Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 elnézést kell kérjek amiért meg merem szakítani az emelkedett társaglást, de nincs vkinek tetocsomagtartója? szerdán (vagy utánna 1-2-3 nappal) lehet kellene.... Redi! Egy vonóhorog esetleg? Látod, hogy a Renzsóét kellett volna megvenni? Te te sosem hallgatsz az öregekre... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 elnézést kell kérjek amiért meg merem szakítani az emelkedett társaglást, de nincs vkinek tetocsomagtartója? szerdán (vagy utánna 1-2-3 nappal) lehet kellene.... Redi ha cuccolni kell én szívesen segítek.Tetőcsomagtartóm az nincs.Hétfőn szabin vagyok egész nap ha tudsz addig várni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 elnézést kell kérjek amiért meg merem szakítani az emelkedett társaglást, de nincs vkinek tetocsomagtartója? szerdán (vagy utánna 1-2-3 nappal) lehet kellene.... Redi! Az enyém Kiccsikónál van Pesten... persze előbb szerelj fel "korlátot" is, hogy GSi.Tomi szavaival éljek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Mit 24??? Reggel 8 óta... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Mit 24??? Reggel 8 óta... :unsure: Pláne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Redi ha cuccolni kell én szívesen segítek.Tetőcsomagtartóm az nincs.Hétfőn szabin vagyok egész nap ha tudsz addig várni. Ha el tudjátok kérni Kiccsikótól a csomitartóm, akkor használhatjátok! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 láttam én már olyat, hogy fehér gsi-vel huztak egy utánfutót amin vmi bazi nagy üveglapok voltak a kocsiban meg 5en ültek :unsure: :) :D ha nem fér be a kicsibe a cucc akkro tetőre kell tenni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Redi! Egy vonóhorog esetleg? Tovább erősödik a sportos image... :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 láttam én már olyat, hogy fehér gsi-vel huztak egy utánfutót amin vmi bazi nagy üveglapok voltak a kocsiban meg 5en ültek :unsure: :) :D ha nem fér be a kicsibe a cucc akkro tetőre kell tenni..... Elolvastad amit az elöbb írtam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 ha nem fér be a kicsibe a cucc akkro tetőre kell tenni..... Kérd meg a Darkot, hátha segít... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Redi ha cuccolni kell én szívesen segítek.Tetőcsomagtartóm az nincs.Hétfőn szabin vagyok egész nap ha tudsz addig várni. köszönöm szépen :) szombaton is majdnem felhivtalak amikor megláttma ikeaban a cucc mennyiségét :D de szerencsére a bmw sokat elnyelt :lol: de a 200 centi hosszu szőnyeg nemtudom befér e a caravanba :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Tetőre ne rakd... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Elolvastad amit az elöbb írtam? És amit én írtam azt elolvastátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 köszönöm szépen :) szombaton is majdnem felhivtalak amikor megláttma ikeaban a cucc mennyiségét :D de szerencsére a bmw sokat elnyelt :lol: de a 200 centi hosszu szőnyeg nemtudom befér e a caravanba :unsure: 160 az biztos 40cm meg simán kilóghat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 mindenkiét olvasom de nem tudok ilyen gyorsan válaszolni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 És amit én írtam azt elolvastátok? El,de a tetőre semmit nem rakok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Itt már senki nem olvas csak ír... Redi neked meg el kéne menni, egy számítógépes tanfolyamra, hogy összespanolj a klaviatúrával... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Itt már senki nem olvas csak ír... Mindenki magából indul ki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 El,de a tetőre semmit nem rakok. OKé! Legfőképp a kocsit ne! :unsure: Ha mégis kell, akkor ott lesz még egy darabig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 OPC line.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 OKé! Legfőképp a kocsit ne! :D Ha mégis kell, akkor ott lesz még egy darabig. Nem tudom miért de nekem ez a tetőre pakolás valamiért nem jön be. Azért Köszi :) OPC line.... :unsure: Jó a gyorsulási adat 13.2.Meg kimondottan jól mutatt rajta az a japó kipifogó dob. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 OPC line.... :unsure: Ez nekem így nem tecc... Nem tudom miért de nekem ez a tetőre pakolás valamiért nem jön be. Azért Köszi :) Ez másnak is szólt, hogy amíg ott van, addig ha kell valakinek, szóljon, és szerintem megoldható az átvétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Jó a gyorsulási adat 13.2.Meg kimondottan jól mutatt rajta az a japó kipifogó dob. Miért a gyorsulással mi a gond? A dob tényleg elég necc... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Laci te még csak ott tartasz???? :unsure: Háát bakter... 4 napig nem voltam gépközelben.. most meg itt tartok.. és ahogy látom rendesen belehúztatok most is.. pedig még ki is kellene pakolnom a cumoimat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Háát bakter... 4 napig nem voltam gépközelben.. most meg itt tartok.. és ahogy látom rendesen belehúztatok most is.. pedig még ki is kellene pakolnom a cumoimat :unsure: Akkor bele kell húznod rendesen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts