó ejjjj http://www.hasznaltauto.hu/kepek2.auto?hir...rtnerkod=857170 ????????????????????????????? Nekem egy kék GSi jött bééé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 nekem is, nézd meg a 3. képet :unsure: ne mondd h ez gyári rugó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 nekem is, nézd meg a 3. képet :unsure: ne mondd h ez gyári rugó jahogyja hát vmi móka van vele az tutto :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 ittt meg 1 kombirugó ejjjj http://www.hasznaltauto.hu/kepek2.auto?hir...rtnerkod=857170 Igazi kanyarvadász lehet a jóindulató kis fenekével... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 viszont van szép méretpontos szőnyege, irigy vagyok rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 viszont van szép méretpontos szőnyege, irigy vagyok rá Addel, veddmeg... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 nagyon ráállt a kezed erre a dilerkedésre :unsure: azt hiszed te vagy a nagymenő mert eladsz 1 tonna zöldet? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 nagyon ráállt a kezed erre a dilerkedésre :) azt hiszed te vagy a nagymenő mert eladsz 1 tonna zöldet? :D :lol: Jóhogy. Csak vigyék is el... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Jóhogy. Csak vigyék is el... :) ja, azt hittem már fix :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Az a kadett combo asszem lent volt tavaly a nemzetközi talin Balcsin. :D Vagy tavalyelőtt... :unsure: Nekem a momo kormányt a versenygépben egyszer mamának olvasta egy hasonlóan jól szituált nőcske. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 ja, azt hittem már fix :unsure: Elvileg az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Igazi kanyarvadász real bendhunter, mi :lol: ezek honnan jönnek Neked Tom :) :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Igen, szerintem is ez a Combo volt lennt... Szép is... Nemsoká indulunk...Tom Te pedig puding vagy...én is az voltam tavaly...doldozni kellett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts